Annons
Betyg och kommentarer

Holiday Club Åre

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Holiday Club Åre.

» Antal inlägg: 18 st
Bo och Bada i Åre
Trevligt hotel med aktiviteter för liten och stor. Bäst är det lagomt stora äventyrsbadbadet med fantastisk utsikt och möjlighet att simma ut. Badet börjar bli slitet och sunkigt. För en extra kostnad får du tillgång till kallbad m.m dock inte särskilt prisvärt.
Rummen är stora och trevliga tyvärr var frukosten väldigt tråkig
(2016-11-25)

Vi var dit 25-27/11
Supermysigt bad och varmt var det i vattnet. Mysig atmosfär.
Supertrevlig personal med ett jättebra bemötande..
(2016-01-26)

Holiday Club Åre skön minisemester
Bra rum och hyfsad frukost. På hotellet finns aktiviteter som passar alla åldrar och är placerat vid Åresjön strax nära Åreskutan. Nära till affärer och transporter. Ett minus för att badet börjar bli rätt sunkigt och att vårat rum låg väldigt långt borta
(2015-04-16)

Härlig vistelse
Vi, en vuxen och två stora (10,12) barn, besökte Åre och Holiday Club i juni. Vi hade en fin vistelse. Hotellrum med terrass bara meter från Åresjön och många roliga aktiviteter på hotellet. Vi hann med bowling, äventysbad, spa och barnklubb. Allt till mycket stor belåtenhet. Vi hade definitivt kunnat stanna mycket längre och sett mer av Åre utanför Holiday Club. Det enda som drar ner betyget en smula är frukostbuffén som bestod av trista lågprisprodukter och sötsaker. Många, med mig, uppskattar en ekologisk buffé med kvalitet på maten, ett tips till ansvariga.
(2013-07-15)

Två gånger per år - nu kan det bli fler...
Vi åker hit minst två gånger per år! Vi tycker att detta är ett helt perfekt hotellkoncept - fräscha rum, lagomt stort upplevelsebad med saunaworld, LaB för barnen, minigolf, bowling...
... och nu - äntligen - god mat!!! Det har varit något vi tidigare saknat, men nu har de äntligen lyckats fixa den biten! Dessutom fixar de numera allergikost!
Detta gör att mina båda söner vill åka dit fler gånger än bara två per år - grattis Åre till et lyckat koncept!
(2013-04-01)

Akta er för magsjuka
Badet är väldigt fint, men vår minsting, 15 månader, var magsjuk i 10 dagar efter besöket i upplevelsebadet på Holiday Club för 2 veckor sedan. Även vår 3-åring blev sjuk, men hos honom gick det över efter ett par dagar.
(2011-08-11)

Saunaworld plus
Att det "bara" är en rutschkana är helt ok för mig som är själv med femåring. Hon är toppen nöjd med den och tycker den är skräckrolig. Översikten över hela bassängen är toppen, bäst åka dit under lågsäsong då volymen är olidlig annars. Enkelt sitta i vilstolarna vid de stora fönstren eller uppe vid någon av de två barnpoolerna. Då ser jag henne nästan oavsett var hon håller hus. Att själv få slappa med en god dryck och hon roar sig i 6 timmar själv är underbart! Soft miljö, Leklab är toppen, minigolf, bowling, sköna rum, god mat, barnfilm på tv i den underbara foajen med mycket plats för spring. Hopptorn och STORA glassar. Filippa pratar ännu om Holiday Club.
(2009-09-18)

Rabatt med barnsemesterkortet:-(
Vad glad jag blev när det skulle vara rabatt på badet med barnsemesterkortet. Vad besviken jag blev när förutom en rejäl höjning på badpriset så gällde rabatten bara för barnbiljetten vilket jag inte kan utläsa på erbjudandesidan.

I övrigt så är badet det vackraste o mysigaste jag någonsin upplevt. Fräscha granar, björkar ( i plast) vattenfall, stenar, runstenar o trädetaljer. utsikten över Åresjön o fjällen förstärker upplevelsen. Det finns något för alla åldrar. Lagomt kallt i vattnet och lagomt med folk. Rent o fräscht.
(2009-08-09)

Upplevelsebad & saunaworld
Gustavsvik i Örebro är enligt vårt tycke mkt bättre på upplevelsebads fronten vilket sänkte helhetsbetyget men saunaworld var helt fantastiskt och definitivt värt ett besök för den som gillar att basta.
(2009-07-20)

Kanonbra!
Vi var med våra barn 9 mån och 4 år och det var helt perfekt! Bra bad för alla i familjen och dotern pratar fortfarande om att hon vill bada i ÅRE!
(2008-12-07)

Härlig upplevelse
En genomhärlig upplevelse, allt från frukosten, till hotellet till badet och övriga upplevelser i Åre. Ordentligt skön simsträcka och läcker rutchkana.
(2008-02-21)

Tummen upp!!
Ett suveränt hotell med allt du kan tänka dig. Badet är det bästa. Redan i omklädningsrummen börjar det. Där dom har omklädning för både herrar, damer och mix om famliljen vill byta om tillsammans. Badet är suveränt med SKÖNT I VATTNET, bada inne eller gå ut. Saunavärlden är nog det bästa av allt. Detta koncept är en ren tiopoängare med romerskt kallbad, isvak, tropiska duschen och alla bastus som dom har. Något för alla! ps. Blir man hungrig efter badet så rekomenderas att gå upp till byn och avnjuta något härligt (gigantiskt) hamburgemål på restaurang Broken. ds.
(2007-05-09)

Toppen.
Vi hade jättetrevligt på Åre Holiday Club. Bodde bra och badet fantastiskt. En av våra flickor hade gjort illa foten, personalen skötte om denna skada både före och efter badet. Utan deras kunnighet har det blivit svårt för oss. Vi hade i alla fall tre toppendygn i Åre. Åker gärna dit igen.
(2007-01-26)

Bättre har vi varit på.
Bra ordnat i omklädningsrummen. Fint i badet. Stort minus för att der var kallt i vattnet. Kiosken var också en besvikelse. När det kostar så mycket så måste man få mer för pengarna.
(2006-11-01)

Vi älskar det här stället
Det känns så lyxigt här tycker jag. Stort och fint. Barnen älskar att skutta omkring och titta på allt. Badet är förstås det allra bästa på hotellet och där var vi en stund varje dag när vi semestrade här. Det är trevligt att det finns en massa annat också. Jag minns inte riktigt allt men barnen hittade minigolf och några lekrum som de gillade jättemycket.
(2006-05-10)

bästa i jämtland
får barnen välja av baden i jämtland och tröndelag. Så blir det Åre dyrt för icke kommun innevånare.Billig för kommuninnevånare.Ta bastulandet skön att sitta medan barnen är i äventyrsbasängen.
(2006-04-30)

Kan man hitta något bättre???
Otroligt fint bad. Vattenrutchen var bäst! Svart på insidan och byggd som ett rör så man inte riktigt såg var man åkte. Hissnande. Vi gillade också strömmen som startade en stund varje hel timme. Läckert att flyta med några varv runt "öarna". Fint barnbad med egen vattenrutch. En totalupplevelse, kan verkligen rekomenderas.
(2006-02-13)

Det bästa av det bästa
Upplevelsebadet är en underbar upplevelse för både stora och små. Här finns rushkannor för alla åldrar och bubbelpooler för frusna När man bor på hotellet så ingår badet,annars så kostar det 90kr för barn och 130 för vuxen.Vi bodde på hotellet sommaren -05 i samband med vårat bröllop och allt som finns göra på hotellet är en hit för barnfamiljer.Det finns bovlingbana,minicurling golfsimulator minigolf
och ett barnrum fullt med tvspel lekstuga mm.
Vi har även varit här på vintern .
(2006-01-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


4            K       
4 E    T    LS    ENM
T4X   YFR    8       
  5    K     A    O8K
  T         UXQ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se