Annons
Betyg och kommentarer

Serengetipark Hodenhagen

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Serengetipark Hodenhagen.

» Antal inlägg: 2 st
Fin safaripark!
Vi var där med tre barn (3,6 och 7 år)i april 2011. Parken är en stor anläggning, men vi kom dit strax innan stängningstid så vi stannade kvar i bilen och körde enbart in i safaridelen. Även om djuren har stora ytor att röra sig på kommer de verkligen nära inpå, så det var kul. Roligast var när ett gäng apor landande på bilen framför och stal vindrutetorkaren! Om vi hade haft tid hade vi gärna stannat och gått ut ur bilen, för det fanns nog mycket mer att göra, men safariparken var fin i alla fall.
(2011-05-05)

Bra safari men trist nöjespark!
Vi har precis varit i Serengetipark och här kommer lite information som jag hoppas att ni har nytta av. Man börjar med att köra in i safariparken för att se på vilda djur från bilfönstret, och jisses vad nära man kommer. Bilen framför hade en Björn klängande på förrardörren, spännande men dåligt för lacken. Safariparken är hela 10 km lång, så räkna med ett par timmar inklusive de två stoppen som finns. När man har kört genom parken kommer man till Nöjesparken, detta ingår i entrébiljetten. Men det var absolut inte värt att stanna där, slitet, trist och skitigt och en massa söndriga karuseller.
Gillar man djur så är det absolut värt att åka hit. men som sagt; skippa nöjesfältet efteråt.
(2009-07-09)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


M            1       
2 6    U    24    N12
4C3   T2Y    C       
  P    U     4    SAN
  T         1EA      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se