Annons

Hamilton Fish Recreation Center

(0 omdömen)
Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Hamilton Fish Recreation CenterHamilton Fish Recreation CenterHamilton Fish Recreation Center

Ett av de bästa av Manhattans kommunalt drivna rekreationscenter med två vältilltagna och fina utomhuspooler. Och visst känns det som en lyx att bada ute mitt i stora staden! Rent, fräscht, välskött och kul när ni – eller barnen – behöver en sajtseeingpaus.

Den ena poolen är tänkt för småbarn. Den andra är ännu rymligare, för större barn och vuxna.

Här är oftast livat, inte minst på eftermiddagen, efter skolan, och under sommaren då centret fungerar lite som en fritidsgård med många olika program. T ex har man sommartid gratis lärarleda konst- och hantverkspass måndag – fredag, 9.00 – 18.00. Obs! Föräldrar måste vara närvarande. Är ni i stan en längre tid under sommaren kanske ni vill kolla in centrets simskola, som är gratis. Ring Citywide Aquatics Program för mer info. Tel: 718-699 42 19.

Säkerheten är hög: livvakterna regerar med järnhand och inga kläder, leksaker, mat eller dryck tillåts inom poolområdet. Det kan verka strikt, men är nog en anledning till att här är så rent och tryggt.

Trots att här kan bli trångt är toaletterna rena och välunderhållna, men tyvärr finns inget skötbord.  Däremot finns gratis förvaringsskåp, men ta med eget lås. Det finns även ett omklädningsrum för damer, dock inte för killar, så det är en god idé att ta på badbrallorna innan ni lämnar hotellet.

Tips: De hetaste dagarna under sommaren, särkskilt helger, är de mest överbefolkade. Bästa tiden att bege sig hit är tidigt på vardagar, ännu tidigare under helgen, om ni är folkskygga. Men ni kan ju också se det som ett tillfälle att studera stans färgstarka befolkning.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Hamilton Fish Recreation Center. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Hamilton Fish Recreation Center har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


1HG         DDO      
  9    C      D   AXX
  T   TM4     1      
  5    N      6   W79
  D           I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se