Annons
Betyg och kommentarer

Karlsrobadet i Eslöv

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Karlsrobadet i Eslöv.

 » Antal inlägg: 4 st
Trevligt litet äventyrsbad, fräscha omgivningar. Fina Omklädningsrum
Ett av de trevligaste äventyrsbaden i Nordvästra Skåne och vi har varit på de flesta. Lagom mycket folk. Bra planering och översikt. Inte så mycket för det allra minsta barnen och ej simkunniga - där gäller det att vara uppmärksam som förälder.
Omgivningen och omklädningsrummen verkar nytt och är fräscha. Personalen är trevlig och bemötande. Utöver äventyrsbadet finns motionssim, 1,3 och 5 meters hopp samt en mindre och jättefin undervisningsbassäng. Kan varmt rekommenderas!
(2017-01-25)

Splittrad...
Vi hade otur med vädret en semestervecka och skulle åka till nått äventyrsbad. Ringde först och kollade så att det verkligen var öppet och så att man fick ta med sig egen matsäck då vi ville ha det. Skulle åka en bit (från Hässleholm) och ville inte få några överraskningar. Fick till svar att äventyrsbadet var öppet och matsäck var okej och då tänker man ju att det kanske finns nån stanns att sitta och äta men det fanns det inte utan vi fick sitta i fönstret. Bara där är det minuspoäng. På sommaren är det tydligen så att man ska byta om och duscha i de omklädningsrummen som finns utomhus till friluftsbadet och vattnet är kallt i duscharna, det är ofräscht där och det kan inte ha varit nån som hade städat på hela dagen. Sen ska man gå blöt och kall en lååååååång bit med småbarn å packningen tills man kommer in i äventyrsbadsdelen. Där finns det inga skåp så alla har sina grejjer huller om buller. För små barn finns det en liten mysig men väldigt enkel barnhörna. För mittemellanbarn finns det ingen pool som dom kan bottna i. STORT minus. Vattnet är 140 cm djupt i strömmen (där vattnet rusar fram rätt fort så ska barnen simma själva där så ska dom vara rätt så simkunniga då det dessutom är svårt att komma upp från vattnet eftersom vattenströmmen är så pass snabb). Det finns en vattenrutchkana som är från 11 år och den är väldigt kantig och obekväm att åka i, risk för att man gör illa sig, konstigt byggd. Det finns två jätteroliga vattenrutchkanor som är för 7-åringar och uppåt så det var positivt. Själva äventyrsbadet var fint och fräscht så det är synd att det är så mycket som drar ner betyget. Jag jämför med Höör och Kristianstad och då ligger Höör MYCKET bättre till på betygskalan. Jag har en femåring, en trettonåring och en femtonåring.
(2015-07-10)

Mycket kul!
Mycket roligt allt var roligt för det fanns så många roliga grejer forsmaskin, rutschbanor m.m
(2015-02-11)

Trevligt litet bad!
Det är mycket fint och trevligt, dock lite litet och efter ett tag önskar man det hade varit större!
(2012-12-17)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


22A         W1Q      
  Y    M    U 2   4YD
N6T   GED   3S6      
  G    P    Y B   J7T
4KS         Q2U      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Gratis mjukglass eller Fun Slush!
20% rabatt på entré och guidad visning i Tykarpsgrottan
30 kr rabatt per entrébiljett på Tosselilla Sommarland
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Busfabriken i Linköping
Östergötland
Furuviksparken
Gästrikland
Järnvägsmuseet
Gästrikland
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Osby Marknad
Osby
27/03 - 30/10
Eslövs marknad
Eslöv
30/05 - 31/05
Broby Marknad
Broby
06/06
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies