Annons
Betyg och kommentarer

Kennedy Space Center - Visitor Complex

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kennedy Space Center - Visitor Complex.

» Antal inlägg: 5 st
Fin anläggning och väldigt spännande utställningar.
(2009-06-25)

Kanon
Juni 2008, helt rätt tid att besöka KSC. Inga köer, inte ens till nya simulatorn. Pojkarna 8 och 11 år älskade utställningarna och alla filmerna.
(2008-05-20)

Mycket bra
Otroligt bra! Inga köer att tala om. Barnen tyckte det var häftigt att se riktiga rymdraketer. En rymdfärja skulle skjutas upp dagarna efter att vi var där, så vi fick se den på rampen. Visserligen på mycket långt håll, men det var ändå intressant. Vi prickade också in när båten med raketbränslet kom in, kul att se. Restaurang finns i en hall där gamla raketdelar sitter i taket. Häftigt tyckte alla! För de minsta barnen finns också en lekpark med klätterställning som de kan springa av sig i. Souvenirshopen var fylld av roliga saker, t.ex. astronautmat.
(2008-04-20)

Mycket bra & intressant
Vi var på KSC i november 2007 och det var helt perfekt. I princip inga köer, bara att gå rakt in till filmerna och den nya attraktionen där man simulerar en uppskjutning av en rymdfärja. Mycket häftigt tyckte hela familjen (barnen är 6+10 år). Vi kan varmt rekommendera ett besök eller två eftersom man får gå in en dag extra på samma inträde dvs halva priset! Helt perfekt för den intresserade. Håll koll efter uppskjutningsdatum - vi lyckades träffa in en dag för raketuppskjutning och det var en häftig upplevelse.
(2008-03-27)

Bäst
Helt otroligt, det bästa jag har varit med om på länge, om man är intresserad av rymden. I-max biograferna, som om man själv var ute i rymden. Ett gott råd, upplev det.
(2007-06-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 J          CNJ      
2C     6      L   KGY
 3    SQT     5      
 4     3      A   ONK
YAT           J      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se