Annons
Betyg och kommentarer

Mix Ranch

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Mix Ranch.

» Antal inlägg: 2 st
Sveriges roligaste fotbollsgolf
Jag har testat flera olika fotbollsgolfbanor i Sverige men de flesta är en slags minigolf med fotbollar bara. På Mix Ranch spelar man långgolf med fotbollar istället vilket är ruggigt mycket roligare. Plus också för roliga och varierande banor med oväntade hinder såsom plogbilar, telefonkiosker och hästhoppningshinder.

Väl värt ett besök en solig dag för alla över 7-8 år med familj
(2009-07-22)

Fotbollsgolfen
Jag har varit på flertalet sk fotbollsgolfbanor i mitt liv men ingen av dem är så rolig som den på Mix Ranch. Anledningen till detta är att banorna är uppbyggda av mycket roliga och oväntade inventarier såsom ett fält med 20 telefonkiosker, traktordäck, plogar etc etc. En upplevelse och roligt roligt roligt för alla i familjen. Har haft med mig både vänner, barn och farmor/farfar och alla har kunnat tävla tillsammans och haft kul ihop utan att nån känt sig utanför eller sämre. Ett plus också för de goda pannkakorna man kan äta i den trevliga restaurangen och ett ännu större plus till den lekplats och poolområde som finns på anläggningen.
(2007-02-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


IIX         RKG      
7 A    F    I     QPG
I1C   2XN   MMG      
  2    Y    9 D   Q9T
RJ4         Q5P      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se