Annons
Betyg och kommentarer

Lögarängsbadet

4

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lögarängsbadet.

» Antal inlägg: 9 st
Lögarängen
Skulle inte heller kalla det för äventyrsbad utan ett vanligt badhus.finns en avdelning för små barn sen en mellanbassäng och sen en stor där man kan motionssimma.
(2010-02-01)

Skulle väl inte kalla det Äventyrsbad...
2 vattenrutschbanor är väl det äventyrligaste. Vattensprut-avdelning för mindre barn och en klättervägg finns också. Men stora solytor och ett helt OK badhus är det. Tyvärr är den stora bassängen ofta uthyrd till simklubbar, vattengympa och dylikt så det kan vara svårt för "just simkunniga" barn att simma på 1-1,5m djupt vatten...
(2009-06-01)

lögarängsbadet-äventyrsbad
Har tillbringat en heldel på badet med mina barn. När de var små hade de kul i leklandet men där är en åldersgräns så efter att de blivit äldre har det inte funnits något utbud. Ser fram emot när det stora äventyrsbadet blir klart.
(2008-12-09)

Toppenställe!!
Kanonställe för aktivitet dagar då regnmoln hotar bakom solen i sommar-Sverige!! Utomhus med två vattenrutschkanor anknutna till stota bassängen. Dessutom finns två små plaskisar för de allra minsta + en klätterställning/park för de som inte badar. Utomhusbassängerna kan vid mulet väder kombineras med att man går inomhus emellanåt och där finns en stor bassäng, en liten barnbassäng med liten kana och en baby/barn-avdelning med vattenlandskap med "plaskis"-nivå på vattnet. Serveringar både inom- och utomhus och inomhus finns bord för förtäring av medhavd matsäck! KANONSTÄLLE för "svensk sommar"!! De som gett detta bad dåligt betyg har kanske tagit detta för att vara ett äventyrsbad som består av vattenrutchkanor i alla möjliga varianter, men detta är snarare ett vanligt badhus med lite kanor som extra bonus.
(2007-07-10)

2
25
(2007-04-09)

Njaee...
Trångt, mycket folk, skräpigt och inte värst äventyrligt. Håler mig gärna därifrån! Finns massor av andra ställen att bada på i Västerås på sommaren.
(2007-02-23)

inte riktigt
Det är ett bra bad men inte ett ävensyrsbad.Det är bra att man kan köpa saker att äta under dagen man är där.DEt finns mycket saker att göra.det ligger vid östrahamnen mälaren ligger pricis vi badet
(2007-02-11)

Vart är äventyret???
Okej! Bad var det men inget äventyr.
En utomhuspool med ruchekana.
Och en pool för små barn det var det som var ute och inne var det en stor basäng och en liten basäng.
Och så var det ett litet lekland för små barn.
Det var smutsigt på golvet överallt och mycket halt.
Personalen var inte så trevlig stod och pratade med varandra när dom hade kunder om killar och sånt.
Jag hade velat ha vågor, fontäner, sandlåda och gungor för små som inte badar så mycket, mera åk saker.
Ja listan kan bli lång om jag får välja hur ett äventyrsland ska vara.
(2006-10-08)

Inget äventyrsbad direkt...
En liten "äventyrsdel" för barn upp till kanske 4-årsåldern annars finns bara vanliga bassänger att leka i. På somrarna kan man bada ute och då finns det två vattenrutchkanor som även kan roa lite äldre barn en stund.
(2006-07-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


N           D7K      
6 T    T    C     JKK
J64   8IT   9M8      
  D    S    U R   JFA
  K         KHY      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se