Annons
Betyg och kommentarer

Gustavsviks Äventyrsgolf

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gustavsviks Äventyrsgolf.

» Antal inlägg: 3 st
Annorlunda och rolig minigolfbana!
Gustavsviks äventyrsgolfsbana var överaskande bra och rolig! Banorna kretsar kring uppbyggda miniatyrer av Örebrobyggnader. Flera banor gick in i miniatyrhusen.
Vi hade en trevlig runda.
På varje bana finns en svår och en lätt variant att välja mellan så att alla åldrar kan spela. Vi spelade båda varianterna för att göra nöjet extra långt!
Minigolfbanan ligger vid Gustavsviks Campings entré och det finns kiosk bredvid för fika.
(2012-06-06)

Rolig minigolf!
Vi var i örebro och såg att de hade en minigolfbana på Gustavsviks camping och vi åkte dit. Såg jättefint ut och glatt överraskade blev vi när banorna var uppbygda efter kända hus mm i Örebro. Dagen innan hade vi besökt Svampen och Örebro slott och nu fick vi se dem som miniatyrer. Grabbarna på 7 och 5 år är väl inte de tåligaste minigolf-spelarna utan de sprang lite i förväg men spelade på alla barnor och vi alla tyckte att det var ett superfint ställe och varierade banor.
(2009-05-29)

Gustavsviks Äventyrsgolf
Ett ställe min 9 åring hemskt gärna vill åka och spela minigolf på. En trevlig minigolfbana med lite roliga olika hål. Det finns även en väldigt liten minigård med söta grisar som tilltalade min 4-åring som inte tyckte att själva minigolfen i sig var rolig speciellt länge...men allt annat var ju kul
(2006-07-08)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CYU          L       
T 6    G    CI    11G
228   3IX    E       
9 G    G     B    FLU
AYA         OB7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se