Annons
Betyg och kommentarer

Sörsjöns Äventyrspark

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sörsjöns Äventyrspark.

» Antal inlägg: 20 st
Kul äventyr!
Bästa stället i Sverige för hög höjdsbanor
(2022-07-09)

Fantastiskt kul för hela familjen
Vi besökte Sörsjöns äventyrsbana med fyra barn mellan 5-13 år och var där hela dagen. Alla var jättenöjda och det var även trevliga instruktörer. Rekommenderas!
(2020-06-28)

Mängder med banor på olika nivåer
Fantastiskt fin anläggning med banor för alla. Det var inga problem för barnen 9, 11 och 12 att själva klättra runt ett par timmar medan jag höll mig på marken med lillebror. Jag själv var dock lite besviken över att jag inte kunde testa ziplinen över sjön så vi kommer tillbaka när lillebror är lite större!
(2018-10-17)

Någotnytt och annorlunda!
Långt ifrån vanliga nöjesparker med tusentals intryck. Naturupplevelse, äventyr och mindfulness i ett.
Klockren team building för familjen - eller var och en på egna bravader.
(2017-08-13)

Testfamilj
Vi fick åka som test familj till sörsjöns äventyrspark där man får klättra i olika banor uppe ibland träropparna eller lite närmare marken. Vi har barn som är 7 år 12 år 16 år och 17 år. Vi tyckte att stora som små barn hade jätte roligt här. Svårt att hitta en aktivitet där alla har något att göra. Men här hittade vi en aktivitet för alla åldrar. vår 7 åring hade egna banor som han kunde ha roligt och dem var lagom till Vissa föräldrar med :) Dem mindre barnen måste ha en vuxen med hela tiden. Vi hade en underbar em på sörsjöns äventyrspark med lite skräckblandad förtjusning med så nöjda barn. Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma.
Rekommenderas varmt.
(2017-08-10)

Fantastisk anläggning som utmanar alla deltagare
I slutet av juli fick vi förmånen att vara testfamilj åt Barnsemester och testa Sörsjöns äventyrspark. Vi har varit här för några år sedan men då var barnen mindre och nu ville vi undersöka anläggningen mer ingående. Med oss hade vi barnens morbror som är ytterst höjdrädd - men han var lyrisk efteråt. Alla var supernöjda! Anläggningen har blivit mer tillgänglig de senaste åren och nu kan två åka över sjön samtidigt. Personalen är trevlig och ger goda instruktioner och man vågar skicka iväg barn över 12 på egen hand trots att man i efterhand får veta att de klarast de svåraste banorna. På något sätt utmanar allt till ett fint ansvarstagande och man är trött både till kropp och själ men också lycklig över att ha åstadkommit något nytt och inte ha blivit serverad enkla lösningar!
(2017-08-06)

Kul för båda stora och små, fast som förälder får man ha nerver av stål...?
Vi fick som testfamilj äran att upptäcka denna äventyrspark som ligger vackert belägen vid en fin sjö och badstrand i Östergötland. Vi har haft en riktigt rolig occh spännande dag då vi alla testat våra gränser. Vi kommer gärna tillbaka och då stannar vi nog på campingen så att vi hinner med en heldag!
(2017-07-23)

Höghöjdslek även för vuxna
betyg har försökt skicka innan
maen.viska.gmail.com
(2016-12-30)

Höghöjdslek även för vuxna
Häftig lek och klätterattraktion för alla som någon gång klättrat/klättrar. Med säkrade höjder vågade man möta nya höjder.
(2016-11-27)

Höghöjdslek även för vuxna
Häftig lek/klätterattraktion som passar alla som någonsin har älskat/älskar att klättra. Med säkrade linor så vågade man möta nya höjder.
(2016-11-27)

Äventyrens sommar 2016!
Under några dagar campade vi vid den vackra Sörsjön och njöt i fulla drag av de fina omgivningarna. Vi vandrade, cyklade och ägnade en hel dag åt Äventyrsparken! Fantastiska dagar som vi alltid kommer att minnas och bära med oss!
(2016-09-13)

Hisnande äventyr
Två tioåringar och en lönnfet utarbetad 50-årig morsa. Vad hade vi där att göra? Jo det visade sig att det var 50-åringen som drev på och efter tre banor på högst 5-8 meters höjd hägrade ziplinen över Sörsjön. Barnen var som urlakade sillar efter skogsäventyret, och nu håller vi som bäst på att bygga en egen zipline!
(2016-09-02)

Testfamilj
Ett ställe vi gärna kommer tillbaka till! Hela familjen var nöjda med dagen vi tillbringade i Sörsjöns äventyrspark.
(2015-10-04)

Testfamilj Sörsjöns Äventyrspark
Som testfamilj fick vi förmånen att prova denna fantastiskt roliga höghöjdsbana som bjuder på många adrenalinkickar och pirr i magen. Två fjärdedelar av familjen lider av höjdrädsla men med mycket peppning av varandra och lite j-a anamma så kommer man långt. Även uppe i trädtopparna på 5–10 meters höjd. Vi kommer garanterat åka tillbaka och då tar vi med oss fler som vi vill uppleva ännu en rolig dag med.
(2015-07-26)

Nöjd testfamilj i juli
Det är inte många parker som alla i familjen har roligt i, men på Sörsjöns äventyrspark njöt vi alla - från 6 år till 44 år. Vi fick oss en riktig utmaning och en hel del adrenalinkickar. Duktiga och trevliga instruktörer och många banor i olika nivåer. 6-åringen höll sig till gula nivåerna och 10-åringen klättrade bäst grönt och blått. Den röda banan över sjön var verkligen en höjdare, för alla utom 6-åringen. Det var en dag fylld av både skratt, spänning och lite gråt, men när vi trötta och ömma i kroppen åkte därifrån var vi överens om att det här var roligare än tivoli. Rekommenderas för alla, utom höjdrädda!
(2014-08-24)

Testfamilj i äventyrsparken
En riktigt bra park med många roliga och kluriga banor i flera höjder. Det finns något för alla från 3-4 år och för större barn, tonåringar och vuxna. Bra säkerhet och vänlig hjälpsam personal. Vissa banor är riktiga utmaningar och då behöver man både mod,styrka och vighet. Kul att klättra tillsammans. Våra barn 9 och 12år tyckte det var jättekul och vi vuxna också. Avsluta gärna med linbanan över sjön, den är riktigt härlig!
(2014-07-23)

Superkul
Jätterolig äventyrspark för hela familjen. Här kan man lätt tillbringa en hel dag i trädtopparna. Det fanns banor i olika svårighetsgrader. En del med många hinder och en del med många linbanor. Häftig linbana över sjön. Mycket trevlig och bra persona med tydligt säkerhetstänk. Rekommenderar starkt ett besök här.
(2014-06-24)

testfamilj
Ett ställe som jag väl rekommenderar för alla med lite större barn ( och då i spridda åldrar då alla kan ha roligt här )
Bra personal som är väldigt behjälplig . Fick en genomgång om säkerheten samt hur man klättrar omkring. Sedan gick personalen även runt och hjälpte till ute vid banorna.
Äventyrsparken var väldigt roligt för hela familjen men passar alla, barn som vuxen.
Vi missade badkläderna då det skulle varit trevligt med ett dop efter denna utmaning. Bra ställen att sätta sig ner och fika på. Hunden fick man ta med sig också. Denna sommar har ju varit varm och solig även denna dag men det var rätt så skönt i parken då mycket träd gav skugga.
Barnen önskar åka tillbaka snart så vi ger detta högsta betyg.
(2013-08-07)

Jätte-, jätte-, jätte-, jättekul!
Jag tycker det här var jätte-, jätte-, jätte-, jättekul! /Alva 7,5
Det här var jättekul, vi måste åka hit igen! /Wilma 10
Nästa gång ska jag våga mig en nivå högre... /Mamma 40
(2013-07-27)

Vi var testfamilj på Sörsjöns äventyrspark!
Sörsjöns äventyrspark ligger vackert beläget strax utanför Norrköping. Det är lätt att hitta hit och du får en upplevelse du aldrig glömmer.
Hit kan alla åka, du med barn från 2-3 år och så långt upp i åren som du är frisk, någorlunda vig samt modig! Här kan du bada, leka på lekplatsen intill, klättra och åka linbana över sjön. Du kan njuta av din medhavda lunch och titta på vita näckrosor på sjön. Kommer du som vi, i juli, kan du plocka både smultron och blåbär i skogen bland banorna, ett härligt inslag. Sjöns svarta vatten lockar till bad efteråt vid badbryggan så glöm inte badkläder!
Äventyrsparkens personal tar god hand om er och ser till säkerheten först, att alla förstår den och blir trygga. När man ser att det finns gott om personal runt om i banorna som också lär alla säkerhet och all utrustning, linor och karbinhakar då känner man också att på 20 meters höjd är priset/heldag värt varenda krona!
Hit kan ni komma som familj med barn och finna nåt kul för alla samt härlig natur. Här kan svensexan och möhippan locka varandra till kittlande höjder. Kanske vill barnen ha sina kalas här! Långt ifrån den elektroniska världen där vi får utmana vår fysik och innersta känslor och bygga självkänsla!

Besök Sörsjöns äventyrspark och ni ska inte ångra er! Ta en heldag och njut!
(2013-07-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 6          5T7      
93     N    4 I   JA1
 R    SFC   FBH      
 C     L      Q   KE5
KPR         IST      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se