Annons
Betyg och kommentarer

Halmstad Äventyrsland

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Halmstad Äventyrsland.

» Antal inlägg: 109 st
Sveriges slitnaste och minsta "äventyrsland" ÅK INTE HIT!
Riktigt nedgånget, kändes som man var på ett popuptivoli alá öststatstivoli som brukar finnas på stadsfestivaler... allt var solblekt och mycket var trasigt... attraktionerna kändes osäkra och vissa fick mina barn därför ej åka. Då personalen som arbetade vid de olika maskinerna / karusellerna ej kunde svenska eller engelska var det extremt svårt att kommunicera med dom, satt mest och kedjerökade och såg berusade ut.. Badvattnet var ISKALLT trots att det varit väldigt varmt nu ett tag... sedan var det extremt mycket folk, och trots detta såg man inte till någon personal...
Nej, hit åker vi aldrig igen!!
(2022-07-22)

Sämsta på bra länge!
Sen senaste besöket för några år sedan så har stället gått ner sig REJÄLT! Absolut inte värt pengarna. Svindyrt och sunkigt, välj något annat ställe att ta era barn till.
(2022-07-13)

Fantastisk dag !!!
Vår familj hade en fantastisk dag på Halmstad Äventyrsland barnen älskade vattenlandet , karusellerna & dinosaurielandet . Barnen tjatade hela kvällen att dom vill dit igen. Och vi kommer att komma tillbaka en gång till i år :)
(2022-06-29)

Bedrövligt nedgånget
Precis som Ölands Djurpark drivs detta stället av personer som inte är intresserade av att vara stolta över stället utan bara spara så mycket pengar som möjligt. Förr i tiden var det riktigt roligt att åka hit men nu har det blivit riktigt sunkigt då man inte underhåller stället överhuvudtaget. Väldigt mycket som är sönder, färg som flagnat och solbleka, gamla saker överallt. Kommer inte åka hit mer.
(2022-06-24)

Smutsigt vatten och överbefolkat
Var där den 23/7 med 7 barn och kan bara konstatera att det Inte var värt pengarna. Vattnet i poolen är grumligt och smutsigt. Massor med folk, trångt och långa väntetider på att få åka nån av dom stora rutschkanorna. Trasigt och slitet på sina ställen. Personal som knappt förstod svenska. Åker aldrig dit igen.
(2021-07-24)

Jättebra! Nästan inga köer!
Alla attraktioner fungerar! Jättebra vattenland!
(2021-07-15)

VARNING! Smutsigt och troligen farligt!
Extremt slitet och nedgånget, många attraktioner stängda pga ur funktion. Personal som inte pratade svenska eller engelska och därför hade svårt att svara på frågor (men dom gjorde sitt bästa och var snälla och trevliga!). Alla parkområden var eftersatta, inget vatten i dekorpoolerna, ogräs och smuts överallt. Alla knappar till interaktionsdelarna i minilandet tex var trasiga. Trasiga bänkar, flagnad färg, inga lampor som funkade på attraktionerna. Personalen fick putta igång grejerna med handkraft. Kartan ej uppdaterad och flera delar stängda.

Dinosaurielandet och piratlandet var rena spökstäderna, det var så trasigt att det var läskigt där.
(2021-06-28)

Fin familjepark
Fin park för hela familjen roligt vattenland med rutchbanor , karuseller som passade bägge barnen 5&9 år gamla . Kul dinosaurieland ????.
(2021-06-05)

Slitet och kändes farligt
Var här med tre barn, 2, 4 och 6 år men redan 4-åringen kändes stor. Minislott, dinosaurier, sagohus och smurfar är ngt gammalt från 80-talet som aldrig underhållits, parken hade blivit bättre om skräpet tagits bort. Åkattraktionerna känns som utrangerade från ambulerande tivoli typ ”Axels Tivoli” som fått körförbud på sommarmarknader. Riktigt risigt skick och den östeuropeiska personalen sitter mest och kedjeröker och verkade kraftigt bakfulla. Pratade/förstod varken svenska el engelska. Mat och kiosker väldigt ofräscha så vi gick ut och åt på närliggande känd hamburgerrestaurang och köpte fika i närliggande livsmedelsbutik. Badlandet var ok för de mindre barnen, vattendjup ca knähöjd på föräldrarna så stora barnet tyckte det var tråkigt. Överfullt och riktigt ofräscht men det ”höga” helhetsbetyget var för tvååringen gillade badet. Stället hade vunnit på att fräscha upp badet och skrotat resten.
(2021-03-14)

Helt ok för yngre barn
Barnen var nöjda men som vuxen ser man allt som kan förbättras, parken var potentioal att bli fin, men det är för många olika teman genom parken och det känns osammanhängande och det satsas inte tillräckligt på omgivningarna, det känns lite tillfälligt och stökigt på vissa ställen. Badlandet var fint och det var korta eller inga ker till karusellerna vilket var positivt. Helt ok ställe om man inte har för höga krav, men inget jag skulle rekommendera någon att åka långt för att komma till.
(2019-08-09)

Kul ställe för de yngre barnen
Detta är ett bra första lekland att åka till. Utbudet passar yngre barn.
(2019-07-31)

Lite av varje för mindre barn!
Våra pojkar 4, 7 och 9 år hade en kul dag på Halmstad äventyrsland! De uppskattade variationen av både aktiviteter och bad! Lite upprustning av karusellparken hade gjort upplevelsen ännu bättre!
(2019-07-25)

Kanon för de mindre barnen!
Många karuseller som passade vår treåring! Sexåringen älskade vattenlandet!
(2019-07-22)

Kul för de små
Våra barn 4 & 6 år tyckte äventyrslandet var helt okej men vissa saker var för mindre barn ansåg dom
(2019-07-06)

Farligt och misskött
Det ända som hörs är karusellernas skrammel och gnissel istället för barnens skratt. Personal som varken pratar svenska eller engelska, det kompenseras med att dem faktiskt går iväg från attraktionerna under åkturen. Det finns inte en antydan till glädje där. I princip allting är väldigt slitet och undermåligt skött under lång tid. Det finns en uppblåstbar rutschkana som är direkt farlig. Åk absolut inte den. Generellt smutsigt, är mycket besviken. Vattenlandet är det ända positiva, men är absolut inte i sig värt ett besök.

Avråder starkt ett besök och uppmanar ägare att fräscha upp hela parken.
(2019-06-20)

Så dåligt
Slitet, trött personal, stor besvikelse....
(2019-06-17)

Passar dem yngre barnen
Väldigt roligt ställe för dem yngre barnen
(2019-06-04)

Ett roligt nöjd för barnen.de plus va de med att det va vattenoark ockaå
(2019-05-17)

rätt tr
Baddelen bra men resten känns som billiga grejer från 80-tale. Gå direkt till badet och undvik smurfar, miniland och karuseller. Det "bra" betyget sätter jag för både jag och barnen gillade badet.
(2019-03-27)

För mindre barn
Uppdelat i olika land. Tyvärr kändes min snart 7 åriga dotter för stor för de flesta. Det som uppskattades mest var badlandet och en karusell. Kändes även som att parken behövs rustas upp lite. Hade en trevlig dag som testfamilj men hade inte varit värt pengarna om vi betalt inträde tyvärr.
(2018-10-17)

För mindre barn
Allt förutom badlandet kändes som att det var för mindre barn. Min dotter på snart 7 år var på gränsen till för stor för de flesta karusellerna. Hon var inte jätteintresserad av dinosaurielandet, sagolandet och piratlandet. De kändes också väldigt slitna. De hade även tagit bort teatern i piratlandet som fanns förr. Inte värt pengarna enligt mig.
(2018-10-17)

En rolig idé men dåligt underhållet
Att ha ett äventyrsland med olika världar var i sig en rolig idé, men de olika världarna var slitna och dåligt underhållna. Barnen var dock nöjda, men klara med besöket efter en halvdag.
(2018-08-22)

En rolig dag
Vi hade en rolig dag med barnen på Halmstads Äventyrsland. Överlag tycker vi att det var slitet skick på karusellerna men badlandet var fräscht.
(2018-08-15)

Barnen gillade badet!
Mina barn gillade badet bäst de åkte lite karuseller men dessa var väldigt slitna. Dinosarieparken var väl ok men inget mer.
(2018-08-09)

Litet och sletet
Kul för barnen men behöver underhållas. Viss personal kunde inte svenska vid attraktionerna. Mycket pengar för det lilla man får.
(2018-08-06)

Kul för barnen
Vi var här som testfamilj med våra döttrar, 3 år och 5 år. Dagen började med regn och åska så det var inte överfullt med folk och det var väldigt skönt. Våra barn hade superkul i vattenlandet, den stora tjejen åkte dem flesta vattenrutschkanorna. Själva temalandet och karusellerna var ganska slitet och nedgånget. Peronalen som skötte tivolit var helt ointresserade, de startade igång åkattraktionen sedan gick de iväg och tog en kaffe mitt i. Fanns inte mycket säkerhetstänk där. Trots att barnen hade roligt tycker jag inte att det är värt pengarna.
(2018-08-05)

Åk inte hit
Nedgånget och väldigt slitet. Riktigt otrevlig personal i kassa, restaurang och åkattraktioner med noll engagemang och servicekänsla.
Säkerheten är jag väldigt tveksam till.
Lägg era pengar någon annanstans och åk inte hit.
(2018-07-10)

Toppen för barn!
Var där första fredagen i juli på testfamiljsuppdrag. Det var helt perfekt för våra barn 4 och 6 år. Vi hade en toppendag. Inga köer och kul med lite olika saker att göra i parken :)
(2018-07-08)

Halmstads Äventyrsland
Vi har varit på Halmstads Äventyrsland. Våra barn är i åldrarna 5,6,10 & 12 år. Stället är mindre än man tror och de flesta attraktionerna är väldigt skrangliga. Stället är i behov av renovering. Det blir medelbetyg från oss.
(2018-03-06)

En kanon dag
Vi hade jättekul på Halmstads äventyrsland. Våra barn 5,11 och 12 år tycke mycket om karusellerna och vattenruchbanor. Min 5 årig dotter älskade Piratshowen. Underbar matt på Wild West Steakhouse. Vi är super nöjda.
(2017-08-22)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 7          T        
CE     T    B R   RLH
 P    H1T   SBR      
 7     Q      C   XR9
QMG           X      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se