Annons
Betyg och kommentarer

Liseberg

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Liseberg.

» Antal inlägg: 244 st
En park för alla både liten och stor. Roliga attrationer och fin natur!
(2020-01-30)

Lisebergs barnsemester
Stort utrymme där man kan umgås fina parker, variation av både små och stora åk som alla kan åka, fint och fräscht ställe att vara med nära och kära under en dag, fininställ roliga spel och hjul som det är roligt att stå vid om man inte får åka eller om du inte vill såklart. Bra pris, mat och service.
(2020-01-30)

Extremt dyrt för långa köer
Ingen idé att köpa ett åk pass då man på en hel dag hinner med max 5åk pga tim långa köer! Vi som bor i Göteborg är sällan där. Mest för turister o feta plånböcker
(2020-01-21)

Levererar som vanligt!
En park med allt man kan önska sig! Ta med tålamod (då det ibland kan vara lite långa köer), familj och vänner och fördriv en heldag eller två med karuseller.
(2019-11-03)

Liseberg
Vi som familj vi var 6 stycken här barnens ålder 9 11 17 21, vi tyckte det var roligt. fanns nått att göra för alla. vissa karuseller var det längre köer på en andra men det sånt man får räkna med tror vi när man är där på sommaren. man skulle kunna åka dit igen, barna var nöjda.
(2019-09-09)

Nöje för hela familjen
Ett nöje som passar hela familjen i alla åldrar. Vart där minst 3 gånger per år i ca 20 år och kommer fortsätta åka dot
(2019-06-15)

Vårat älskvärda Liseberg.
Ja vad finns det INTE att säga om vårat älskade Liseberg? Förutom stekheta & klibbiga så är ju stället enormt stort & kan bli svårt att hinna gå runt & uppleva hela den vackra parken på en dag! Snarare en helg isåfall & en extra plånbok om man möjligen har det tillhands..
Annars finns ju allt för precis alla åldrar. Vackra parker med gudomliga utsikter att lägga ut picknick filten. Eller små lekparker för dom minsta. Sen är det bara brista ut i körsång om orken sviker för köer allt gå & stå. Men alla dofter hela rytmen på Liseberg är svårslagen när man landar på soffan den kvällen!!
(2019-06-06)

Newbie - Oldie
Det är galet hur det faktiskt funkar så att liten liten newbie på 0år har lika trevligt som Agda 100 och givetvis även alla det som åldern mellan de har
(2019-05-25)

Liseberg
Rolig park som passar stora och små. Stor variation på karuseller, lotter och lek för dom minsta.
(2018-10-12)

Garanterar en rolig dag!
Roligt för alla, perfekt och fräscht i hela parken! Värt en besök, men kolla hemsidan, åk inte en grön dag där de varnar för mycket folk!
(2018-09-20)

Liseberg sensommaren 2018
Fantastiskt bra ställe för både barn och vuxna! Jag skulle säga att det passar för alla barn och vuxna. Som vuxen kan man ju bli som ett barn igen. :) Även om man inte gillar att åka alla åkattraktioner, så är det lika mysigt och trevligt att bara gå där och strosa. Det är en himla trevlig miljö även om det ligger mitt i stan. Jag rekommenderar alla att åka dit och testa!
(2018-08-31)

Ett mycket trevligt och roligt nöjesfält!
Alltid lika kul att komma till Liseberg och bli som ung på nytt!
(2018-08-14)

Liseberg
Roligt för hela familjen gammal som ung. Där finns det mesta från våghalsiga karuseller till lite.lugnare attraktioner .
(2018-08-12)

Liseberg sommaren 2018
Liseberg är ett fantastiskt roligt ställe för både barn och vuxna i alla åldrar. För de mindre barnen så kan man roa sig i kaninlandet i flera timmar, och för de större så finns det några mer utmanade karuseller. För våra barn som är längre än 130cm så var Loke och Helix de stora favoriterna.
(2018-07-15)

Liseberg 2017
Vi hade en fantastisk dag. Det var visserligen kö men eftersom vi gick in när det öppnade och var fram till stängning så kunde vi åka mycket i alla fall. Barnen var nöjda och favoriten var kolorado, Liseberg banan och balder. Lite snurr i juke box gillade de också. Men själv höll jag mig ifrån allt som snurrade men annars åkte vi många av attraktionerna. Vi testade även vr-glasögonen på den nya attraktionen valkyria och det var mycket läskigt så vet inte om jag någonsin kommer våga åka den själv. Men barnen gör det säkert om vi kommer dit vid senare tillfälle. Men som sagt en hel lyckad dag hade vi med mycket skratt.
(2018-06-06)

Liseberg
Bästa och mysigaste ställer jag vet som är för alla åldrar. Finns allt för en heldag med mys för halafamiljen med både aktiviteter, mat samt dryck?
(2018-03-18)

Dyrt men fantastiskt
Barnen älskar Liseberg! Fantastiskt kaninland och bra med matställen och toaletter. Dock är det väldigt dyrt för barn som är i ”mellanåldern” som inte kan åka allt samtidigt som de vill åka en del större attraktioner. Åkpass för två barn och två vuxna blir mycket plus inträde och mat.
(2018-02-01)

Liseberg 18/7-17
Toppen med karuseller som passar alla stora som små.
(2017-08-23)

Roliga o mysiga Liseberg
Jättefin nöjespark som bara är mysig att strosa runt i. Finns absolut något för alla åldrar. Häftiga karuseller för de större och roliga kaninlandet för de mindre barnen. Fina lekparker där man kan ta en paus ifrån allt karusellåkande. Många bra restauranger. Minus för ganska långa köer under semestertider. Vi kommer tillbaka.
(2017-07-26)

Kaninlandet
Ett nöje som man bara älskar. Från kaninlandet till vatten och höjder. Barnen älskade det och efter 12tim ville de fortfarande inte gå hem.
(2017-07-07)

Återkommer varje år
Finns nått för alla. Mysigt att bara gå runt i parken samtidigt väldigt roligt att åka allt.
(2017-05-26)

Bästa parken och nöjespark
Mysig och äventyrlig nöjespark. Bra teman. Finns något för alla åldrar. Bra restauranger och även möjlighet till picknick i parken. Grym app till Liseberg också.
(2017-03-13)

En självklarhet varje sommar!
På Liseberg vet man att det finns något för alla och man kan vara helt säker på att alla barn och vuxna i familjen, oavsett ålder, får en oförglömlig dag med mycket skratt och glädje!
(2017-03-06)

Passar för alla mellan 0-100år!!
Finns något för alla.Ett minus att det kostar lite väl mycket för en barnfamilj.
(2017-03-06)

Kaninlandet
Att det finns en speciell del av Liseberg avsedd för de mindre barnen är kanon.
(2017-02-28)

Oslagbart! Finns nått för alla!
Jättekul för alla oavsett ålder. Kan vara jobbigt med köerna till vissa attraktioner. Väldigt mysigt på kvällen då all belysning tänds. Stort plus att de finns sittvagnar att hyra.
(2017-02-26)

Kul för hela familjen
Liseberg passar alla åldrar. Paradis för de som älskar åkattraktioner. Kul för barn med åk och träffa kaninerna samt teater och deras fina lekområden. Spel för hela familjen och fin omgivning att bara strosa runt. Dock inte så kul att stå i långaköer
(2017-02-22)

Passar alla åldrar, nackdelen kan vara köerna som ibland är väldigt långa.Många roliga karuseller för både stora och små. Extra plus är att man får se uppträden på stora scenen utan extra kostnad
(2017-02-15)

Härligt kill i magen!
Här kan alla i familjen ha en riktigt bra upplevelse, vi har fyra barn mellan 4-13 och alla var så nöjda och ville inte gå hem när parken stängde fast vi varit där från öppning! Lite minus för mycket folk och långa köer men får väl försöka hitta en bättre dag nästa gång.
(2017-02-09)

Härlig dag!!
Liseberg har verkligen något för alla! Vi var 4 personer med ett ålderspann från 11 till 45 år och det fanns gott om attraktioner som passade alla. Det enda negativa är att det kan bli väldigt långa köer till de mest populära attraktionerna. Det finns gott om mat, fika och glasställen så man behöver aldrig gå hungrig.
(2016-11-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 T          89N      
IF     X    D H   54T
 F    PDI   CGL      
 1     J    7 E   OOR
UYW         HTE      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se