Annons
Betyg och kommentarer

Krokodille Zoo

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Krokodille Zoo.

» Antal inlägg: 7 st
Lärorikt och spännade
Mycket spännande att se så många krokodiler på samma ställe! Litet zoo men ändå mycket att uppleva och lära sig.
(2019-07-25)

En snabb utflykt
Man kom igenom ganska så snabbt. Kul när guider berättade om krokodiler. Puma var häftiga och aktiva. Vi kom väldigt sent, när alla aktiviteter var över. Det e bra att komma tidigt
(2019-07-11)

Krokodille Zoo
Ett mysigt mindre zoo med trevlig personal och möjlighet att komma riktigt nära djuren för den som vill!
(2019-07-11)

Krokodille Zoo i litet format med stort spännande innehåll
Här fanns mycket spännande att titta på! Jätteormar och ödlor, krokodiler och sköldpaddor och även ett Nattzoo. Personalen tog sig tid att berätta, visa och mata och man fick komma riktigt nära djuren. Stället är inte så stort och utöver zoo finns en souvenirshop. Vill man kan man säkert gå igen stället ganska fort men om man vill ta sig tiden så kan man stanna länge och läsa information och titta. Riktigt fint ställe! Som passar alla utom de allra minsta. Dessutom får man klappa djur! Spännande och verkligen värt ett besök!
(2019-04-28)

Reseberättelse
Vi åkte dit i slutet av augusti och efter semestertider, de var rätt litet och vi gick igenom detta på ca 30 min. De hade de flesta grejerna inomhus med nån krokodill och sköldpadda utomhus. Vi var där med en 1 åring och en 3åring och båda tyckte de var roligt och intressant men de hände inte så mycket utan djuren låg mest och "sov". Barnvagn är inget att rekommendera där inne då det funkar ibland på "broarna" men sen var de väldigt trångt och dålig mark. Luften därinne kan man jämföra med universeum i göteborg, (väldigt varmt och dålig luft). Vi trodde de var större men som sagt man gick igenom detta ganska fort så från sverige tar resan längre tid än besöket. Roligt att se de stora bjässarna men knappt värt att enbart åka dit för. Planera gärna in nått mer om ni ska hit. De hade även program under dagen men eftersom vi var där så kort tid så tog vi bara första grejen som man fick klappa en ödla. De såg ut att bygga ut så kanske blir mer att titta på framöver. De hade ingen fika eller mat eller nått sånt där utan enbart glass så ta med eget om man stannar längre stund.

Båda barnen var nöjda som sagt men jobbigt med lång bilresa.
(2018-08-27)

Krokodille Zoo
Vilket fantastiskt ställe!
(2018-03-08)

Spännande litet zoo
Fantastiskt litet zoo med underbar personal. Vilka krokodiler, stor och små, och så när man kom dem! Litet zoo som var överförväntan när man kom innanför väggarna.
(2017-04-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


7JU         PBU      
  U    Y    2     G93
  X   PUD   OE3      
  8    G      8   HDG
  T         E2C      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se