Annons
Betyg och kommentarer

Prison Island Linköping

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Prison Island Linköping.

» Antal inlägg: 4 st
Prison Island Linköping
En rolig inomhusaktivitet för familjen en regning dag. Det går ut på samabete och att alla gemensamt drar fördel av gruppmedlemmarnas olika förmågor.
(2019-08-05)

Prison island Linköping
Trevlig familjeunderhållning i väntan på sommarvädret. Hela familjen får träna på samarbete och utmana sig på olika sätt.
(2019-07-07)

Spännande och utmanande
En mycket rolig aktivitet som behöver både hjärna, styrka och list. Hela familjen jobbar tillsammans och alla bidrar med något. 2-3 timmar spenderas lätt och skulle ni bli sugna på något finns gott fika att handla till rimliga priser. Fina, fräscha lokaler! Rekommenderas varmt!
(2018-10-11)

Prison Iland Linköping
Detta är en rolig upplevelse för familjen där det krävs att ni samarbetar. 28 celler som är spännande att utforska tillsammans. Det är bra att barn under 7 år går in gratis då man behöver vara lite äldre för att klara av cellerna. Våra barn var 11 och 14 och det var perfekt! Det gick bra och var roligt när de var yngre också men det var då svårare att klara cellerna. Hade önskat få lite feedback på om man var på rätt väg i vissa celler men det ska ju vara en utmaning.

Enklare fika finns att köpa om man vill.

trevlig personal och rent och fräscht!

(2018-07-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 K          PHX      
SR     J    S U   8AN
 W    DRA   JAE      
 B     O      K   SHW
2M5         1EW      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se