Annons
Betyg och kommentarer

Leos Lekland i Linköping

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Leos Lekland i Linköping.

» Antal inlägg: 6 st
Inte prisvärt. Dålig service
(2019-04-19)

Ung personal som inte förstår vad service är
Helt ok lekland. Men när man enbart har småtjejer bakom disken så råkar kunderna ut för sådana här onödiga badwill-grejer:

Vi bor i en stuga i skogen och åkte in en sväng till leklandet idag. I stugan saknar vi dricksvatten, och allt ifrån Ica till restauranger och mackar ställer glatt upp på att fylla på våra två vattendunkar. Men på Leos lekland i Linköping får man svaret:

– Nae, jag tror inte att vi kan göra det tyvärr.

Samtidigt ser jag att de har en vattenkran i köket som skulle fungera helt utmärkt. Tyvärr gör ju detta att vi kommer att hävda att leklandet är stängt nästa gång barnen vill åka hit. Så otroligt onödigt av företag att inte försöka lösa kunders problem istället för att vara omöjliga.
(2018-08-04)

Inte värt priset
Dyrt inträde och dyr mat i förhållande till vad man får. Nej, hädanefter blir det busfabriken för oss.
(2016-06-27)

Fräscht
Fint och fräscht. Bra uppdelat och det känns inte trångt.
(2016-03-11)

Trevligt och fräscht
Så fint lekland! Stort men med bra överblick. Byggt med säkerhet och både för barn och föräldrar. 6-åringen älskar stället. Trevlig personal och ingen jobbig ljudvolym.
(2015-05-07)

Så JÄKLA bra!!!
Vi passade på att besöka Leos lekland när vi var på väg hem från Stockholm då vi ändå passerade det. Barnen har tittat mycket på filmer som är upplagda på YouTube så det blev en glad överraskning för dem.
Jösses vad bra det var!!! Rent, snyggt, fräscht, otroligt bra uppbyggt! Vi hade en två åring och en femåring och båda var i himmelriket! Så smart planerat och det fanns något för alla! Maten var bra och personalen trevlig. Blev en riktigt toppeneftermiddag där, kommer absolut att besöka detta igen.
(2015-05-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


S           WTF      
R B    S    W K   CGJ
4H1   G9A   XU8      
  M    1    L H   2H2
  R         F8P      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se