Annons
Betyg och kommentarer

Grällsta Ridcenter

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Grällsta Ridcenter.

 » Antal inlägg: 9 st
Tillbaka till 80-talet
Mitt intryck av Grällsta var att man klev rakt in i 80-talet. Då var det okej att servera oboj på vatten samt limpmackor eller rostat med marmelad men det är inte riktigt det som gäller i dagens näringsmedvetna vardag. Hästarna var håglösa och dåligt ridna och vissa med istadighet. Hösilage av sämre kvalitet och flera av hästarna såg bukiga ut. De fick inte kraftfoder. Barnen uppmanas använda spö frekvent och det är i min värld helt förkastligt då jag är van att hästarna/ponnysarna går fram utan att behöva piskas igång. Positivt att alla på gården var vänliga och hjälpsamma. Det fanns någon enstaka fin ponny. Det verkade vara god sammanhållning bland de större barnen på deras läger. Vänder sig mest till grönare ryttare som kanske inte förstår dålig hästhållning eller kan ifrågasätta hästmaterial. Kan inte rekommendera detta ställe tyvärr.
(2019-08-16)

Hemskt
Outbildade hästar och alldeles för oerfarna ledare me dålig koll på både hästhållning och barn. Lämna inte era barn här.
(2019-05-25)

Var där för länge sen och kommer aldrig åka dit igen
Minns det som ett stort ställe med dåligt engagemang och inte speciellt skolade hästar.
(2015-12-14)

Ville inte låta barnet åka till sjukhuset.
Då jag var ledare där så vet jag hur baksidan är. Mycket dålig hästhållning, dålig hand med barn osv. En ung tjej skadade huvudet vid ett fall från häst & jag som utbildad sköterska ville åka till sjukhus med henne (även hennes föräldrars vilja). Men ägaren Gunilla Hardenborg vägrade. Jag fick vaka över denna tjejen så hon inte somnade. En annan sak jag reagerade på var att en häst bröt benet & de avlivade den för de hade redan så många andra bättre hästar. Åk inte dit!
(2014-07-11)

Vill komma i kontakt med dig
Hej du som skrev sista i lägget 2014-06-14
Jag vill komma i kontakt med dig då jag har liknande upplevelser
Sök mig på Fb : ***
Eller meil : ***
Mvh Kajsa

OBS! Inlägget redigerat av Barnsemester.se. Vi publicerra inte epostadresser. Men vill någon komma i kontakt med kajsa så kontakta oss på Barnsemester.se så vidarebefodrar vi mailet.
(2014-07-01)

Uselt läger!!!!!
Min dotter på 9 år var där. Fick först en elak ponny och ingen hjälpte henne... Sen fanns inte tillreckligt med ponnysar så hon fick dela!!!! Ridhuset fick bara vuxengeupperna vara i så dom red på en gytjevolt i regnet. Ingen av ledarna hade koll, barn missade maten, samlingar. Vi fick åka dit 2ggroch trösta vår dotter.. Med facit i handen skulle vi tagit hem henne. Maten var usel, typ vatten med lite köttbitar i.
Något värre har jag aldrig sett, stäng skiten????
(2014-06-21)

Jätte jätte nöjd!
Att man bara kan tycka så olika om samma ställe. Jag tycker att ledarna är oerhört engagerade både under lektionerna OCH på övrig tid. Ordnar spök-kvällar, tipsrundor, människohoppning och är alltid på bra humör när man frågar om det ena och det andra. Lektionerna kunde ju vara indelade bara på två personer om det var så att det var två nybörjare och övriga bättre. Maten var jättebra och även de som hade "särskild" mat fick det. Flera ungdommar hade diabetes och fick då alltid tillgång till extra mellanmål. I år var det jättebra frukostar med egna hemlagade marmelader och tillgång till olika sorters bröd. Grällsta håller en mycket hög standard som ridläger med pool, bra kök, matsal och framförallt alltid rent och snyggt både ute och inne. Vill man ha högre standard får det nog bli hotell som gäller. Framförallt är deras hemsida oerhört bra och visar allt som finns och man kan läsa vad man får. Håller helt med insändare Marlene om att de alltid hittar på lösningar om frågor uppstår.
(2007-08-06)

Vi är nöjda !
Jag o min dotter har varit på Grällstas familjeläger tre år i rad.
Barnen rider på förmiddagen, då förväntas föräldrarna hjälpa till. Föräldrarna rider på eftermiddagen, då leker någon av ledarna med barnen.
Man är där en vecka, rider en gång om dan o tanken är att man ska prova lite olika saker. Så tex kan man hoppa en dag, rida dressyr en dag, uteritt en dag osv. Man har en samling i början av lägret då man får framföra önskemål.Vet att på ett familjeläger ville mammorna bara rida ut, så då fick de göra det hela veckan.
Förra sommaren gjorde vi mammor en gemensam skriftlig utvärdering. Det uppskattades av arrangören, och en del ändringar som vi föreslog har arrangören lovat genomföra i år.
Lunchen och middagen är helt ok. Vid frukost/kvällsmat serveras smörgås med korv el marmelad som pålägg. Detta informeras tydligt på hemsidan..Jag saknade ibland skinka, ost el gurka el dyl till mackan, el frukt som mellanmål. Jag valde att komplettera själv. I matsalen finns ett särskilt kylskåp om man som förälder vill ha något eget.
Varje familj har en egen stuga, med två våningssängar, garderober o byråer.
Toa och dusch i gemensamt duschhus vid poolen. Skönt med tillgång till pool.
Jag tycker arrangören/ledarna är flexibla och försöker hitta lösningar.
Min dotter har ADHD och det har fungerat mycket bra på lägren på Grällsta.
(2007-07-01)

Uruselt!
Inget för vana ryttare. Nivån på lektionerna var under all kritik. Dålig mat och oengagerade ledare.
(2007-06-26)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


EOD         ES3      
  G    H      F   QX7
JT5   KKA     1      
Y      M      J   HOL
UMI           K      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på logi i Kolarkoja, vid 2 eller fler nätter
Fri entré för ett barn per betalande vuxen på Åbergs Museum
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Karlslundsbadet
Skåne
Falu Gruva
Dalarna
Holiday Club Åre
Jämtland
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Färna Höstmarknad
Färna
06/11
Färna Julmarknad
Färna
06/11 - 08/11
Västerås City Höstmarknad
Västerås
22/11
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se