Annons
Betyg och kommentarer

Lycksele Djurpark

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lycksele Djurpark.

 » Antal inlägg: 17 st
Bra fördriv för en dag..
Gympaskorna på, här får man gå runt en bra sväng om man inte åker tåget runt. Bra caféer med gott om sittplatser, resturangen var också bra. Fiskakvariet skulle nog behövas renoveras, var bättre förr. Stort plus att man får ta med eget fika/mat in om man vill, det drar fort iväg om man skall köpa allt under en hel dag för en hel familj. Mysig grillkåta som man kan käka sin lunch i om man vill. Gott om gratisgrejer i leklandet som roade barnen en stund, dock var tivolit inte gratis. Se stora åkrören i borgen borde nog ses över eller plockas bort, många barn gjorde sig illa och ville inte åka igen för den var alldeles för läskig. I stora hela var det ett bra besök.
(2016-08-21)

Testfamiljer
Vi var testfamiljer för lyckseledjurpark, vi tycker det är mycket som kan förbättras både med djuren och renhet av toaletter. och att det passar dom lägre åldern bättre vi hade med en pojke som är 6år och han tyckte att nästan att han var för stor. Ett plus för djurparken var den jätte stora lekparken den gick hem. Pojken blev besviken när det inte fanns fiskar i deras vattenland där det stod att fiskarna skulle finnas.
(2016-08-08)

Trevlig liten park
Lagom gångavstånd och djuren synliga
(2016-08-01)

Trevligt för hela familjen
Trevlig djurpark som sköts väl. Bra minipark för små barn. Ganska bra mat i trevlig restaurang. Liten butik med souvenirer mm. Glasskiosk. Kuperad terräng vilket gör det svårt för rörelsehindrade att se alla djur. Guidad tågtur runt parken. Kiosk/fik mitt i parken. Fin miljö. Bra nöjespark & lekplats för mindre barn. Rekommenderas!
(2013-06-02)


Jättetrevlig djurpark, finns verkligen något för alla! Barnen uppskattar barnens djurpark där de får möjlighet att gå in till djuren samt lyckoland allra mest.
(2010-03-20)

Riktigt härligt!
Mycket uppskattat av både barnen o föräldrarna! Roligt med alla djur man får se bli matade, höras berättas om...o dessutom får man gå in till en del o klappa dem! Guidad minitåg-tur finns, gillas skarpt av ungarna! Karuseller, lotteristånd o annat kul finns med! Mat o glass finns att köpa på plats!
Dit blir det att åka fler gånger för en härlig heldag!=)
(2008-06-17)

Trevligt och informativt
I år var vi för första gången i Lycksele djurpark. Vi hade turen att få vara med vid utfodringen av rovdjuren (varg, räv, fjällräv, järv). Mannen som matade djuren berättade en massa intressant om djuren samtidigt. Vår 12-åring är mycket intresserad av djur (och djurparker). Vi fick reda på en amssa vi inte visste inna. Mannen var mycket trevlig och tillmötesgående och svarade på alla frågor. Vi åker gärna tillbaka. Vi har besökt många av Sveriges djurparker och anser att Lycksele tillhör en av de tre bästa(jämte Skånes djurpark och Kolmården).
(2007-07-29)

Jättefin djurpark!
Vi hade två underbara dagar med barnen på djurparken (biljetten gäller två dagar). Djuren såg fina ut och verkade må bra. Fina grönområden uppmuntrar till picnic. Lyckolandet, ett måste för både stora och små!!
(2007-07-23)

Favorit i repris!
Vi har åkt till Lycksele djurpark 3 gånger de sista 6 åren, men barnen (och även tonåringarna) vill tillbaka när de får välja sommarens resmål.
(2007-01-24)

Jätteroligt
Barnen tyckte om den guidade tågturen som finns, se när personal matade och berättande om olika djur, barnens djurpark, nöjesparken...
(2007-01-22)

toppen
Mycket bra ställe med små barn,fint lekland och barnens djurpark var mycket uppskattat
(2006-11-28)

alla har kul
Ett ställe för alla från 0-100 en dag att rekomendera
(2006-10-25)

Jättebra!
Mkt. aktiviteter, roligt att barnen fick gå in till djuren i "Barnens djurpark"
(2006-08-11)

Kanon för barnen!
En fin djurpark med några branta backar, så vagn till de minsta är att rekommendera. Tänk på att det inte finns några elefanter, lejon och apor etc. om barnen har förväntat sig några sådana djur. Lyckolandet är ett paradis för barnen. Avsätt en hel dag på Lycksele djurpark för att inte missa något. Ta med picnickorg om ni inte vill äta på resturangen förstås.
Vi återkommer mer än gärna.
(2006-07-19)

Barnens favorit
Barnen älskar djurparken , ja vi vuxna också.
perfekt storlek och lagom mycket aktiviteter för de mindre barnen att klara av å smälta på en dag.
(2006-06-15)

Sveriges nordligaste djurpark
Djur& Nöjespark med nordiska djur.
I djurparken kan man promenera efter vägarna eller åka en guidad tågtur, som tar ca 35 minuter.
I nöjesparken finns attraktioner för både stora & små.
Ett eventuellt minus till ganska branta backar i djurparken.
(2006-06-14)

Vacker djurpark
Djurparken är en kuperad, vacker och grön oas. det kan vara jobbigt att gå om man är liten eller har svårt att gå av någon anledning. Ta med en vagn till de minsta, det brukar gå att hyra en kärra om man vill dra barn och picnicväskor. Ett tips kan vara att undika heta sommardagar då djuren blir slöa och svåra att upptäcka.

Minst hela dagen går åt till ett besök eftersom barnen brukar vilja spendera åtminstone halva dagen i "Lyckoland" som är en rolig äventyrslekpark.
(2006-03-13)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GJR         FUG      
  X    R    P E   1J6
HL9   2XI   MNT      
  2    M      D   GF1
L5L         LWT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
En gratis åktur med guidetåget för barn på Lycksele Djurpark
15% rabatt på klätterpass på Högt & Lågt Rättvik!
20% rabatt för hela familjen på Stinsen Sightseengtåg
Fler erbjudanden
 » Tävlingar just nu!
Två stugnätter i valfri stugtyp sommaren 2020
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!
Vinnarlistan »
Annons
Populära familjenöjen
Jamtli
Jämtland
Järvsöbacken
Hälsingland
Kattegatcentret
Danmark
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Vilhelmina Marknad
Vilhelmina
10/07 - 15/07
Hemavan-Tärnaby Gränshand...
Hemavan-Tärnaby
24/07 - 26/07
Jokkmokks Höstmarknad
Jokkmokk
28/08 - 30/08
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies