Pite Havsbad
Annons
minigolf, paintball, gokart, spa

Pite Havsbad

(20 omdömen)
Äventyrsbad | Badhus / simhallar | Barnkalas | Gokart | Inomhuslekland | Natur | Nöjespark | Övrigt | Sommarland | Sport och äventyr | Utomhusbassäng
Pite Havsbad>
Favorit sparadSpara favorit

Pite HavsbadPite HavsbadPite HavsbadPite HavsbadPite HavsbadPite Havsbad

Pite Havsbad kallas ofta för Nordens Riviera. Här finns en härlig sandstrand, sport och lek, äventyrsbad, spa, gokart, sommartivoli och inomhuslekland. På Pite Havsbad finns det massor av aktiviteter för hela familjen! Vad sägs om att prova på Westernridning eller Isbrytarsafari?

Spela beachvolley på någon av planerna vid den långa sandstranden. Prova på att köra go cart, spela golf, eller besök områdets lekland.

I aktivitetsområdet Funk Park finns allt från hoppborgar och bungy jump till trafikskola och bumper cars för barnen. I den stora lekparken kan barnen klättra, balansera och träna koordinationen på olika sätt.

Hela sommaren finns även ett tivoli vid marknadstorget. Helsnurrigt, hissnande och kittlande.

Sol och bad

Njut av den kilometerlånga finkorniga sandstranden, långgrunt bad perfekt för lata dagar med bad och bus. Under högsäsongen är utomhusbassängen öppen, och den är ofta barnfamiljernas favorit.

Äventyrsbadet är toppen om du söker utmaning, spänning eller avkoppling. Åk i en av Sveriges största vattenrutschbanor, snurra rekordmånga varv i Space-bowl, ta en åktur i vattenfallet eller någon av de ”snällare” rutschbanorna. Koppla av och njut i den traditionella bastun eller i någon av bubbelpoolerna.

Spa - och sol även på vintern

Ute på stranden finns ett av norrlands största spa med utsikt över havet. Inspirerat av den vackra norrbottniska naturen inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool.

Solterassen bjuder på sol 365 dagar om året. Här simuleras verkligt solljus på en kontrollerad och ofarlig nivå. Upplev solens hettande strålar, värmen som sprider sig i kroppen, samtidigt som lagom svala vindbrisar kittlar din hud. Upplev solens hettande strålar, värmen som sprider sig i kroppen, samtidigt som lagom svala vindbrisar kittlar din hud.

Inomhuslekland, bowling och spel

Skeppet är 2 950 kvadratmeter underhållning! Här finns inomhusleklandet Nimbys Värld som är fyllt av tunnlar, rutschkanor, bollhav och kluriga klätterställningar.

Äventyrsgolfen är en rolig hybrid mellan minigolf och långgolf med två svårighetsgrader. Man kan också bowla samt spela biljard, foosball, dart och airhockey.

Pite Havsbad arrangerar barnkalas.

instagram.com/pitehavsbad/ »
Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt
OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på Pite Havsbads webbsidor.
Hitta
Piteå
Norrbotten, Norrbottens län, Piteå kommun

Med bil från till Pite Havsbad är det ca 1 mil (12 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger. Pite Havsbad
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Pite Havsbad har snittbetyg 6.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 20 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Toppenställe
Finns nått för alla åldrar
Läs mer »
super kul:)
Jätte kul att bada:)
Läs mer »

2 familjerhar skrivit en reseberättelse om sitt besök på Pite Havsbad. Reseberättelser »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 T          CGW      
WI     4      T   2D4
 K    N2L   8SK      
 J     O    P     ANP
DS8         8QD      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se