Annons
Betyg och kommentarer

Lennakatten

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lennakatten.

» Antal inlägg: 3 st
Toppenställe
Ingen sommar utan Lennakatten! Ett perfekt utflyktsmål för alla åldrar där resans längd kan varieras från en glass i Marielund till en heldagsresa till Faringe eller en minigolf i Almunge! Trevligt och proffsig personal bestående av frivilliga entusiaster!
(2009-06-14)

Annorlunda och kul
Klart värt att rekomendera. Att få åka med dessa gamla tåg och känna vinden blåsa i håret är både spännande och avkopplande. Både vi vuxna och barnen tyckte detta var roligt. Ta gärna med vänner, gör resan ännu roligare.
(2006-06-16)

Åka Lennakatten
Att åka Lennakatten är ett äventyr för barnen! För oss som har en tågtokig snart femårig son, så är det ju hur häftigt som helst, men även hans storasystrar tycker det är spännande. Först så står man på perrongen och hör och ser hur tåget tuffar fram, ångan pyser. Sen kommer en konduktör, som ser ut som en gammaldags konduktör och ber oss ta plats. Vid fint väder sitter man gärna i den öppna vagnen. Härligt att känna vinden i håret och höra tuffandet och titta på allt man åker förbi! Man väljer själv hur långt man vill åka, men vi brukar åka till Marielund. Där letar man upp en mysig plats och tar fram sin medhavda fikakorg. Under tiden kan man titta på hur loket får nytt vatten. Efter en stund är det dags att gå ombord igen för en mysig tur tillbaks till Uppsala.
(2006-02-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


U           2T9      
Q T    8      H   LAA
EW3   RJ9   GFS      
  X    Q    H     MEH
  U         OTS      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se