Annons
Betyg och kommentarer

Smålandet

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Smålandet.

» Antal inlägg: 6 st
Häftig safaritur!
Vi åkte med safaritåget 2 vuxna, 2barn på 4år och 9år, alla fick kvistar att mata älgarna med, och de var minsann inte blyga av sig! De kom så nära så man kunde klappa dem och några av dem stack in huvudet själv och snodde kvisten ur handen på en. Trevlig guide! Vi uppskattade äventyret både stora som små!
(2017-11-01)

Ännu ett besök
Även i år stannade vi på älgsafarin, för det var verkligen trevligt förra året. Trots att det var väldigt varmt så lyckades guiden få fram dem till tåget så vi kunde få klappa och mata. Även bison kunde vi klappa och mata vid detta besök.
(2013-08-01)

Närkontakt med älg!
Vi åkte på älgsafarin med våra barn på 4 och 8 år. Vi tog tåget där guidning ingick. Alla fick kvistar som man kunde mata älgarna med, och de kom alldeles nära tåget och vi kunde till och med klappa några av dem. Vi rekommenderar att man tar tåget jämfört med egen bil, eftersom guiden vet var älgarna finns och lockar fram dem så att man får komma nära.
Innan turen åt vi supergoda våfflor i caféet, och efteråt åt vi glass och klappade getterna.
Det här var verkligen ett trevligt stopp längs vägen!
(2012-08-10)

Älg och Bisonsafari
Lätt att hitta hit , bra skyltat från E4 , detta var en upplevelse att komma djuren så nära .Vi ( Jag och dotter på 12år ) var här i början på aug och det fanns ungar hos älg och bisonoxar.Vi åkte tåget som hade en rolig guide , han underhöll oss med fakta och roliga historier. Cafeet hade toast, korv , våfflor och glass det hade även en fin shop. Det finns även bord för egen fikakorg. Stället har behållit sin charm av en gammal gård , det gick även höns omkring på gården .Denna utflykt rekommenderas varmt till alla åldrar.
(2012-08-04)

Juli var rätt tid att besöka Smålandet.
Det var den bästa upplevelse man kunde få. Mata älgarna och klappa dessa djur var häftigt. Att komma så nära dom tyckte barnen var roligt. barnen är 5år och 9år gamla. Kan tänka mig åka dit igen
(2010-08-04)

Juni rätt tid att besöka Smålandet!
Vi besökte Smålandet i mitten av juni och fick se både nyfödda älgar och bisonoxar. Vår kille på 1,5år tyckte visserligen att älgar var kul, men att klappa smågätter var ännu roligare.
Informationsskyltar längs vägen berättar mer om djuren.

Caféet har ett klent utbud men våfflorna är frasiga och goda.
Du kan oxå välja att ta med din egen fikakorg. Vi kommer att åka hit igen.
(2009-06-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GAT         NNA      
6      E      W   GYB
6UM   WGP     3      
  2    D      M   BJ6
3QH           F      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se