Annons
Betyg och kommentarer

Barnens minikanal i Norrkvarn

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Barnens minikanal i Norrkvarn.

» Antal inlägg: 12 st
Blev en spontan utflykt hit. Det var jätteuppskattat av alla barnen (4, 10, 13 & 15) Ta med ombyte =) Mysig att gå & titta på båtarna som ligger vid slussområdet & det är intressant att kolla på slussningen i sig.
Ett mycket bra & framför allt gratis utflyktsmål
(2013-07-21)

Sova i stubbe
Kanalerna är roliga för de små att leka i när mamma och pappa tar en fika och tittar på. Man kan dessutom hyra en stuga som ser ut som en stubbe och leka troll för en natt eller två!
(2008-12-06)

Mysigt och Gratis
Vi stannade till vid Norrkvarn när vi hade vägarna förbi. Barnen 5 och 7 år tyckte om att gå i miniatyrkanalerna. Vatten är ju alltid roligt! Vi föräldrar njöt av omgivningen och att det faktist finns saker som är gratis.
(2008-07-20)

Ej för övernattning husbil/vagn
Kanalerna är säkert jätteroliga för mindre barn (2-4 år). Framsidan mot Göta kanal är en fröjd, men ev övernattning för husbilar/vagnar är hänvisade till en grusparkering på baksidan av huvudbyggnaden utan mysighetsfaktor.

(2008-07-14)

Trollstubbar - wow!
Vi tog med oss två barn (5 och 3 år) farmor och oss själva och bodde två nätter där sommaren 2007. Trots att det var halvkallt och småregning var barnen i kanalerna hela tiden - de älskade det. Stubbarna var mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Åk hit! Maten på kvarnen var riktigt bra för allihop,
(2008-02-11)

Ett fantastiskt äventyr för små barn
Ett underbart utflyktsmål för familj med små barn. Spännande att få slussa båtar och allt rinnande vatten. En liten värld för små själar. OBS! ta med extra kläder för det är inbjubande att ta sig ett dopp för de små.
(2008-01-28)

Hur mysigt som helst
Väldigt mysigt boende jag och min familj har provat. De har byggt upp två trollstubbar som man får bo i. Mina barn som är 6, 8 och 10 år tyckte det var helmysigt att få vara där. De har också byggt upp ett Göta Kanal i miniatyr som barnen kan springa omkring och leka och slussa i. Vi vuxna kan sitta på bryggan och se båtarna glida förbi på Göta Kanal.
Hur mysigt som helst och jag vill gärna tipsa andra om detta.

(2007-06-10)

Roligt, spännande & vackert
Rekommenderar stark Norrqvarn som utflyktsmål. Det är fräscht, roligt med allt vatten & det som är uppbyggt både för små att leka med/i & för oss vuxna att se. Sen ligger det ju perfekt vid Göta Kanal, plus att man kan fika där...önskar dock ibland att utbudet på fikat kunde vara lite smaskigare kanske mat & hembakat? Måste nog prova en sådan där stubbe för övernattning vid tillfälle *ler*. Norrqvarn får absolut ett par besök utav oss i sommar igen.
(2007-02-12)

urmysigt
Det här är ett av mina killars favoritställe .(6 o 9 år). Eftersom vi bor på hyfsat resavstånd därifrån ingår ett besök där i varje sommarplanering. Perfekt en lagom varm sommardag att slussa båtar i den skalenliga kanalen. Ombyte är som sagt att rekommendera. Mysig miljö, Båtar finns att hyra där, har för mig att man får en glass när man lämnar tillbaks för att undvika trauma kanske.
Vi kombinerar alltid Norrkvarn med en minigolfrunda med hembakt fika på underbara "Bäcken" i Mariestad så är det i princip en heldagsutflykt.
(2007-01-23)

Kul att plaska!
Vi har varit där vid ett par tillfällen och sonen som nu är 7 år tycker det är skoj att köra runt med båtarna i miniatyr-kanalen, men även att titta på de stora båtarna i den riktiga kanalen. Jättekul ställe att vara på för alla barn som älskar vatten och båtar.
(2007-01-22)

Trollstubbe
Vi bodde en natt i en trollstubbe i somras och det uppskattades mycket av vår 4- och 6-åring, dock är det inget att rekommendera för spädbarn.

Hela Norrqvarns område med minikanalen och utsikten över Göta Kanal (slussning mm) tyckte barnen och även vi var ett äventyr.
(2006-08-09)

utflyktstips
Här hamnade vi förra sommaren helt oplanerat. Perfekt plats att stanna och ta en fika på, egen medhavd eller köpa i fiket.

barnen hade jättekul med minikanalen (det är alltid kul att plaska med vatten så ta med ett extra ombyte kläder....)

Trollstubbarna var roliga att se också, där skulle vi (hela familjen) tänka oss att övernatta någongång.
(2006-05-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


EPS         92K      
W      E    6 J   6R5
H8T   JPD   2LQ      
  8    Y    J P   RYI
P8Q         9FH      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se