Annons
Betyg och kommentarer

Knuthenborg Safaripark

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Knuthenborg Safaripark.

» Antal inlägg: 50 st
Djuren har det bra! Underbart att se!
Stor, fin park med fantastiska djur att hälsa på!
(2019-11-07)

En mysig utflykt i augusti
En heldagsutflykt med familjen som passar barn i varierande åldrar. Här finns något för alla. Favoriten hos oss var dinosaurieskogen. Här finns utrymme för både lek, bad och att spana på spännande djur.
(2019-08-25)

Testfamilj 2019
En lagom stor park med både djur och lek. Häftigt att uppleva djuren på nära håll.
(2019-07-17)

Häftigt att komma så nära djuren!
Vi var på Knuthenborg Safaripark med våra 3 barn i åldrarna 12, 10, 10. Direkt möts man av lösgående och sällskapliga åsnor som man gärna fick klappa. Vidare in i parken var det blandat med vilda och tama djur. Det var verkligen häftigt att komma nära djuren! Vi avslutade vistelsen på Limpopoland vilket också var en härlig miljö för barnen! På det stora hela en mycket lyckad vistelse. Skulle dock tro att våra barn är på gränsen för den här typen av aktivitet nu men alla var nöjda och glada! Ett plus att maten var god!
(2018-08-26)

Mysig dag i Danmark
Perfekt resmål för barnfamiljen. Min 4 årings favorit var helt klart närkontakten med djuren
(2018-07-11)

Jag besöker nästan varje år Parken med min son och hans familj. Vi måste bara göra det för vi älskar djuren och den upplevelse det ger att få köra fritt bland "vilda" djur. Underbart.
(2018-04-11)

Hej!
(2018-04-11)

Knutenborgs safari park
En perfekt heldagsutflykt. Skulle rekommendera att ta med picknick korg för maten var lite dyr. Men jättefint område för djuren och mycket djur. Kul för alla åldrar
(2017-06-13)

Mysig familjeutflykt
Trevlig utflykt där man får uppleva djuren nära. Roligt för barn oxh vuxna. Fin natur för picnic mm. Samt roligt lekområde för barnen där man kan tillbringa flera timmar utöver tiden man lägger på djuren. Mycket att se och göra. Absolut värt pengarna. Vi åker gärna dit igen.
(2017-02-22)

Testfamilj Knuthenborg 2016
Trevlig dagsutflykt där vissa av djuren kan upplevas fritt gående.
Våra förväntningar var tyvärr högre än vad upplevelsen av besöket var.
(2016-11-06)

safariäventyr i Danmark
Vi tog detta som en heldagsutflykt, gjorde baguetter, tog med oss en stor picknick korg. Vädret var inte det bästa, det regnade lite smått under hela dagen. När vi kom fram till parken och jag förstod att man körde runt i hela parken, så var vädret inga problem. Vi började med att hitta någonstans att fika. Jag nåste säga att jag är imponerad av alla platser dom har gjort runtom i parken som man kan stanna bilen och ta fram sin korg och fika. (jag hade gärna sett lite fler toaletter runtom) Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn på 6 och 10 år. Vi tog även med svärmor. Alla i bilen var i extas när vi kör runt och noshörningarna kommer gående rakt mot bilen och passerar framför oss. Det känns lite overkligt och lite spännande på samma gång. Nackdelen med vädret var att rutorna blev vattniga och det var svårt att ta bilder, men på vissa ställe fick man lov att ta ner rutorna om djuren var på avstånd. Bra med skyltar innan man körde in på ett nytt område för att visa vad som gällde där. Det bästa med hela parken var vargarna. Dom var inte särskilt aktiva men där var en som gick runt vår bil och verkligen stirrade in på oss. Tigrarna var lite tråkiga och låg väldigt osynliga, det tog lite tid att komma runt eftersom alla stannade till där tigrarna låg för att få en liten glimt. Det var inte så mycket folk så allt gick väldigt smidigt. Vid aporna är ett stopp där man går av bilen och där fick man gå in hos lemurerna. Dom är väldigt närgågna, vilket barnen(och även vi vuxna) tyckte var superroligt. Vi fick även vara med och mata de stora aporna där man kan åka traktortåg genom. Vi tog en glass i kiosken som var gigantisk, men supergod. Vi fortsatte turen genom parken och de 5 timmar som vi var i parken, gick så fort för att man var så noga med att se så många djur som möjligt och tiden bara flög i väg. Vi var en lite sväng i vattenandet, som är perfekt för mindre barn då det inte är poller utan bara vatten som kommer från olika vattenkällor och försvinner ner i marken/stenarna. Vår 6 åring tyckte det var roligt, men 10åringen tyckte inte det var superkul. Så just vattenlandet rekomenderar jag för barn mellan 2-7 år. På hemfärden frågade jag barnen vad som var roligast, då vi 2 veckor tidigare varit på Lalandia, och båda barnen svarade Safariparken. Det var verkligen en av de bästa utflykterna som vi har varit på och jag varmt rekomendera detta till andra barnfamiljer. Trots att man mest sitter i bilen hela tiden, så har barnen aldrig suttit så stilla som dom gjorde under dessa 5 timmar.
(2016-09-22)

Besök på Knuthenborg i augusti.
Ett annorlunda äventyr där man kommer djuren nära på ett annorlunda sätt, då man till största del kör runt i parken med bil. Möjlighet till att klappa en del av djuren och komma riktigt nära andra. Spännande med besök hos "farliga" vargarna och tigrarna. Behöver man göra av med lite energi finns den stora lekplatsen.
(2016-08-28)

Testfamilj på Knuthenborg
Vi hade en underbar heldag i parken, och trots närkontakt med apor, dromedarer, lemurer och tigrar på nära håll var mina barn (4,4 och 6 år) överlyckliga över att en ekorre studsade förbi på nära håll :-) Du kan välja om du ska köra bil, cykla eller gå igenom den enorma parken, men in till alla farliga djur måste du köra bil. Underbara parkområden att ströva i, men bäst tyckte ungarna att det var med det nyöppnande Limpoland. Om du kan så rekommenderar jag egen picknick! Det finns så otroligt många fina stället att njuta av sin picknick.
(2016-08-15)

Testfamilj
Vi besökte Knuthenborg lördagen den 12 September 2015. Att besöka Knuthenborg på hösten var en fullständig hit!! Det var inte mycket folk och man kunde strosa omkring utan att trängas. Det är alldeles underbart att spendera tiden här. Att uppleva djuren på så nära hall är häpnadsväckande och du kan även köra in med din bil och runt I parken hur länge och hur du vill. Det finns också stora platser för picknick, restauranger och lekplatser för barnen. Om du tar din egen mat/dryck så får du verkligen valuta för pengarna.
(2016-04-12)

Testfamilj Knuthenborg
Vi besökte Knuthenborg söndag 6 september, lite sol och en del regn, men det gör inte så mycket då man åker runt med bilen i större delarna av parken. Men får också gå ut och klappa och komma riktigt nära många av djuren. Finns en jättefin lekplats med terräng/hinder bana för både mindre och större barn. Mycket trevligt utflyktsmål för hela familjen. Rekommenderas varmt!
(2015-09-06)

Testfamilj
Var i parken nästan 6 timmar och tyckte det var en bra dag. Fick se fler djur än jag hade tänkt mig, dock tyckte barnen lekplatsen var det bästa. Kan tänka mig att barnen ska vara lite äldre för att uppskatta djuren lite mer. Hade barn på 2, 5, 7 år.
(2015-07-31)

Väl värt tiden i bilen!
Så sa mina barn när vi körde igenom portarna och det första vi såg var åsnorna. Ännu bättre blev det när vi fick åka vagn inne hos aporna. Att se vilda djur på nära håll och utan nät och stängsel var en riktig upplevelse!
(2015-07-26)

testfamilj
Djur är underbara o vill vara med de på äventyr.
(2015-04-23)

Ett klockrent val för familjeresan
Ett mycket roligt och upplevelserikt semesterbesök. Hela familjen tycket om det.
Det är ett bilsafari men du kan även på bestämda platser få vistas utanför bilen och då klappa djuren. Det finns förutom bilsafari även en stor lekplats där barnen kan springa av sig. Och som pricken över i:et så finns där en vattenlekplats perfekt för varma soldagar.
Så packa in er i bilen och upplev knuthenborgs safaripark.
(2015-04-16)

Knuthenborg safaripark
En tidig morgon i början av september 2014 begav sig 2 mammor och deras 3 pojkar 5,6 och 8 år iväg till Knuthenborg safaripark. Vi hade 27 mil dit och man kan absolut göra detta som en dagsutflykt.Killarna älskade att man kom så nära djuren och att man kunde in och köra hos bland annat vargarna. Ta med fika och lägger någonstans i gräset och titta på kamelerna eller girafferna som vandrar förbi. Alla djur ser välmående ut och parken är ren och fin. Finns även ett vattenland men det var inte väder för att bada när vi var där. Priserna på maten är rimlig och maten var bra.
Precis innan vi skulle lämna parken ( vi var först in och sist ut) så stod det ett gäng åsnor på vägen så vi fick stanna. Killarna smet ur bilen och passade på att klappa en av dom . Sen var lyckan fullkomlig. 3 nöjda killar somnade gott i bilen och dom vill absolut åka dit igen.Deras mammor åker gärna oxå tillbaks .
(2015-04-15)

Knuthenborg safaripark
Knuthenborg är stor djurpark som man färdas i egen bil i och kommer i nära kontakt med djuren. Det finns förutom djur en stor lekplats som kan underhålla både små och stora barn. Jättetrevligt och klart värt ett besök.
(2014-08-30)

Knuthenborg safaripark
Mycket trevlig dag i Knuthenborg safaripark hade våran familj som består av en 3-åring och en 12-åring. Det var dock en varm dag som vi var där så djuren var trötta och låg mest och sov. Men det var en mycket fin och ordnad safaripark.
(2014-07-24)

Underbart att se alla djuren
Sonen och jag tog oss dit en lördag i september 2013. Fint väder. Vi älskade att köra runt bland de stora djuren och njöt när vi fick lämna bilen och gå runt bland de andra. Vissa djurområden besökte vi flera gånger under dagen. Apbussen var rolig och det var spännande att se djuren så nära. Alla som älskar djur har trevligt där.
(2014-06-19)

Knutenborg A
Vi fick uppleva en oförglömlig dag i den storslagna djurparken Knuthenborgs Safaripark. I denna stora, gröna park kom vi i omedelbar närhet till vackra men extremt farliga djur vilket gav oss många ögonblick av skräckblandad beundran för dessa fantastiska djur. Det är en helt annan upplevelse än en vanlig djurpark men med exakt samma trygghetskänsla. Att parken har en bra restaurang och enorm lekpark med vattenland är en ren bonus!
(2013-10-08)

Ett måste för alla djurälskande barn och vuxna
Knuthenborg Safaripark presenterade en mängd olika exotiska djur i en helt fantastisk natur. Personalen som fanns i periferin utstrålade att de var nöjda med sin arbetsuppgift vilket gjorde att hela parken andades harmoni mellan djur, personal och besökare.


Vi besökare fick möjlighet att komma nära inpå alla dessa djur och i de flesta fall få en känsla av hur dessa djur har det i det vilda. Avsaknaden av små burar och trånga hägn gjorde att man kände sig som en del av djurens miljö.
(2013-07-16)

Passer til alle der elsker dyr. Vi har lige været afsted med vores datter på 20 mdr. og hun syntes det var vildt spændende med lemurene der løb frit og abebussen. Både den alm. + vandlegepladsen var et hit . Dog er deres madudvalg og priser ikke særlig gode, så vil klart anbefale at man tager madkurv med hjemmefra og sætter sig ved et af de grønne områder og nyder den medbragte mad.
(2013-07-15)

Fantastisk upplevelse trots ösregn :)
Vi fick äran att vara testfamilj och åka till Knuthenborg Safaripark. Trots att dagen vi valt bjöd på ösregn (verkligen ösregn) så var det en fantastisk upplevelse för hela familjen. Vi var där när parken öppnade och åkte därifrån sen eftermiddag. Positivt med regnet var att det var få besökare och inga köer någonstans - bara att rulla direkt in till tigrar och vargar, inga problem att göra det flera gånger. Negativt var att vi inte kunde vara i den stora lekparken. Barnen, 2, 4½ och 6½ tyckte det var en toppendag trots att det var mycket bilåkande. Matsäcken fick vi äta inne i en restaurang, vilket man egentligen inte fick, men vädret gjorde alla mycket hjälpsamma. Helt klart ett ställe vi kommer åka tillbaka till, hoppas då på bättre väder :), och rekommenderar andra att åka dit.
(2012-08-25)

Knuthenborg Safari Sommaren 2012
Vi blev utvalda till att vara testfamilj och åka till Safariparken som ligger på norra Lolland. Våra barn 2+5 år gamla tyckte att det var jätteroligt. Vi fick möjlighet att klappa kameler, åsnor, hästar, lamadjur och getter. Vi fick se fantastisk vackra djur på nära håll! Deras lekplats är fantastiskt stor och fin och bara där kan man spendera timmar! Där är till och med en liten vattenlekplats. Souvenirshoppen var förvånansvärt billig (?!) men det tog de igen i restaurangerna ;) Anledningen till att vi inte ger parken full pott är för att vi tyckte att kartan samt skyltarna var lite svåra att avläsa...men det kanske bara är vi som var förvirrade :D
(2012-08-03)

Knuthenborg Safaripark
Vi tyckte hela familjen att det var roligt barnen 6+10 år och vi vuxna, det är spännande att komma dom vilda djuren närma det fanns även en stor lekplats som barnen tyckte var rolig. Det finns mycket att titta på så man bör lägga en heldag där, passa på att åka dit på lågsäsång annars tror jag det blir rörigt med alla bilar som kör omring där
(2012-07-08)

Knuthenborg Safaripark 2012
Vi var en utan testfamiljerna som skulle testa Knuthenborg Safaripark. Vi passade på att åka dit i samband med en vistelse på Lalandia Rödby, då det bara är 1½ mil emellan. Vi är en familj på 3 barn 10,10,4 år samt 2 vuxna.Alla tyckte att det var ett kanon ställe. Framför allt att åka runt med bilen och se alla djuren som strövade runt fritt i naturen. Barnen älskade att man ibland fick gå ur bilen och gå fram till djuren och framför allt åka med apbussen, där alla fick en näve mat som man kunde mata aporna med som hoppade upp och tiggde mat på bussen.Det var också spännande att se vilda tigrar genom bilrutan som gick bredvid bilen.Barnen tyckte också att lekparken var rolig som fanns i området.Priserna på mat och dryck var helt okej, det fanns gott om parkbänkar inne i området om man ville ha egen mat med sig.Det var en uppskattad dag både för barn och vuxna.
(2012-07-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


CST         TE6      
G G    E      7   1XP
J P   AOI     J      
A H    K      3   ABJ
Y4U           3      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se