Annons
Betyg och kommentarer

Randers Regnskov

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Randers Regnskov.

 » Antal inlägg: 11 st
Fantastisk upplevelse
Var testfamilj för barnsemester och det var en fantastisk upplevelse för alla våra fyra barn, det fanns något som passade alla åldrar, såsom ormvisning, danmarksparken med lekplatser, få klappa djuren m.m. Otroligt fin och välgjord park med mycket att upptäcka och lärorikt för barnen. Kunde inte vara mer nöjd!
(2016-09-07)

Roligt för alla åldrar - ett riktigt bra alternativ en regnig dag :)
Vi var testfamilj på Randers Regnskov i augusti 2016 - vi valde att gå hit den dag som vädergudarna var på sämst humör vilket gjorde att vi inte kunde njuta av Danmarksparken (aktivitets/lekpark utanför) men jaguarerna gick bra att se på med regnjacka på i ösregnet iaf :) För övrigt en bra uppbyggd miljö, mkt pedagogiskt upplagt då barnen fick gå på "skattjakt" och hitta djuren i sina häften vilket gjorde att de verkligen såg sig om. Glad att vi gick dit när de öppnade, strax efter lunch var det fullt med folk och ganska trångt. Som tur var åt vi vår medhavda lunch i ett mkt bra "madpakke-område" med Micro och allt tidigt så vi slapp trängas förutom i affären efetråt ;) Våra barn på 6, 10 pch 13 år var alla nöjda med besöket även om de minsta tyckte det var mest spännande. Kul att man kommer så nära djuren! Efteråt kan man ibland ta en tur med häst och vagn runt randers som är en ganska mysig stad, för 30 dkk per person.
(2016-08-08)

Randers Regnskog
En välgjord, rolig, lärorik och spännande park för alla åldrar. Rekommenderas!
(2016-06-09)

Randers Regnskog
En välgjord, rolig, lärorik och spännande park för alla åldrar. Rekommenderas!
(2016-06-09)

Randers regnskog
Hej! Vi var testfamilj på Randers regnskog i juni 2015. Vi har två pojkar i 10 och 12 år. Vi var jätte nöjda med besöket. Bra uppbyggt med klimatzoner och världsdelar. Spännande för alla åldrar när man kommer så nära djuren. Delen med aktivitetspark och hinderbanor var toppen för aktiva barn.Räkna med 3-4 timmar minst.
(2015-07-21)

Roligt familjenöje!
Spännande anläggning för hela familjen! Man kommer djuren riktigt riktigt nära och det känns verkligen som om man går omkring i en verklig regnskog. Oerhört vacker miljö med vattenfall, tempel och grottor. Lite svårt för de mindre barnen att se vid matningar och visningar och vår yngsta, 4½ år, tyckte att värmen blev lite påfrestande efter en tid.
(2015-06-27)


Jättefint uppbyggt med klimatzoner och världsdelar. Fina djur som man kommer nära nära. Kan vara lite svårt för riktigt små barn att ta sig upp överallt men å andra sidan kan dessa enkelt bäras. Det blev trångt och lite bökigt framåt 12-tiden och under eftermiddagen. Personal/guider som gärna visar och berättar om djuren. Mycket fint ställe som vi tänker återvända till!
(2010-10-01)

Super!
Vi var här en regnig dag i augusti. Kom dit direkt när de öppnar som vi, vid lunch blir det trångt och man missar mycket p g a allt folk. Bra restaurang, fast det tog lång tid att få maten (4 korvar med pommes...). Både 1 och 3-åringen tyckte det var spännande med djuren. OK att komma fram där med vagn, fast ska man uppåt i djungeln får man bära. MYCKET att se. Djur facinerar alltid!
(2008-08-23)

Trevlig upplevelse
Ett förhållande stort ställe, där det lätt går att spendera en dag. På vissa ställen får man leta efter de fritt strövande djuren. Men det blev till en spännande och rolig lek för barnen (då 2 och 4 år gamla). Det finns en lekplats utomhus - inne på området - som är mycket trevlig och fin.
(2008-06-17)

Veldig bra :-)
Spennende, lærerikt og moro for både barn og voksne. Barna likte godt at dyrene gikk fritt rundt inne i kuplene, og det var spesielt spennende i slange-rommet
(2008-02-20)

Mycket mysigt ställe
Vi ger Randers Regnskog betyget 8 (mycket mysigt ställe)
(2006-06-13)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TIA         TMF      
  4    Y      T   UGT
9QU   2L3   3T5      
  P    P      N   1I3
FQY         BFJ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Resa till Danmark
Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på entrén till Nordsøen Oceanarium
Fri entré för ett barn per familj till Gavnø Slot
Fri entré för ett barn per familj på Fårup Sommerland
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Järvzoo
Hälsingland
Tropical Islands
Tyskland
Maserhallen & Aqua Nova
Dalarna
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Skållareds Marknad
Älekulla
17/04
Valskogsdagen
Valskog
17/04
Vislanda Marknad
Vislanda
17/04
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se