Annons
Betyg och kommentarer

Det Oceanarium

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Det Oceanarium.

» Antal inlägg: 34 st
Stort härligt akvarium inkl lekpark
Nordsoen Oceanarium är perfekt för alla åldrar, de yngre eller rullstolburna ser bra i vagn tex,. De äldre kan experimentera och vandra själva. Risk bara att dagen går fort. För de flesta språk i norden. Massa spännande att upptäcka
(2020-07-15)

Gillas av alla barnen
Ligger på lagom avstånd från Skallerup där vi bodde, passade verkligen alla killar i familjen på 11,9,7 och 5 år. Mest populärt var att fiska krabbor, titta på när de matade sälarna och leka på den stora lekplatsen som finns utomhus, men även de stora akvariumen är kul att se på eller när dykaren matade fiskarna.
(2020-03-02)

Stort akvarium
Värt ett stopp om man åker med färjan från Göteborg.
(2019-09-03)

Trevligt ställe.
Trevligt, fint och spännande akvarium. Stort plus för lekplatserna!
(2019-07-30)

Nordsöens oceanarium är bestämt värd ett besök
Fascinerande akvarium med sköj för hela familjen. Imponerande upplevelse att se dem stora klumpfiskarna.
(2019-07-04)

Nordsøen Oceanarium
Perfekt för hela familjen, stora akvarium med många fina fiskar i olika storlekar, man kan fiska krabbor, klappa sjöstjärnor, krabbor och rockor, leka på den fina lekplatsen utomhus, där det tex fanns ett fyrtorn med en lång rutschkana och se på när sälarna matas och när dykaren matar stora fiskar. Helt klart värt ett besök.
(2018-02-20)

Fantastisk anläggning
Roliga aktiviteter för stora och små. Kul med intressanta fakta på ett roligt pedagogiskt sätt.
Många olika fiskarter och det fanns möjlighet att klappa/känna på tex. krabbor, sjöstjärnor och rockor.
(2017-08-18)

Trevlig utflykt
Ett trevligt ställe att åka till en dag. Många olika akvarium och fiskar att titta på. Finns även sälar att se utomhus. Fint och fräscht ställe.
(2017-08-15)

Spännande och intressant
Absolut värt ett besök. Uppskattat av både barnen och dom vuxna.
(2017-08-10)

Fint och barnvänligt
En trevlig anläggning, med båda utställningar och aktiviteter för barn. Det var en trevlig helhetsupplevelse, det är dock ingen jättestor anläggning så jag skulle inte påstå att den är värd någon större omväg.
(2017-03-06)

Värt ett besök
Vi hade äran att vara testfamilj på nordsøen museet. Rekommenderar verkligen alla att åka hit . Min son som är 12
och min 6 åriga dotter älskade det och tyckte det var lika spännande och lärorikt som oss vuxna . Däremot blev min systerson på 3 år rädd , så det passar bättre för barn från 5 år .
(2016-08-08)

Väl värt ett besök!
Ett hett tips för barn i alla åldrar men kanske framförallt mellan 4-12 års åldern. Vi som föräldrar uppskattade besöket precis lika mycket som våra två söner på (snart) 4 och 6år. Mkt information och fakta som vår vetgirige 6åring älskade. Vår minste son var kanske faktan för svår för men för den åldern räckte det men alla synintryck. Kan varmt rekommendera ett besök!
(2016-07-25)

Spännande och lärorikt
Trevligt ställe för både vuxna och, lite äldre, barn. Spännande miljöer med stora klumpfiskar och mindre hajar. Fin lekplats, prisvärd resturang och mycket att prova på. Ingen information eller guidning på svenska så man får utforska lite själv ihop med barnen samt förklara. Roligt tyckte vår 8-åring om allt.
(2016-06-30)

Passar alla åldrar!
Besöket på Nordsøen Oceanarium var roligt och intressant för hela familjen från den yngsta (10 månader) till den äldsta (40+).
Vi var där i många timmar och ändå kändes det som man inte hann se allt. Dom hade en show i ett jätte akvarium där dykare simmade med klumpfiskarna samtidigt som han berättade vad som hände, tråkigt nog förstod vi ingenting då vår danska är allt för dålig. Trots det var det en toppendag!
(2015-09-09)

Vattenlivet för de vetgiriga
En härlig förmiddag tillbringades bland olika fiskar och andra djur från Nordsjön. Sonen blev förtjust när han fick låna en ipad och göra en egen äventyrsfilm, spännande var även att jaga bokstäver och bilda ors vid vraket och att stämpla sitt "fiskarpass" vid de olika stationerna. Bra att man kunde använda sin telefon för att få info. på svenska. Roliga berättelser kring alla ställen. Bra matningar där det var lätt att se och höra. Vi vuxna gillade att det fanns så mycket spännande information som vi kunde ta del av, att det var lätt att hitta toaletter, matställen, att kunna testa vad olika vindstyrkor mm innebar. Oerhört spännande när vi fick gå in "backstage" och titta på de riktigt små djuren(tex en 9 mm stor hummer), den delen var bara öppen vissa tider. Bra variation mellan djur och andra aktiviteter.
(2015-08-23)

liten besvikelse
Vi trodde efter att kollat hemsidan att det skulle vara mycket större i verkligheten, att de skulle få fiska krabbor och se stora hajar. tyvärr blev det inget utav det och det som vi hade sett så fram emot blev istället en besvikelse
(2015-08-17)

Spännande, roligt och intressant!
Spännande med alla fiskar, roligt med lekparken och låtsasstormen, skräckblandad förtjusning med hajfilmen, intressant att se sälarna simma omkring i tunnlarna och roligt att fiska stora krabbor! Alla fem barnen var väldigt nöjda och glada efter att ha varit här.
(2015-08-03)

testfamilj
Havsdjur är snälla.jag vill vara med de på havet.
(2015-04-23)

Jättespännande för stora och små!
En välskött anläggning med trevlig och kunnig personal. Sälarna blev snabbt en stor favorit hos barnen (1år och 9år). Det finns mycket att titta på och en hel del saker att testa på själv. Fiska krabbor och klappa havsdjuren var extra kul tyckte 9åringen. 1åringen gillade att sitta i glasbubblorna i akvarierna och titta på fiskar! För den som är intresserad finns det väldigt mycket fakta att läsa på sin väg genom anläggningen, detta var något vi hoppade över. 4 timmar spenderade vi här och alla var väldigt nöjda med upplevelsen!
(2015-04-15)

Testfamilj på Nordsjömuseet
Vi var på Nordsjömuseet en dag i augusti 2014, dom danska skolorna hade börjat och det var ganska lite folk. Anläggningen är välskött och välstädad, toletterna är fräscha och det finns massor att titta på och göra! Våra barn var 6 och 8 år och det kändes som en bra ålder. Den stora vattentanken med klumpfisk och haj blev barnens favorit, även möjligheten att fiska krabba uppskattades. Dock ifrågasätter jag om det verkligen är nödvändigt att utsätta krabborna för denna stress och ibland lidande det idoga fisket medför.
Nytt för i år är att man har byggt en fiskebåt- ombord gungar det och stormar. Våra barn tyckte inte alls att det var roligt, men mindra barn såg ut att uppskatta det. Man kunde även gräva efter dinousaurierben i sanden. Maten är hyfsat fräsch, men dyr. Man kan inte heller få vatten i ett glas utan hänvisades till dyrt flaskvatten. Vi är jättenöjda med vår dag på Nordsjömuseet och återvänder gärna!
(2015-04-14)

Mycket trevligt med massor med aktiviteter hela dagen
Jättefina akvarien, mycket kunnig och trevlig personal, massor av roliga aktiviteter för alla åldrar. Vi var där när solen sken, och det var underbart att sitta utanför vid sälarna och äta fräch lunch medan ungarna lekte.
(2014-03-18)

Mycket att se och göra
Flera spännande havsmiljöer med mycket att titta på. I stora Oceanariumet matades fiskar och hajar av en dykare som tillsammans med en kollega på utsidan även guidade (på danska). I anläggningen fanns det mycket att läsa och göra, bland annat samla stämplar i sitt expeditionspass, olika tester (stark som en krabba, snabbare än en sill...) och klapp-pooler. En del var utomhus och där fanns krabbfiske (kostar extra), sälmatning, lekplats, servering och picknickområde. Väldigt bra mat-möjligheter med caféer, kiosker och picknickområden. På vissa ställen för trångt för barnvagn och på många ställen vid akvariumen och utställningen tyckte vi att det var lite väl mörkt. Trevlig och välgjord anläggning. Värt ett besök om man har vägarna förbi.
(2013-09-24)

Härlig familjeutflykt
Vi var på en riktig heldag på Nordsöen Oceanarium med våra två barn på 4 respektive 7 år.
Hela anläggningen var jättefin och välskött, med mycket att se, göra och uppleva. Vi hade extra tur och var där en strålande fin julidag, så vi kunde göra alla utomhusaktiviteterna och leka på lekplatserna också. Dessutom lunch på färsk fisk utomhus i solen!
Oceanariet passar för i stort sett alla åldrar, både barn och vuxna. Det enda vi tyckte var lite negativt var att dom uppvisningar och presentationer som vi gick på hölls på danska, så vi förstod inte jättemycket av vad dom sa, men det spelade inte så stor roll, det räckte med att titta!
(2013-07-20)

Nordsøen Oceanarium
En stor anläggning med massor av olika fiskar, sjöstjärnor, krabbor och sälar. Mycket välskött och fräscht. Lite för få aktiviteter och speciellt om man är tonåring. Roligast var att man fick klappa en del av havsdjuren, tyckte barnen.
(2013-07-15)

Intressant och välskött
Vi var där förra sommaren, två vuxna och en 11-åring. Otroligt välskött anläggning med fiskar, sälar, krabbor m.m. Man kan lära sig mycket om man vill. Det finns bra skyltar med fakta överallt(på danska, engelska och tyska). Man kan också bara gå runt och titta och fascineras av havets värld. Det finns även grunda akvarier med plattfisk som man kan klappa om man törs! Vi tyckte det var jättefint och intressant. Passar jättebra för en 11-åring, men passar även vuxna! Extra plus för fräsch lunch.
(2013-05-14)

Danmarks bedste atraktion
alle tiders for børn
(2013-02-21)

Skoj för alla!
Här var vi, föräldrar, två killar på 5 resp 9 år och morföräldrar, en dag i juni. Alla tyckte det var kul! Mycket att titta på och killarna tyckte det var skoj att gå och leta efter stämplar till sin bok. Maten var supergod!
(2013-01-13)

Nordsöen Oceanariun
En trevlig lärorikt plats. Här fick vi se och lära oss allt om havet.
Att få klappa en rocka och en plattfisk var mysigt.
Trots den regniga dagen som förde hit folk blev det inte trångt vid någon station.
Det ända negativa var serveringen där det fann ont om platser vilket kanske berodde på just regnet.
(2011-08-21)

Sevärt
Mycket att titta på! Vi såg sälmatningen och trots att allt berättades på danska så var det kul att se. Man kunde efteråt fråga om saker man undrade. Spännade också att se när en dykare matade klumpfiskarna som är väldigt speciella att uppleva. Fräsch mat för både vuxna och barn, prisvärt!
(2011-08-09)

klappa rocka!
Fint och välordnat. Barnen tyckte det var väldigt kul...
(2011-07-09)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


4UQ         M        
  P    2    U D   QJ7
X8X   Q99   3HO      
  X    Q      N   PCQ
UYA           3      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se