Annons
Betyg och kommentarer

Kattegatcentret

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kattegatcentret.

» Antal inlägg: 14 st
Kattegattcentret
En upplevelse för de som gillar havslivet. Mycket fakta.Viktigt miljöarbete som alla behöver lära sig om.Det tar dock inte en hel dag att gå igenom centret.Lite dåligt med toaletter.
(2019-08-13)

Kattegattcentret
Ett ganska rörigt center, svårt att få en överblick. Akustiken påminner om ett äventyrsbad. Spännande fiskarter i olika akvarier och en chans att komma nära hajarna som simmar i den stora bassängen. Vi önskar tydligare skyltar och mer saker att testa.
(2019-08-11)

Et rigtigt flot akvarium
(2019-02-01)

Kattegattcenter
En väldigt viktigt arbete som de utför på Kattegattcenter i Grenåå.
Dock var det så otroligt mycket folk den 22/7 -17 så det förtog en del av nöjet med besöket.
Möjlighet till mat och fika. Dock dåligt med toaletter.
Vi saknade även någon slags karta över anläggningen så man kunde se att man inte missade något.
(2017-07-23)

Kattegatcentret
Ett bra utflyktsmål granne med färjeterminalen i Grenå. Vår lilla familj ( 2 vuxna & 1barn 4 år) var här en blåsig dag i början av augusti som testfamilj. Blev positiv överraskade av den trevliga och familjära stämningen på stället. Lagom stort för vår 4-årings tålamod och intresse.
Besöket på 3-4 tim var varierat med att både titta, lyssna och göra.
Ett stort pluss tyckte vi var deras fokus på miljön nu och i framtiden.
Kan varmt rekommenderas!

(2016-11-09)

Kattegatt centret
Många olika fiskar/djur och ljust och fint. Anpassat för olika åldrar och funktionshinder men vi saknade info. för oss vuxna om djuren, vi saknade karta över stället, det kändes lite för litet och många av djuren såg ut att ha små utrymmen att röra sig på. Men ett par trevliga timmar kan man lätt spendera här. Vill du dyka med hajar (och kan dyka sedan innan) finns här möjlighet liksom att göra ett provdyk bland andra stora fiskar.
(2015-08-20)

Ett sätt att förstå vad som finns i havet!
Jag var där med barn i åldrarna 1,3,4,6,13 & 15.
Det passade allra bäst de 4 äldsta ;)
Det finns mycket att titta på och väl genomtänkt att ha lekplats (dock öste regnet ner emellanåt), legolådan samt målarbodet. Det gjorde det lite enklare för småttingarna att hantera platsen! Detvar väldigt mycket spännande att titta på och programmet vi fick vid entrén gjorde att vi inte missade något av de arrangerade momenten. Mest spännande var sälarna och när dykaren matade fiskarna.
Absolut värt ett besök men räkna med ett besök på ett par timmar ingen heldag! Spännande att uppleva havet som levande!
(2015-06-22)

Jättebra semesterutflykt! Här får man intressanta fakta, spänning och trevnad. Det minst positiva var matstället vi åt på, det fick godkänt men inte mer.
(2010-10-01)

Är man i närheten så helt klart värt att besöka, spännande med rullbandet som tar en igenom hajtanken. Man får klappa fiskar och titta på sälar utomhus. trevlig lekplats utanför där man kan sitta och fika. Dock lite trångt, inte så stora områden. Eftersåt kan man ströva på stranden som ligger i närheten.
(2009-03-29)

Fri entré
Beställer man resa med boende via Stena Line ingår entréavgiften till Kattegattcentret.Vi tyckte det var väldigt trevligt på centret, mycket att titta på. Sälutfodringen var min favorit, den låga hajtunneln gillade barnen. Dåligt med vegetariska alternativ i serveringen men ett plus att det fanns mikro att värma mehavd mat med.
(2008-10-27)

Välgjort
Ett mycket fint och välgjort ställe att tillbringa några timmar på. Även om det var mycket folk, så kändes det inte trångt. Hajarna och vattenlekarna ver det som uppskattades mest av barnen.
(2008-08-06)

Toppen
För oss var det en stor hit att besöka Kattegattcenter i Grenaa.
Är det någon i familjen som vill dyka eller har dykarcert så är det en riktig fullträff att få dyka i deras akvarium. Även för en van dykare var det en fin upplevelse och vi i övriga familjen kunde titta på!
Mycket folk så ställ er i god tid på plats inför uppvisningarna för att se bra.
(2008-08-03)

Flott om haier
Fint sted for hele familien, med mange forskjellige aktiviteter. litt dumt at det var vanskelig å se hva som foregikk under hai-foringen.
(2008-02-20)

Vi ger en 8:a
Vi har besökt Kattegattcentret och vi ger det 8 poäng av 10 möjliga.
(2006-06-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


UTI         9EP      
  X    C    Y     P8Y
  Q   3EH   PAC      
  N    D    B 3   1IO
  Q         4YY      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se