Annons
Betyg och kommentarer

Lost City på Gustavsvik

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lost City på Gustavsvik.

» Antal inlägg: 83 st
Gustavsvik värt ett besök för delar av det roliga
Värt ett besök för aktiviteternas skull. Inte för pengarnas skull för det är väldigt dyrt för två vuxna och två 12-åringar (1300 kr). Rutschkanorna är delvis kul, delvis läskiga, även för vuxna. Jag som simkunnig 40-årig kvinna fick så pass mkt. vatten sprutat i ansiktet att jag inte kunde andas när jag väl kom ner från den ”gröna långa” rutschbanan. Kändes livsfarligt.
Forsen är rolig men kräver egentligen fullt simkunniga personer, också mycket vatten i ansiktet. Ringarna roliga!
Maten dyr men god.
Sammanfattningsvis så kommer ingen i min familj någonsin åka den gröna rutschkanan igen men det var ändå ett kul ställe.
(2023-08-03)

Corona
Vi besökte Gustavsvik sommarbad igår 27/6 kl 11:08
UNDER all kritik!!... vart är omtanken av era anställda och framförallt era badgäster?
Vi stod i en lång kö utanför ingen personal som underlättade avstånd mm när vi väl kom innanför entré dörrarna skulle vi köa till en kölapps apparat som (placerats inomhus) Efter detta stod alla i kl för att få sitt nr till kassan för betalning av bad.. detta var alltså inomhus och det var MÅNGA fler än 50 st..
Jag ifrågasätter vart tog ansvarstagandet vägen? Självklart är det eget ansvar i första han som gäller men som så många andra ggr när det drar stora folksamlingar till sig då måste det styras upp av personal.. speciellt i högsäsong..Jag ifrågasatte detta med personal och fick svaret av de anställda att de känner dig underbemannade och att de håller med om att det inte var ett fungerande system nu i coronatider.. väl inne på banområdet var det jättebra ?stora grönområden roliga pooler och rutschkana och bra uppstrukturerat med kösystem i kiosk och ingång till pooler mm.
Alltså omstrukturering i kösystem mm vid ingång är ett måste!
för övrigt ett kanonställe???
Skriver detta i OMTANKE om alla?

Mvh en nöjd men oroad badgäst.
(2020-06-28)

Överlag bra, men kan förbättras
Vi var två familjer som åkte dit tillsammans, fyra vuxna och fem barn i åldrarna 2-12 år. Kul aktiviteter för alla barnen, samt vuxna. Hade dock önskat en mer ”familjeanpassad” rutschkana - min tvååring blev livrädd i den ”barnanpassade” badringsrutschkanan som utlovades var barnvänlig och helt okej att åka i med småbarn i famnen. Hade inte pappan stått och tagit emot i slutet hade vi hamnat under vattnet och det kunde gått betydligt värre än att dottern ”bara” blev rädd. Utbudet av attraktioner är dock bra - men vad som absolut borde förbättras är underlaget i såväl rutschkanor och vilda forsen, som i barnpoolerna. I en av rutschkanorna skrapades både min och min vänninas badkläder sönder i rumpan, och i barnpoolen fick vi ta emot de små barnen när de åkte i barnrutschkanorna då de skrapade sönder hälarna på botten när de landade. Inte så kul för små fötter - och inte så kul för plånboken att behöva lägga 400:- till kostnaden för besöket för att köpa ny baddräkt... Kändes också väldigt osäkert att det i vågpoolen var riktiga stenar mitt i poolen, inte mjuka fuskvarianter. Även om det är på grunda delen så finns helt klart en fara för att små barn dunkar in i dem under det att vägmaskinen är igång.
Slutligen var det, som vanligt på badland, stora grupper av killar i tonåren, samt gäng av män i tjugoårsåldern som inte riktigt verkar förstå hur kösystem och allmänt hyfs funkar - här hade det varit bra med mer personalövervakning.
Men - over all en väldigt rolig upplevelse.
(2019-10-07)

Bra bad för äldre barn men dyrt
Finns mycket kul att göra för de äldre och spännande teman. men är dyrt både i kafét och entré. Relaxen är ok. Svårt dock att ha uppsyn så viktigt att barn håller sig med en vuxen.
Utöver det är det ett bra bad men skulle rekommendera att gå dit på en vardag!
(2019-02-10)

Dyrt & mycket folk
Att för en familj på 2vuxna & 3barn betala 1000kr i kl. parkering för att bada är i överkant.
Omklädningsrummen är ok och bra koncept med armband som både fungerar som entrébiljett och skåpsnyckel.
Hela badet börjar bli slitet så det är inte särskilt fräscht.
Dåligt med sittplatser nere då mängder med puckon tror att dom äger stolarna vid restaurangen och placerar ut handdukar som värsta solstolsbokningen på Kanarieöarna.
Dock finns det gott om plats på övervåningen OM den delen nu är öppen.
Rutschbanorna är väldigt bra.
Ett tips är att vara där tidigt då det under eftermiddagen kommer dit väldigt mycket mer folk. Då kan man knappt röra sig och det blir helt enkelt för mycket.
Dom borde begränsa antalet inträden med 30% få det är kaos vit rutschbanorna och mest över allt.
Som vanligt är det på sådana här ställen stora grupper av folk som inte vet hur man betér sig i Sverige så det är halvkaos vad gäller kösystem, hänsyn & ordning och reda.
Det är väl det som är politikernas ”nya Sverige”..hmm..

Har ni tur att åka dit när det är mindre folk och många som vet hur man uppför sig i Norden kommer ni få en trevlig DSG!
(2018-04-03)

Stora förväntningar
Stora förväntningar på detta ställe och de infrias men med visst tvivel. Inte så superfräscha omklädningsrum som inte gynnade till att folk duschade av sig innan besök i bassängen. Många är ivriga att komma in och därav inte väntar att få duscha av sig. Har i sak inget att göra med Gustavsvik men kanske bättre möjligheter till duschar i tydligare instruktioner hade underlättat.

I övrigt är det ett helt fantastiskt ställe för barn och även vuxna. Det som dock känns ofräscht är matserveringen som tillåter allt från mat från restaurangen, men tyvärr även medhavd mat. Detta renderar i att man kan hitta vad som helst i bassängen tyvärr...Gillar verkligen att man kan äta i anslutning till bassängerna och i badbrallor/dräkt men kanske skulle en dusch eller kontroll finnas, samt att de som har medhavd mat bör hålla till på övervåningen i stället för att ge plats åt de betalande gästerna från restaurangen (vilket jag tror gynnar ägarna).

Annars ett ställe vi väl rekommenderar för de med barn, men var förberedd på att det är rätt mycket folk.
(2018-03-17)

Fantastiskt bra rutschbanor som man åker i ring
Långa och goa åk!
(2018-02-06)

Bästa badet!
Vi åkte lite på chans och herregud alltså. ungarna var överlyckliga och helst slut efter dagen. SOmna i bilen och vi kommer tillbaka så fort vi bara kan. 10 av 10. Riktigt bra mat också! Tack för en kanondag!
(2018-01-31)

Bästa badet
Kanon att det även har ett utebad och att det ingår i priset. Även Campingen är en av Sveriges bästa.
(2017-07-26)

Party-bad
Det som slår när man kommer in på badet är att de har väldigt hög ljudvolym på musiken. Det är inget ställe man kommer och kopplar av på precis, finns en avslappnings avdelning på andravåningen, men då har man ingen uppsyn över sina barn.
Forsen(eller vad den heter) är livsfarlig om ni inte har simkunniga barn.
Annars är där rätt många roliga vattenrutchikanor som passar lite äldre barn.
(2017-03-03)

Värt allt!
Värt varenda öre
(2017-02-27)

Rolig upplevelse!!
Mycket bra äventyrsbad med många vattenrutschkanor. Vi spenderade många timmar där och var nöjda.
(2017-02-20)

Inget för mellanbarnen
Tycker att upplevelsebadet var överreklamerat. Fanns nästan ingenting som min dotter på 8 år kunde göra. Fanns mer för riktigt små barn och för äldre barn och vuxna. Blev en besvikelse.
(2017-02-07)

Besvikelse
Vi reste dit med barn 5,7 och 9 år. Det fanns inte så mycket för dem. För stora eller för små för mycket av grejerna. Dyrt!
(2016-02-06)

Supersemester för alla
Bra boende och bästa badet
(2016-02-06)

Väldigt dålig sevice
Besöket på Gustavsvik Lost city med barnen på 8 och 5 år blev en stor besvikelse. Jättetrångt i bassängerna och ingen vattentuschkana som passade sonen som älskar att bada, men inte är mogen för djupt vatten.
Det värsta var att dotterns handduk blev stulen och när vi frågade om vi kunde få hyra eller köpa en handduk så hade de inga!! Personalen sade bara att man ansvarar för sin handduk själv, ungefär skyll dig själv att du blir bestulen! I restaurangen fanns inga sittplatser, valde då att köpa glass istället. De bakom oss i kön, ett äldre par blev betjänade före oss. Tror faktiskt inte de vill ha barnfamiljer på detta bad. Vi åker aldrig mer dit. Usch!
(2015-05-03)

värt ett besök
absolut värt ett besök. men var skitigt och mycket gäng av ungdomar som stökade och brötade runt vilket kanske inte var så roligt för mindre barn. Personalen var på dom konstant men hjälpte ej.
(2015-04-26)

Bästa badet - helt omgjort och nyrenoverat !
Var på Gustavsvik och Lost City hrom dagen. Helt fantastiskt och helt nyrenoverat och utbyggt med 4 ny superlånga och jätte roliga vattenrutschar! helt ny miljö med åska och massa andra ljus & ljudeffekter! Ny snabbmatsservering med fräscha rätter-inte bara hamburgare och korv. Dessutom ett "torrt" lekland inomhus med direkt access till själva badet :)
(2015-03-23)

Värt ett besök
(2015-02-11)

Gustavsvik
Roligt äventyrsbad! Även sommartid då man kan bada ute.
(2014-07-03)

25 år
Jag och en tjejkompis åkte hit och hade en riktigt rolig dag :-) Passar dock inte småbarn utan kanske från 10+
(2013-11-02)

för större barn
Jag har varit själv på gustavsvik utan att ha med mina barn som är 8 och 6 år och jag känner att de är för små för att åka dit. Badlandet för de minsta är upp till 6 år och det tycker jag funkar för de minsta, upp till en 2, 3 år då barnet ändå mest plaskar. Men sen känns det för litet för dem och då upplever jag det som för avancerat för barn som inte är ordentligt simkunniga och säkra i vattnet. Jag känner att det är mer för barn från en 11-12 år. Dessutom tycker jag att badet ger en dålig överblick. Det finns mycket vinklar och vrår. Svårt att ha den kollen som jag vill ha som förälder.
(2013-05-23)

Ett bra utflyktsmål för barnfamiljen. Det finns bad för de riktigt små barnen, men också spännande bad för de äldre.

Ett stort plus för att det är varmt i badhuset.

Ett minus för att det alltid är svårt att få sittplats, eftersom många lägger handdukar överallt. Skulle önska lite styrning från personalen i detta.

Okej mat och fika.

Dåligt tryck i duscharna.
(2013-02-28)

Överskattat
Hade hört att detta är BÄSTA äventyrsbadet. Det är ett OK bad, men för våra barn (6 och 2) hittade vi inget som var något extra att åka några mil för. Kändes som anläggningen har passerat bäst före datum.
Jag som vuxen tyckte rutschkanorna var kul, men med lång väntetid.
(2012-04-18)

Bra
Vildforsen är det som höjer betyget och det som gör badet annorlunda. Min 8-åring och 6-åring vågade inte åka de stora rutschkanorna. Vågorna var stora och bra.
(2011-08-14)

kanon
härligt bad
(2011-08-06)

Grymt bra Äventyrsbad
Bad anläggningen är riktigt bra, speciellt under sommaren då man även kan nyttja alla bad utomhus. Lite mycket folk och för liten restaurangavdelning men totalt sett riktigt bra och kul.
(2011-02-04)

Mycket nöjda med barn 2,5 och 5,5år
Vi var i Gustavsvik lördagen den 2/10 och vi var mycket nöjda. Våra barn är 2,5 och 5,5år. Badet för dessa åldrar var perfekt. Lagom rutschbanor för dem, olika varierande pooler, mycket varmt och skönt vatten, en lekbåt och vattenstrålar och bubbel och annat kul. 5.5åringen var också med ner i bubbelpoolen och i vågbassängen. 2,5 åringen var nöjd med att pröva vågbassängen precis intill "stranden". Vi simmade också genom väggen ut. Detta kan jag tänka mig är en mer upplevlese för barnen om det är snö ute. Det som förvånade mig vara att vi vuxna trivdes så bra i den sköna vattnet för de yngre barnen. Skönt att sitta där och ändå vara med när barnen åkte rutschbana eller "åkte" med virvlarna. Lagom vattennivå för den lille som är 2,5år och de som var runt året gamla verka också trivas. Lite trångt bland stolarna och borden men de låg nära vattnet så barnen var bara någon meter bort när vi vuxna plockade fram fika. Bra omklädningsrum med bastu. Pappa i familjen var mycket nöjd med rutchbanorna. men jag gav bara 8 av 10 pga av att nästa år eller året därpå då stora tjejn är 6-7år kommer hon inte få ut lika mycket av besöket då hon inte längre får vara i småbarnspoolerna och ändå är för liten då för de större barnens rutscbanor som pappa tyckte var väldigt vågade för barn under ca 10 år. Forsen var avstängd när vi var där vilket gav oss 20% rabatt i kassan vilket jag tyckte var okey då våra barn ändå var för små för forsen. Trots en lördag efter lön och att forsen var avstängd tyckte jag inte dte var jobbigt trångt. Lagom. Varmt och skönt inne i lokalen och det gick bra att gå med blöta badkläder en hel dag. Varmt vatten överallt och riktigt varmt i småbarnspoolerna. Ett litet minus var att vattnet var för varmt i bubbelpoolen så vi satte oss inte i utan doppade bara benen i den. Gott om parkering ute (gratis) och i omklädningrummet behövdes 10a och enkrona för skåpen som man sedna fikc tillbaka när man var färdig. En 8 av 10 med tanke på att barn mellan 6-ca 9-10 kanske inte har så mycket som passar. Bara med tanke på min familj mamma, pappa, 2,5år och 5,5år sätter jag 9 av 10.
(2010-10-04)

Extremt bra
Har varit på Gvik flera gånger under mina år.
Har bara blivit bättre och bättre.
Passar väll bäst till ungar runt 3-6 och 10-11 och uppåt.
Något man får vara berred på är att det är ganska dyrt med inträde och mat. Men man får absolut något för pengarna
(2010-04-13)

Fick med oss lite helvblessyrer hem....
Åkte dit med tre barn, 4,7,9 år. Alla simkunniga och mycket vattenvana. Lite segt att vågmaskinen bara går igång en gång i timmen, 5 minuter! Däremot så var vattnet i den bassängen behagligt. Forsen var lite väl vild, botten var skrovlig och skrapade benet lite på den äldste. Den yngste åkte med pappa och for rakt in i väggen med en bula och skrapsår i pannan som följd! Mellanbarnet nockade ut en tand som förvisso hade börjat bli lös, men inte var i närheten av att ramla ut ännu.... Och mannen skrapade upp tån i forsen. Händelserik dag.....Håller med andra om att maten var dyr, ingen höjdare till fem personer. Mycket trevliga badvakter, hjälpte till med ett leende. Vi var där två dagar, men är nog inget vi kommer att åka speciellt för fler gånger.
(2009-08-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TR4          T       
  K    9    F8    1XT
B3F   EXF    A       
5      A     A    YPT
NLO         AWS      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se