Annons
Betyg och kommentarer

Lövshults turistcenter

2

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lövshults turistcenter.

» Antal inlägg: 1 st
Hemmasnickrat
Barnen kan antagligen ha kul här men det är ändå inget jag rekommenderar.Lövshult är en gård på landet där bonden får lite extra inkomst genom att erbjuda aktiviteter. Allt är hemmasnickrat och av tveksam kvalitet, vissa delar av aktiviteterna är direkt farliga. Några exempel: på den hemmabyggda hinderbanan sticker det upp spikar, virket börjar ruttna, rostiga kedjor har gått av. På klätterväggen är repen man säkras med vanliga rep, inte klätterrep, och det är fäst i taket med en rostig kedja runt en takstol. Studsmattan saknar skyddsnät och är full av fågelskit. Vissa elinstallationer är felaktiga, framförallt har de fel IP-klass. Ägaren skjutsar besökarna på en fyrhjuling, ingen har hjälm på sig, en del barn är barnfota och han har upp till fem barn med sig på fyrhjulingen. Maten som finns att köpa lagas i boningshusets kök och bärs ut på logen. Om arbetsmiljöverket åker hit får han antagligen kraftiga vitesbelopp och kommer nog att behöva stänga sin verksamhet. Min rekommendation är att åka någon annanstans.
(2015-05-22)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 T          OF2      
RK     9    J     UGQ
 3    EDT   IIN      
 5     K      S   9UT
PG9         DSO      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se