Annons
Betyg och kommentarer

Sommar på Ramundberget

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sommar på Ramundberget.

» Antal inlägg: 1 st
På sommaren är Ramundberget jättefint och otroligt fridfullt, Det finns inget mysigare med familjen än att njuta av lugnet och den klara luften i fjällen tillsammans. Mickelina räv har massor av aktiviteter, det finns bananpassad vandringsstig, linbana, studsmatta och pool inomhus, även de minsta barnen kan ha kul. Vandringar, utflykter, mountainbike och paddling hör till allt man kan göra här, missa inte mountainbikeloppet Fjällturen i mitten på juli där hela familjen kan delta och hitta sin nivå, från småttingarna som kör 1km på balanscykel och får kram av maskoten Mickelina, till nybörjaren på MTB som kan välja 28 km utan tekniska utmaningar men härlig fjällutsikt, till de mer hardcore cyklister som kan välja 40, 58 eller 70 km! Hyr en stuga/lägenhet, det är mycket prisvärt jämfört med att bo på hotellet, som må ha bra erbjudanden på boende men betänk att varenda gång någon vill ha ett glas vin, en våffla eller kopp varm choklad till mellanmål så ryker hundralappar, då är det mycket mer stressfritt att kunna fixa sådant själv i stugan och sedan förstås kunna unna sig att gå ut och äta när man känner för det.
(2016-09-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DT8         9MW      
  X    N      B   EMB
  C   IWA     9      
  5    F      O   S3K
  U           2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se