Annons
Betyg och kommentarer

HamraVild

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt HamraVild.

» Antal inlägg: 1 st
Hamravild
Har varit i hamravil över en weekend då jag vann en resa dit här på barnsemester. Vi var där i Augusti. och ville prova på fisket. Det ligger verkligen ute i skogen. Stugan var helt okey. Personalen är helt underbara och väldigt hjälpsamma. Och maten dom serverade på restaurangen var kanon! Vi fick mycket tips på var det var bra att fiska och lätt att ta sig till sjöarna med barnen. Det finns ca 35-40 sjöar inom ganska nära avstånd. Även voxnan rinner i närheten. Vi provade oss runt lite och fick även prova på en put and take sjö. Vi fick tyvärr ingen fisk med oss hem, troligen pga vårat okunnande av fiske och att det nappar sämre i början av augusti. Därermot drog vi upp ca 45 småfisk av diverse sort. Dessa fick gå åter till sjöarna. Barnen gillade detta stark, speciellt den stora pojken på 9 år. Den mindre som är 6 år tyckte också detta var kul, men hade inte lika stort tålamod. Jag rekommenderar Hamravild för fiskets skull och personalen! Det man ska tänka på är att det är ute i skogen och en bit att åka för att kunna handla mat osv. Sen skulle det vara roligt att få prova på hundsläde och vissa aktiviteter som förekommer på vintern.
Mvh Lotta med famij
(2010-09-11)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


IKC         7        
5 K    6    4 2   T6T
I48   MA6   EJN      
T H    7      2   9LO
A4H           3      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se