Annons
Betyg och kommentarer

Stockholms Spårvägsmuseum

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Stockholms Spårvägsmuseum.

» Antal inlägg: 11 st
spårvägsmuseet ett ställe för nyfikna barn!
Ett toppenställe för barn. Här får man testa att köra tunnelbana och buss.Känns som på riktigt . En liten minitunnelbana kunde man åka , vilket mina barn 5&7 uppskattade. Spännande att se fordon som var vädigt gamla och få se utställningen om citybanan som håller på och byggs nu.
(2013-09-25)

Väldigt uppskattat beök
Jag blev glatt överraskad över hur fint stället var och att det fanns mycket för barnen att se och prova. De fick röra många saker. Det passade både min treåring och femåring. Jag skulle gärna åka tillbaka igen. Vi var där hela dagen och det kändes som tiden hade gått fort när det var stäningsdags. Barnen var jättenöjda och hade haft roligt, de ville också gärna åka tillbaka.
Många av vagnarna var öppna så att det gick och gå in och provköra. Det fanns även flera stationer med en film framför rutan så att det kändes som de verkligen körde vagnen, bussen eller tåget. Barnen uppskattade dessa ställen extra mycket och stod länge och körde. Ratten snurrades snabbt fram och tillbaka efter hur spåret svängde på filmen.
(2013-09-02)

Spårvägsmuseet var toppen tyckte barnen
Delen som var spårvägsmuseum blev väldigt omtyckt, många roliga fordon att titta på och många av dem fick man sitta i eller gå runt i.

Delen för leksaksmuseet var däremot inte lika bra, montrarna skulle behöva en rejäl städning och putsning. Vi är överens om att det hade varit roligare om leksakerna arrangerats i kronologisk ordning och inte som nu där allt blandats.

Våra barn är 8 och 12 år.
(2013-08-10)

Trångt men en otrolig rolig tågbana
Utställningsföremålen var mycket tätt placerade. Trångt mellan fordonen. Tågbanan var mycket populär av barnen.
(2010-02-01)

Nästan självgående!
Vår treåring älskar Spårvägsmuseet! Särskilt när hon varit där med sin kompis! De sprang omkring och lekte länge och vi vuxna behövde inte vara mera engagerade än vi själva valde. Fiket är ytterst enkelt (Delicato...) men centralt placerat så att man kan sitta där som vuxen ett tag fastän de små leker. Även för vuxna (Stockholmare?) är det intressant om än inte upphetsande. Leksaksmuseet var däremot trist. Att inte få leka utan bara titta var en underlig idé tyckte barnen.
(2007-07-18)

Stora ytor!
Vi trodde vi skulle smita in en timme men blev kvar där i 4... Härligt med stora ytor att springa runt på, mycket att titta på och litet fik med bra lekmöjligheter!
(2007-01-23)

Eldorado för nyfikna barn
På Spårvägsmuset får barnen faktiskt klättra upp i många av de vagnar och andra fordon som står uppställda och jag höll inte på att få ungarna därifrån. Det är ju ett gott betyg till museet. Leksaksmuseet ligger inom samma väggar och gör inte museibesöket sämre varken för barn eller vuxen.

På Leksaksmuseet finns också en liten teaterlokal och de pjäser som jag och barnen sett där har vi gillat.
(2006-07-19)

Spännande och billigt!
Hit vill barnen gå tillbaka år efter år! De tittar och går upp ocn ner i bussar och spårvagnar. Dessutom kan man för en billig penning åka mini-tunnelbana och leka konduktör med biljetter och uniform. Med så många spårvagnar finns det något nytt för mamma att upptäcka varje gång också!
(2006-06-01)

Kul!
4-åringen tyckte det var kul att prova alla vagnar och bussar. Kunde tom "köra " själv i vissa av dom. Biljettluckan var rolig, vi "köpte" biljetter och så fick han göra hål i dom, precis som konduktörerna gör. Åka med vagnen utan mamma och pappa var lite spännande men roligt.
(2006-06-01)

toppen
min son älskar bilar,bussar o tåg så detta ställe älskar han. ligger bredvid leksaksmuseet som är toppen. urkul. dåligt fik.
(2006-05-14)

Budgetalternativ!
Om man inte vill spendera massor av pengar på en utflykt så är det här rätt ställe! Barnen tycker att det är jättespännande att kliva på tåg, bussar, tunnelbanor, spårvagnar etc. Man kan även åka en mini-tunnelbana genom hallarna (till en låg kostnad) - spännande för barnen! Rekommenderas!
(2006-02-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


K53         FIT      
  N    5      M   WSY
DE1   5WC     3      
S      O      C   C7M
JTA           T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se