Annons
Betyg och kommentarer

Hansapark Sierksdorf

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Hansapark Sierksdorf.

» Antal inlägg: 29 st
Ok
Stor park, men sliten sådan, inte många attraktioner
Otrevlig personal
Trots bra väder så var där inga köer, rent i parken
(2017-07-04)

Trevlig nöjespark med nåt för alla
Vi var där en söndag i juni och det visade sig vara en riktigt bra dag. Inga direkta köer till attraktionerna. Det fanns något för alla i vårt sällskap. Men den yngsta gillade paraden som gick igenom parken och spelade. Parken kändes dock lite sliten, men det var ordning och reda och snyggt och rent.
(2015-04-14)

Perfekt en varm sommardag!
Vi var i den här parken efter att ha tillbringat två dagar i Hamburg. Vårt första intryck var att det är en väldigt stor park! Det gjorde att det aldrig kändes trångt. Det är också många attraktioner och det var ytterst liten kö till ett fåtal. Vi började med att åka ett litet tåg genom parken, på så sätt såg vi de olika attraktionerna som vi ville åka. Många attraktioner var med vatteninslag och vi blev rejält blöta, men eftersom det var nära 30 grader varmt var det ganska skönt ;) De flesta bergochdalbanor gick uppochner, och det vågade inte våra barn åka. Vi vuxna tyckte dock att det var ett bra utbud.
(2014-08-23)

Bra
Var där en söndag i juli. Inte alls mycket folk. Riktigt bra med korta köer. Om man är van vid Lisebergs största attraktioner och liknande och förväntar sig detta så kan man bli lite besviken. Attraktionerna i Hansapark når inte riktigt upp dit i klass men det finns mycket kul precis under den attraktionsgraden. Men alla kommer garanterat att hitta något man gillar. Prismässigt känns det som om man har ganska humana priser. Väl värt ett besök.
(2013-08-12)

Helt enkelt perfekt för en barnfamilj!
Här finns det så många karuseller att det är svårt att hinna med alla! :) det är rent och fräscht och hela familjen har det toppen!
(2013-02-17)

Perfekt
släng er i väggen ölands djurpark här är en park som vet hur standarden på en park ska vara.Inga överpriser på mat,glass.
Förstår vad man säger, inga rumäner som jobbar gratis.
(2012-04-14)

Bra endagsutflykt.
Vi var där en solig dag i början av augusti, och det lönade sej att komma tidigt. En del attraktioner var igång kl. 9 på morgonen, så vi hann åka en hel del innan det blev köer. Mitt på dagen var det skönt med ett avbrott från solen, då vi gick inomhus och fick se en show med sjölejon. Parken är välskött och väldigt fin, med lummiga träd och grönområden. Det finns verkligen något för alla, men en liten varning för attraktionen "Fluch von Novgorod". För att åka måst man vara 1.25 m lång, men den körs delvis i mörker och kan skrämma yngre barn rejält med sitt spök-tema. Glöm inte att ta med ombyte, för i en del åkturer kan man bli rejält blöt!! Vi kan absolut rekommendera parken till ALLA!
(2011-08-07)

Välordnat och bra
Vi firade midsommar i Tyskland i år. Om man åker den här tiden på året och undviker helgerna så är det inga köer någonstans. Barnen är 7 och 9 år gamla och längtar redan tillbaka. Maten är bra och priserna är rimliga.
(2011-06-30)

Fin nöjespark!
Vi var där i april 2011 med tre barn (3,6 och 7 år). Bra, stor och välskött nöjespark. Det var inga köer alls utan bara att gå på! Det fanns karuseller för alla smaker. Möjligtvis hade man kunnat önska lite mer karuseller för de allra minsta, å andra sidan är det gratis inträde upp till 4 år. Barnen hade jättekul och vill gärna åka tillbaka!
(2011-05-05)

Kanonpark för hela familjen
Jättebra nöjespark med attraktioner för alla åldrar. Barnen stormtrivdes, tyvärr var köerna väldigt långa, men vi hann nog det mesta ändå.
(2010-08-15)

Helt fantastiskt
Var där i mitten av juni och blev supernöjda(barn mellan 5-13 år). Massor av grejer att göra, välskött, massor av blomplanteringar och INGA KÖER ALLS när vi var där. Möjligen 4-5 personer före i kön men det är underbart att bara kunna åka allt man vill utan att tillbringa en massa tid i en kö. Roligt med temaområden inne i parken typ mexico, indian mm. Personalen, byggnader o till o med toaletterna gick i det temat som området var. Rent och frächt ocm massor att göra, hade inte en chans att hinna gå på nån av showerna som var så det är lätt att tillbringa mer än en dag här. Maten på restaurangen vi åt på var dock inte nån höjdare men det brukar det ju sällan vara på nöjesparker. Liseberg o Skara sommarland har tyvärr ingen chans mot Hansapark.
(2010-07-08)

Bästa parken hittills!!
Vi har just kommit hem från Tysklandssemestern. Vi var två vuxna och fyra killar i åldern 6-13 år. Vi hade toppenroligt allihop, synd bara att parken stängde så tidigt,redan kl 18. Bäst av allt var Rio Dorado (som de tre stora killarna åkte fem gånger) och Crazy Mine. Det finns mycket attraktioner för alla åldrar. Vi kommer säkert åka dit igen!! Ett annat plus var att det inte var särskilt långa köer!
(2009-07-18)

Jättekul ställe
Vi var där i juni för två år sedan och det är verkligen en kul park finns nått för alla, dock saknade vi lite vattenaktiviteter.
(2009-07-01)

Underbart roligt!
Vi har barn i ålderna 3 och 5 år. De hade fantastisk kul här. Det var inga köer alls trots att det var i början av juli.
Vi åker garanterat tillbaka igen.
(2008-08-13)

Bra pris
Åkte med tre ungdomar 13,15 o 16
Vi bodde i Ferienpark Sierksdorf så vi hade nära till Hansapark o slapp betala parkeringsavgift
Vi hade kul hela dagen, även jag som inte är glad för snurrkaruseller
Bra pris o utbud på mat
Synd bara att de stänger redan kl.18.00
Ett tips är att med Ostseecard får man två dagars entré för endast 27 Euro, då hinner man även se showerna( som oxå ingår i entrépriset) i lugn o ro
(2008-07-19)

Rolig nöjespark !
Vår familj, två vuxna och barn 6,5 och 8,5 år är mycket nöjda med vårt besök på Hansapark! Här finns massor med roliga åkatraktioner både för mindre barn samt för barn i 7-12 års ålder som vill ha lite mer fart. Hela anläggningen är mycket fräsch och fin!
(2008-07-19)

Motsvarade våra förväntningar
Vi var två vuxna och två barn (4 och 7 år). Här fanns allt för båda barnen. Möjligen saknades lite mer fartfyllda karuseller för 7-åringen då hon var lite för kort för 3 karuseller. Säkerhetstänkandet var högt -ibland lite överdrivet när man tvingades åka med 4-åringen i vissa karuseller. Bra priser på mat. Något som också var bra var att det inte fanns så mycket godis, glass och annat tingeltangel för att locka barnen. Detta var en perfekt avslutning på vår tysklandssemester.
(2008-07-07)

Kanonkul!
Vi hade en superkul dag hela familjen (2 vuxna, 4 barn mellan 10 mån och 11 år). Många attraktioner för alla åldrar. Inte speciellt dyrt. När inträdet var betalt var det inget tjafs om åkband etc, då var det bara att åka. Vi var där i dagen före midsommarafton och det fanns inga köer alls. Barnen åkte oavbrutet från att det öppnade tills det stängde och det var en jättebra dag! Rent, frächt, fina lanteringar mm. Hit återkommer vi gärna!
(2008-07-06)

Bästa semestern
Vi åker nästa vecka igen till Hansa Park. Det blir fjärde gången för vår familj.Barnen börjar tjata bara vi kommer hem att de vill åka nästa år igen. Jag rekomenderar att man ska åka tidigt på sommaren för det finns inga köer då utan man kan till och med sitta kvar i karusellerna om man vill.Man betalar inträde och sen får man åka, inga åkband behövs. Det är en vacker park som hålls ren, ingen hög musik och skrik från karuseller. Det finns inga lotterier utan bara karuseller och lek. Passar vår familj aldeles utmärkt, barnen är nu 6,11,13 och vi föräldrar har minst lika roligt som barna.
(2008-06-25)

10-års present
Vi var där nu i maj-07 Två kompisar på 10år resp 11år plus en ettårig lillasyster.
Trevlig park med fina miljöer och otroligt många pense´er.Tjejerna var överens om att de var i en bra ålder.140 cm längdgräns på vissa åkattraktioner.Men överlag snälla karuseller.Tog oss hela dagen att gå igenom parken.De var inte heller prick på klockan när parken skulle stänga utan man fick åka lite till.Rent och fräscht överallt.Varmt vatten i skötrummen på övriga toaletter bara kallt.Inte särskilt dyrt att äta glass och mat.
(2007-05-25)

Helkul för hela familjen
Vi var på Hansa Park förra sommaren. Där fanns karuseller för alla smaker.
Jätteroligt
(2007-02-06)

Helt klart bäst!
Jag och min familj har varit här och det var helt perfekt ett måste om man tycker om karuseller.
(2007-01-25)

Hansapark
Vi besökte parken under vår semester på Weisenhauser strand 3,5 mil därifrån. Ett superställe för barn i alla åldrar! Ett eldorado både för stora och små. vi hade turen att det var väldigt lite folk i v. 27 så vi åkte attraktioner tills vi var gröna. Vi kommer åka dit igen - barnen längtar (7 + 11 år gamla.
(2006-07-19)

Överskattad
Vi var där med 3 killar 8,8 och 9 år gamla. Dom tyckte att det var gamla attraktioner och att broschyrerna ljög det såg mycket roligare ut än vad det var.
(2006-07-17)

Toppen!
Jag och min familj har varit på Hansa Park i sommar och tyckte att det var jätte roligt. Här fanns karuseller för alla åldrar och jätte fint miljö runt om att titta på. Detta är värt ett besök. Sen inträdet är betalt ingår alla karuseller så det är baar att åka det går en hel dag till denna park.
(2006-07-14)

våta inslag en kanonvarm dag-toppen!
för mig som vuxen var de blöta inslagen i parken denna dag de allra bästa. En lisebergslikn Flumeride som innebar att man blev härligt blöt. Barnen sprang runt och fastnade naturligtvis i vissa favoriter. Här finns inslag av cowboy & indian land. Inte dyrt alls egentligen. åker man scandlines över finns ett blad där man fyller i hur många man är. för oss 4 betalade vi 72 euro och då ingick åkattraktioner. Värt ett besök!! Obs den negaiva delen var öppettiderna. De stänger redan kl 18
(2006-07-10)

Här börjar semestern!
Roliga attraktion och fin omgivning. Betyget går ner för att en del av grejorna var lite skraltiga. Fast det är 2 år sedan vi var där, så det kanske är renoverat!
(2006-06-14)

Jättebra nöjespark...
Inte så dyr att komma in på. Alla åkattraktioner ingår i inträdet. Lätt att ta sig runt med rullstol. Maten ganska billig för att vara nöjespark, men det var mest hamburgare och korv (vad jag minns)..
Många åkattraktioner av högsta klass!
(2006-02-04)

Ett måste i Tyskland!
Jag är trogen besökare sen jag var liten och älskar denna park.
Här finns karuseller,ponnyridning,sjölejonshow och skjutställen så man har inte trist en minut. Priserna på souvenirer och mat är helt ok.
Man behöver vara där hela dagen för att verkligen hinna med allt kul. Har varit där som vuxen utan barn och det var lika kul. Gott om ställen att sitta på för den som går dåligt eller små barn.
Toppen med inträde betalt och sen behöver man bara betala om man vill skjuta eller vaska guld.
(2006-01-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


1GY         L47      
  3    3    P     4SM
  E   T4F   8PC      
  U    T    7 7   HTP
  9         5F6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se