Annons
Betyg och kommentarer

Marinmuseum

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Marinmuseum.

» Antal inlägg: 6 st
Vackert och intressant
Det här är ett trevligt museum om man är intresserad av båtar och sjöliv. Här finns något för både liten och stor. Välorganiserat med många guidade visningar som definitivt ger mer än att bara gå runt och titta själv. Synd att det kostar extra med visningen av Neptun, men det var ändå värt det tyckte familjen. Barnen ville gärna prova båtsimulatorn, men den visade sig vara lunchstängd när vi hade möjlighet att gå dit. Dåligt att det inte står i broschyren som man får vid entrén, när alla andra tider står nämnda.
Det finns lunchrestaurang på plats, men det var helt omöjligt att få plats här under lunchrusningen.
Bra tillgång till toaletter, och lätt att ta sig fram för alla med undantag av inne i u-båten förstås.
(2014-08-11)

Allt för alla.
Marinmuseum är för de flesta som är något sådär intresserad av historia. I och med den nya Ubåtshallen så har museet lyft sig ännu ett snäpp. Restaurangens mat är ytterligare ett plus.
(2014-06-18)

Kunskapsfyllt och äventyrligt!
Mycket att se på och framför allt mycket att göra. varför inte klä ut sig till sjökapten och styra sitt skepp? Eller att få göra sitt eget fartyg i "slöjdsalen"? Roligt för små och stora barn, och vuxna.
(2007-01-22)

Roligt
Min son är 12 år och jag var där i somras. Han läste och tog in all historia. De var trevligt att man kunde gå iland och titta i båtarna som låg utanför museumet.
(2006-10-26)

Väldigt vackert!
Mycket intressant och mycket att lära - men kanske inget för de minsta.
(2006-07-02)

Intressant och lärorikt
Marinmuseum i Karlskrona är ett fantastiskt besöksmål. Museumet visar en stor del av Svenska marinens historia både i form av modeller och riktiga museumsfartyg. Barnen älskar de miljöer som finns uppbyggda och att gå runt i de riktiga fartyg som ligger vid museets kaj. Hela Karlskrona är som ett gigantiskt museum över marinen och staden "andas" verkligen historia! Det finns ett flertal campingar och hotell. Sist vi besökte Karlskrona bodde vi i hyrd stuga mellan Ronneby och Karlskrona, utbudet av stugor är stort i Blekinge. Man kan även hyra stuga på klassiksa Björkholmen mitt i Karlskrona via turistbyrån.
(2006-06-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


PKQ         9        
P C    2    B J   UCI
IWI   Y99   JWP      
8 4    R      Y   2K7
YOP           U      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se