Annons
Betyg och kommentarer

Möns Klint och Geocenter

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Möns Klint och Geocenter.

 » Antal inlägg: 9 st
Vacker natur och lärorikt
Lärorik utställning, 3D film, möjlighet till trädklättrarbana, guidad fossiljakt, snorkling, skaparverkstad. Något för alla på geocenter, men det bästa med besöket är den fantastiska naturen utanför!
(2019-08-12)

Kuligt ställe för många åldrar
Vi var här i 6 timmar (kunde varit längre om inte vi kom så ”sent”, 11:30) och alla (vi var 2 familjer mellan 4-45år) tyckte det var en jätte bra dag?
Solen sken och vi provade att; klättra, leka på den lilla lekplatsen, var nere vid stranden (gick 600 trappsteg ner och sen upp igen, Danmarks längsta trappa), såg 3D bio, pysslade, rörde, samlade sten, tittade & provade massa grejer.
(2019-07-11)

Natur- och kulturupplevelse för hela familjen
Få ett stycke historia med dig från den interaktiva utställningen och passa på att gå ner till fossilstranden för egna fynd. En heldag med många upplevelser och rörelse!
(2018-10-17)

Vackert och lärorikt
Mycket vacker natur. Barnen gillade trädklättringen och linbanan. Utställningen var mycket informativ och snyggt upplagd. Många interaktiva moment. Det var tufft att gå ner till stranden men väl värt det.
(2017-08-07)

Fossiljakt och klätteräventyr
Leta fossiler på stranden, gå i Danmarks längsta trappa och klättra högt bland träd och kolla in 3D film om hur allt startade. Besök Geocenter på Möns Klint klart värt ett besök. Vacker natur,
(2017-07-31)

En fullspäckad dag i fantastisk miljö
Var på Geocenter på Möns klint med fyra barn i åldrarna 3-9år. Det fanns massor med aktiviteter för hela familjen och det krävs helt klart mer än en dag för att uppleva allt. Miljön var verkligen fantastiskt vacker. Aktiviteterna riktar sig främst till lite äldre barn. Glöm inte ordentliga skor och egen matsäck. Priserna i kaféet är höga och utbudet begränsat.
(2017-07-25)

Storslagen natur!
Det var ganska jobbigt att ta sig fram till de vackra klipporna. Mycket rötter och annat gjorde att det kanske inte var så lämligt att ha barnvagn med sig, även om det gick. Men när vi väl var framme var det så otroligt fint att man glömde att det varit trixigt att komma fram. Är du på Mön skall du inte åka därifrån utan att ha sett Möns Klint.
(2008-12-04)

Vackert!
Vi var här en dag för att titta på Möns Klint. Det var verkligen sevärt, men oerhört jobbigt för små barn att gå uppför de långa trapporna när vi varit nere vid vattnet. Men det var värt det när vi väl kom upp.
Vi kombinerade besöket här med Knuthenborgs safaripark och Hansapark i Tyskland
(2008-08-04)

Bra betyg till Mön
Vi var på Mön i en vecka med en nio-åring och en 1-åring. Det gick jättebra och vi trivdes bra.

Möns Klint var en upplevelse för oss vuxna och för nio-åringen. Det är mycket att gå, både efter stigar och i trappor med det gick bra. Barnvagn fungerar inte alls men vi hade 1-åringen i bärsele. Klockrent. 9-åringen samlade stenar på stranden och det var en utmaning för 1-åringen att klättra på stammar, stenar, mm när vi stannade och fikade.

på andra sidan Mön fanns Sensestien (Sinnestigen) som är en skog med vandringsleder för barn. Där har man satt upp målade kottar, lagt ut stenansikten, hängt upp fantasiäggande ullspöken, fixat till klätterträd, mm. Det satt även uppe skyltar med naturutmaningar typ; hur många skalbaggar kan du hitta i denna dunge. Kul sätt att uppleva skogen. :-)

Mön har inte så mycket att erbjuda när det regnar men det är nära till Falster där det finns ett fint äventyrsbad, Knutenborgs safari park och krokodille zoo.
(2006-08-23)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


EG9         9LK      
4      H    T K   5AW
P5U   XMK   A L      
  K    T    2 N   J1I
EJY         2MP      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Resa till Danmark
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj till Gavnø Slot
50% rabatt för upp till 5 personer på BonBon-Land
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
Fler erbjudanden
 » Tävlingar just nu!
Två stugnätter i valfri stugtyp sommaren 2020
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!
Vinnarlistan »
Annons
Populära familjenöjen
Europa-Park Rust
Tyskland
Boda Borg i Torpshammar
Medelpad
2047 Science Center
Dalarna
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Osby Marknad
Osby
27/03 - 30/10
Askersunds Vårmarknad
Askersund
29/04 - 26/08
Hallsbergsmarken
Hallsberg
02/05 - 02/10
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies