Annons
Betyg och kommentarer

Lekoseum

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lekoseum.

» Antal inlägg: 16 st
Lekoseum!
Vi var där med 2 barn (1.5 år och 5 år) den lilla på 1.5 år tyckte det var roligt att kolla på tomtarna när dom bygger leksaker i källaren. Den stora på 5 år tyckte så klart att tv spelen ute i tåget var roligast, samt bygga med BRIO Builder.
(2019-08-18)

En mysig dag.
Det var en mysig tid på Lekoseum. Vårt två-åring barn var absolut glad att leka där och titta på tomten. Där finns aktiviteter för åtta-åring barn också, bland annat bordspel och gamla dataspel.
(2019-06-26)

Litet muséum för mindre barn
Lekoseum passar för ett kortare besök. Man är inte där en hel dag. Men barnen roar sig ett par timmar. Det passar främst för mindre barn upp till lågstadiet. Mycket är bara ett rent muséum och saker att titta på men finns lekstationer där man kan leka med bl.a. Briotåg, Barbie och lekhus.
(2016-08-18)

Superkul med småbarn och morföräldrar
Vi var på småbarnssemester ihop med mormor och morfar, och alla älskade detta stället! Vår tre-åring ville inte gå därifrån! Kunnig och trevlig personal. Toppbetyg.
(2016-07-15)

Trevligt och mysigt
lekoseum uppskattas mest av barnen men det är roligt för oss vuxna att titta på de gamla leksakerna. Lite dyrt för inträdet tycker jag. Tomteverkstaden är det bästa.
(2008-12-05)

Mindre än jag väntat mig!
Ett klart mysigt museum m möjlighet t mången nostalgitripp f oss vxna. Femåringen njöt och lekte medan åttaåringen deklarerade att hon nog var f stor f detta. Tomteverkstaden var fint ordnad. Mkt barnvänl. fikapriser och bra outletpriser. Är man på väg förbi så....
(2008-07-28)

Härlig dag!
Vi tog vår store pojk på 6 år och våra tvillingkillar på 2 år och körde en tur en regnig dag.
Vi var positivt överraskade hur mycket det gav. Det kändes som ett bra pris för familjen att gå in och man fick mycket lek för pengarna samtidigt som föräldrarna kan få känna på lite nostalgi. Tomteverkstaden i källaren var jättemysig och det fanns hiss ner för vagnar och rullstolsburna.
Fikan var också billig jämfört med andra turistställen. Vi stannade i 3 timmar och lekte och vi kunde stannat ännu längre om inte våra små varit så trötta.
Det kommer bli flera besök där i framtiden.
(2008-07-18)

trevligt med tomteverkstad!
Åkte till brio för 2,5 år sedan och hade inga större förväntningar. Men vi blev positivt överraskade.Barnen (som då var 4 och 8 år) hade roligt i flera timmar. Helt klart värt en liten omväg på väg hem från semestern.
(2008-02-10)

Jättebra
Väl värt att åka hit. Man får mycket för entrén tycker jag. Barnen (2 och 6 år) hade kul både med flera uppsatta järnvägar att leka med, hela tågvagnen med spel och Barbiedockor samt tomtens verkstad i källaren. Det finns även ett litet café med mycket humana priser. Bra med toalett och skötrum. Det finns även en bord ute om man vill ha egen fika med sig och där kan barnen också leka. Det som drar ner från en 10:a är den så kallade outleten som inte är värd sitt namn. Det är samma priser där som i en vanlig leksaksbutik. Annars klart rekommenderat och nu i sommar är det öppet 10-17 även lördagar. Likaså så gäller familjebiljetten för två vuxna och tre barn.
(2007-07-15)

Kul lekmuseum
Jättekul för oss vuxna och inte minst för barnen att få leka med detta eldorado av briotåg.
Vi njöt av alla gamla nostalgiska brioleksaker och avslutade det hela med att shoppa i butiken.
Rekommenderas.
(2007-01-31)

för stora barn!
Alttså för de vuxna är detta en nostalgitripp och barnen gillar lekavdelningarna kul för alla!
(2007-01-23)

Lekoseum
Det här är stället där hela familjen; barn, föräldra och kanske t.o.m. nor- och farföräldrar har kul. BArnen har roligt och vi andra strosar nostalgiskt runt bland "våra" gamla kära leksaker. Värt ett besök oavsett ålder!
(2006-06-14)

Lekoseum
Massor med fina leksaker som väcker nostalgin i de vuxna och en otrolig leklust hos barnen. Finns en tomteverkstad i källaren som gör hela besöket! Brio-leksaker till försljning med rabatterade precis. Perfekt att föberad födelsedagar och dyl.
(2006-06-14)

Lekoseum
Massor med fina leksaker som väcker nostalgin i de vuxna och en otrolig leklust hos barnen. Finns en tomteverkstad i källaren som gör hela besöket! Brio-leksaker till försljning med rabatterade precis. Perfekt att föberad födelsedagar och dyl.
(2006-06-14)

Lekoseum
Vi var på Lekoseum första gången när vår son var 3 år. Han älskar tåg och detta var rena paradiset för honom. Nu är han 5, och vi har varit där tre gånger. Skulle tro att Lekoseum passar mest för barn under 7 år.
(2006-04-26)

Museum är kul!
Äntligen ett museum som är kul. Härlig blandning av Barbie och leksaker - både nya och gamla. Kul med tågvagnarna man kan gå ut och spela spel i. Chans för barnen att bygga och leka i små hus.
Tomtens verkstad i källaren med arbetande tomtar och brevlåda för önskelistor uppskattas av barnen.
(2006-01-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


S5A         C6M      
9 7    6      K   NNT
W T   DGH     B      
P G    C      L   OK7
H4B           H      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se