Annons
Betyg och kommentarer

Leksand Sommarland

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leksand Sommarland.

» Antal inlägg: 104 st
Sådär
Var i parken i juli 2020 och blev förvånad över att det var så fullt med folk framförallt vid poolerna. Inga vattenkanor var öppna pga. Covid-19 Men inga åtgärder hade gjorts för att minska trängsel kring poolerna där folk var som packade sillar. Barnen blev ledsna då de sett fram mot bad och vi alla upplevde parken som nergången på flera ställen.
(2020-08-09)

Kul men behöver bättre säkerhetstänk
Har varit här föra gånger med barn i åldrar 3 till 12.barnen har haft jättekul och det finns massor att göra. Jättebra att bassängerna numera är uppvärmda för de var tidigare iskalla. Det negativa är vad vi upplever som bristande säkerhet ffa i vattendelen, ingen koll på hur folk beter sig i vattenrutshbanorna, de stora banorna har stenhårda kanter och där fick mina barn inte åka efter att jag provat en gång, de känns riktigt farliga. Har hört att de erbjuder hjälm numera vilket behövs! Vi har varit på många parker över hela världen och denna är oproffsig jämfört med de flesta... Men vi har sommarstuga i Dalarna så vi kommer ändå komma åter flera gånger säkert och ha roligt i parken.
(2020-07-23)

Bäst
Mycket bra för alla i familjen ????????
(2020-02-05)

Testfamilj Leksand Sommarland
Jätte fint och trevligt äventyrsland. Det Var spöregn under eftermiddagen men vädret kan man inte rå på. Vi hade super roligt.
(2019-11-01)

En hel Dag i Leksand Sommarland
Åkte dit med 6 och 9 åring som har Down Syndrom. 9 åringen var mest intreserad av barnpoolen som var menade för mindre barn. & 6 åringen ville åka många av den rutschkanor men pga av ålder gränsen fick hon inte åka. Det fanns andra barn som var mindre som åkte dem.Det var ingen som kollade ålder gränsen faktisk. Mesta aktivitet passsar barnen som är 7 år och uppåt tycket jag.
(2019-09-12)

Superkul!
Åkte med en 2åring, en 12åring samt min man. Alla hittade mycket att roa sig med.
(2019-07-26)

Superbra sommarland med massor att göra
Älskar att åka till Leksand sommarland! Det finns otroligt mycket att göra för alla i familjen. Rekommenderar 2 dagar i parken.
(2019-06-30)

Jätteroligt sommarland med många aktiviteter
Hela familjen hade jätteroligt. Det finns aktiviteter för alla åldrar. Inte så mycket köer trots att vi var där v.31.
(2018-08-15)

Ta med matsäck!
Sommarlandet är fantastiskt men utbudet av mat är mycket dåligt. Vi åt i bäverhyddan, betalade 150kr/person utan dryck och fick hämta mat på papptallrikar. Maten var inte prisvärd och salladsbuffen som de skryter om i din broschyr hade knappt grönsaker, flera bönor och inlagda kokta morötter etc.
(2018-08-10)

Bästa sommarlandet!
Finns något för alla i parken! God mat, mysig och fin miljö och roliga attraktioner! Grymt vattenland!
(2018-02-15)

En park för hela familjen
Har varit på Leksands sommarland ett flertal gånger och det är något som hela familjen gillar. Fin park och omgivning och bra priser.
(2017-03-06)

Finns mycket för alla åldrar
Toppen
(2017-02-24)

Jättekul!
Besökte Leksand sommarland 2 dagar med 2 pojkar på 6 och 8 år. Till att börja med rekommenderar jag inte besök med barn under 5 år då alla karuseller och aktiviteter har en längdgräns som börjar kring metersstrecket. Naturligtvis kan mindre barn leka i den fina pirat lekparken men jag hade inte betalat inträde för det. Roliga och varierande attraktioner. Första dagen var lite mulen och var det inga köer, andra dagen sken solen och det var halvtimmeslånga köer. Badlandet andra dagen var så fullt att man trampade folk på tårna. Sammanfattningsvis väl värt ett besök, mycket roligt att testa så två dagar är ett måste!
(2016-08-09)

Ta med egen matsäck om ni kan, skitdyr och småttingar om man beställer hamburgare, typ barnmeny på max, doncken m.m
(2016-06-25)

Favorit i repris!
Jag o maken o våra ungar älskar Leksand sommarland! Det är en stor favorit och vi återkommer gång på gång! Hela Dalarna eju underbart vackert så sommarlandet kunde ju inte ligga på en bättre plats! Så himla bra med siljan och all natur. Så mycket bra med Leksand sommarland så var ska man börja... Först å främst så är det sällan kö till attraktionerna, om det är kö så är den väldigt kort, superskönt att slippa stå i kö hela dagen som på så många ställen! Det finns gott om lekplatser och alltså inte bara vattenattraktioner o karuseller så även de minsta barnen blir aktiverade. Mysigt att det finns får och getter också nere vid Western-delen o mekaniska hästarna, samt höns och kaniner. Mycket fin natur! I sommar ska vi tillbaka till Sommarlandet (på vägen hemåt från Jämtland) och det blir 4:e gången vi besöker Leksand Sommarland!
(2016-02-13)

Vi hade kul!
En heldag med bra saker på land och i vattnet. Mycket personal denna gång var bra, men vi saknade saker nere vid Siljan och 4-hjulingarna.
(2014-07-20)

Dåligt underhållet
Vi har vart ständiga säsongskunder 3 året här, tror varje år på förbättring :( mycke trasigt ! Dåligt underhållet! saker repareras inte utan står lika året om:( bättre o tagit bort allt trasigt! Vart där vid första öppningsdagen... saker som vart trasigt förra året är fortfarande trasigt och så ser de ut året ut:( testade i år för första gången hundburarna som dom har där ...!allt gammalt äckligt kvar sen året förre rentav vidrigt!! Hundben flaskor skit äckligt !!! Inge underhåll alls !! Toaletterna vidriga!! rekommenderar skara sommarland bättre underhållet!!!!sista året för oss!
(2014-07-08)

Perfekt för familjen!
Roligt och lagom stort för en hel dags nöje. Dock lite väl dyrt inträde och alldeles för trångt i poolerna. Större pooler och en egen pool för små barn hade varit bra. Fler karuseller står dessutom på barnens önskelista.
(2013-07-03)

Lagom
Första gången jag varit med mina barn på semester var i somras i Leksand. Dom har tjatat hela hösten och vintern om att åka dit igen!! =) Jag håller med!
(2013-04-08)

Kul även för små
Två dagar hade lätt kunnat bli fler. Var där med dottern som då var strax över 2,5 år. Hon stormtrivdes och hade kunnat vara där fler dagar. Den enda missen vi gjorde var att inte lyckas få med några vänner så vi vuxna hade kunnat leka lite mer. Det fanns något för alla åldrar och jag vill gärna tillbaka. Stora ytor för att äta medhavd mat (medtag en filt att sitta på) och massor av roliga aktiviter. Tipset är att komma en stund före de öppnar så att man slipper de jättelånga köerna vid kassorna, för där går det långsamt.
(2011-05-06)

LEKSAND!
varit där med pojkar på 9 år. man ser inte röken av dem, ett riktigt paradis för dem. men ganska dyrt inträde, som sagt...
(2011-02-03)

Lite av en besvikelse
Sommarland var lite av en besvikelse. Fanns inte mycket att göra för äldre barn och vuxna. Maten var bra, från buffé till pasta.
Men satsa på att åka till skara sommarland istället, större och för alla åldrar.
(2010-08-05)

Roligt, Soligt Sommarland!
Tre barn i åldrarna 2, 6 och 11 samt fyra vuxna spenderade med lätthet en heldag på trivsamma Leksand sommarland men när dagen var slut kände vi oss inte klara med alla attraktioner i den stora och väldisponerade anläggningen!
Eftersom allt är utomhus spelar vädret en avgörande roll och trivs man med sol och värme, undviker stress och låter barnen "göra klart" och återvända till något favoritställe är två dagar att rekommendera!
Enligt vår bedömning lämpar sig aktiviteterna från två år och uppåt och med stigande ålder ökar möjligheten och utbudet att delta i attraktionerna.
Vattenlandet är sannolikt det mest populära och trots ringlande köer är väntetiderna inte särskilt långa.
Det är lätt att ta sig fram i parken eftersom asfalt eller släta grusgångar gör att både barnvagnar, skrindor, rullatorer etc tar sig fram utan hinder.
Stora lekland i form av piratskepp, klätterland och uppblåsta dito, gokart, bowling, guldvaskning, trampbåtar, många och olika sorters studsmattor, karuseller, klättervägg, äventyrsstig, flertal restauranger samt fina och roliga bad i Siljan bjuder ett stort spann av kategorier på allsköns möjligheter till en riktigt lyckad dag för hela familjen!
(2010-07-29)

Toppen men dyrt!
Besökte Leksand sommarland, juli 2010. Helt klart en toppendag för vår 3-åriga son med karuseller och badland. Tyvärr måste jag säga, alltför dyrt inträde då gränsen gick vid 1m, över det var det vuxenpris 260kr. Vid resturang Bäverhyddan där en härlig buffé serverades kostade maten alltför mycket. 150 kr för vuxna och barn under 1 m 45kr och 1m till 15 år 90kr, så det tar ner betyget annars ett toppen härligt utflyktsmål med massor av aktiviteter och bad. Så nästa gång tar vi mat med istället för fika!
(2010-07-16)

roligt
va här sommaren 2009 aug månad bode på campingen brevid
som dom flesta säger håller jag med om usel säkerhet det är en stor nakdel
men upplever det inte så kallt i vattnet

fanns mycket olika mat välj på
tacos , hamburgare mm lite dyrt visst rekomenderas ta med matsäck håller med
dyrt inträde
(2010-06-10)

Kul, kallt och stort
Hej! Var på leksand sommarland med våra flickor 8 och 9 år. De gillade mest vattenlandet med rutschkanor trts det kalla vattnet, men inte de värsta rutschbanorna som kanska var riktade till äldre barn och vuxna. De var lite väl häftiga. Pariserhjul, karuseller, bungee-trampolin, äventyrstigen och trafikstaden var några andra favoriter. Nornmalt brukar de vara fötjusta i hoppkuddar men där var för många barn samtidigt så de blev själva rädda att de skulle råka illa ut och lät bli. Det som var lite tråkigt var långa matköer och superdyr mat. En hel del köer på de mest attraktiva aktiviteterna, skulle ha tänkt på att ta tåget och stigit av längst upp och börjat där istället så hade vi kanske sluppit några köer. Området var större än vi hade trott och det blev därför lite svårt att hinna med allt vi ville på en dag. Är man inte som vuxen ngn älskare av vattenrutschbanor och karuseller känns nog inträdet dyrt. Kul för barnen iallafall!!!
(2009-11-07)

Kul
Kul ställe för hela familjen, mycket att göra.
Var där med min 8 åriga dotter.
Iskallt vatten, väldigt dålig säkerhet, vissa attraktioner fanns det ingen koll alls på.
Ät inte på pastahuset, vi satt länge och funderade på om det var mat eller slafset som ska till grishuset, väldigt oaptitlig mat.
Vissa av personalen behöver gå charmkurs, sitter mest och snackar med komisar eller leker med mobilen, och blir nästan stötta om man stör och frågar något.
Annars så är det ett jättekul ställe om man som förälder är med till 100 % ( och har våtdräkt på sig)
(2009-09-17)

kallt men kul
min son 5 år älskade det, framförallt piratön, bra teater, aktviteter osv. dottern 2,5 år var lite för liten för att kunna göra så mycket
det negativa, var väldigt kallt i vattnet, barnen ville inte bada samt dyrt med mat (som det brukara vara)
(2009-09-17)

Bättre och bättre
Var där med våra två barn 4 och 6 år. Kändes inte så roligt att betala fullt inträde för fyraåringen som just blivit över en meter, men som ändå är för liten för flera attraktioner. Men stället kommer helt klart få flera besök av oss. Ju äldre barnen blir desto mer får man ut av det. Tycker egentligen inte att inträdet var så farligt (1480:- för två dagar) med tanke på att sedan var det mesta gratis därinne, go-cart, luftgevär, minitåg och karuseller m.m.
(2009-08-12)

Dyrt o kallt!
Hade helt klart för höga förväntningar . Att det var tokdyrt med inträdet det var jag förvarnad om. (1000:- för två vuxna o 2 barn) Ska man kunna njuta av denna upplevelse gäller det att ta med sig matsäck för allt som gick att äta var dubbelt så dyrt som på andra ställen. Servicen var dålig, pesonalen visste inget om du frågade, toaletter o omklädningsrum var smutsiga o kallt i vattnet. Mina två barn som annars älskar vatten höll sig i barnbassängen för köerna o oredan till vattenrutchkanorna uppmanade inte till att åka. Aktiviteterna i övrigt tyckte jag vände sig till alla åldrar o det fanns mycket även för de små. Hade bara allt ätbart varit humant till priset o taletterna rena hade betyget blivit högre.
(2009-08-04)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


I           MMT      
K 4    B    4 J   3SG
WWJ   SNJ   W 8      
  3    O    7 E   467
  6         5RY      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se