Annons
Betyg och kommentarer

Odense ZOO

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Odense ZOO.

» Antal inlägg: 12 st
Helt okej
Fint och trevligt zoo men vi hade i samband med vår Danmarkresa även besökt en safaripark som överskuggade besöket till Odense Zoo. På grund av detta var det ingen i familjen som tyckte det var något speciellt med Odense Zoo. Parken var fin och mysig men det var litet och lekområdet med vattenlek var ännu mindre. En besvikelse för oss, tyvärr...
(2018-03-05)

Allt bra men...
Små burar för många djur, lite glutenfri mat och dåliga öppettider på matserveringen inne i djurparken.
(2018-03-05)

Liten djurpark
Första intrycket var nog om den var på väg att stänga ner. Leriga gångar och underhållet kändes lite efter. Trasiga saker lite varstans men närhet till djuren. Lite små burar dock. Svårt att hitta till fiskarna och pingvinerna men väl där var det fint uppbyggt....
(2017-10-19)

Trevlig dagsutflykt
Vi hade en trevlig dag, liten djurpark som har det man behöver. Lite små burar till djuren men man ser dem lätt.
(2017-07-20)

Odense Zoo
En liten djurpark men helt OK. Bra mat i hamburgerrestaurangen och bra fika vid girafferna. Ett blandat och roligt utbud av djur.
(2017-04-06)

Odense Zoo
En helt ok djurpark, lite liten i storlek. Vi blev besvikna; restaurangen var kaos, kartan över djurparken var värdelös och de flesta inhägnaderna kändes för små för djuren. Vill ni åka till en bättre djurpark i Danmark är Knuthenborgs Safari Park oslagbar.
(2016-09-18)

Odense Zoo
Parken var väldigt trevlig, välskött och uppskattad av hela familjen med en bra blandning av djur och lekplatser. Betyg 8 av 10.
(2016-08-17)

Fin stor djurpark
Ren o fin park med många djur. Värt ett besök!
(2016-08-03)

Mysigt och lummigt zoo med närhet till djuren
Härlig och lummigt zoo mitt i Odense. Vi har idag besökt parken med en 3 åring och en 9 åring och både har haft mycket ut av besöket. Vi passade även på att köpa till möjlighet att mata både giraffer och lemurer vilket gjorde besöket och upplevelsen till något extra. Fina picknick områden och bord och bänkar placerade så du kunde avnjuta din medhavda mat vid sidan om schimpanserna eller varför inte vid lemurernas ö med karpar plaskandes vid fötterna.
Parken är inte jättestor men inte så praktiskt uppbyggd, lite svår att lokalisera sig och det blev mycket spring över parken då vi ville se alla matningarna av djuren. En del burar upplevde vi tyvärr var lite för små för vissa djur men du kom väldigt nära många av dem.
(2016-07-03)

Nära djuren
Mycket trevlig djurpark. Lätt att få syn på djuren. Djurparken är uppdelad i olika områden med många olika djur. Flera matställen för oss människor samt en lekplats intill en av resturangerna.
(2009-09-17)

En trevlig djurpark mitt i Odense.
En trevlig djurpark med mycket olika djur. Bla hade de tigrar, lejon och giraffer.
Värt ett besök men det är svårt att inte låta bli att jämnföra dessa djurparken med svenska djurparker som tex kolmården.
(2008-07-12)

Bästa djurpark jag varit på!
Var här för några år sen, då min dotter Hannah var 3 år. Hannah (och alla andra som ville och hade köpt morötter på djurparken) fick lov att mata elefanterna. Sköldpaddorna bodde på ett stort gräsområde omgärdat av stora stenar. Här kunde vi klättra upp och klappa på sköldpaddorna. Alla djuren hade stora burar/gott om utymme.
(2006-05-31)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TWA          A       
  O    8    52    6FY
1OY   G73    2       
X      T     4    1F2
N1T         5SG      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se