Annons

Tallinns TV-torn

(0 omdömen)
Övrigt | Sevärdhet | Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Tallinns TV-torn i stadsdelen Pirita är Tallinns och hela Estlands högsta byggnad och Norra Europas högsta öppna utsiktsplats. Tornets höjd är 314 meter.

Tallinns TV-torn är ett attraktivt turist-, kultur- och fritidscenter. Här kan du se fram emot en panoramavy från 170 m höjd, café; brasserie/restaurang med utomhusterrass på 22:a våningen; Interaktiva multimediala lösningar som presenterar Estland och Tallinn; Utsikt rakt ner genom plattformens glasgolv; Sci-fi inspirerad inredning; Attraktioner för barn; mini-TV-studio; Souvenirbutik.

Repnedstidning

Nedstigningen sker från det 175 m höga taket av TV-tornet, som är Norra Europas högsta öppna utsiktsplats. Det är en unik attraktion i hela Europa.

Repnedstigning till land sker längs två rep, ett för nedstigningens skull och det andra som säkerhetsåtgärd. Dessutom används det linor som går på båda sidor av nedstigaren från tak till land och håller honom/henne på en trygg rutt.

Alla kan klara repnedstigningen - det är enkelt och kräver ingen speciell fysisk kondition eller erfarenhet. Men adrenalin och hisnande utsikter är garanterade!

Hitta
Tallinn
Estland
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Tallinns TV-torn. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Tallinns TV-torn har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


Q6H         P7P      
  I    G    6     EYC
SHT   SKQ   J77      
  8    T    K W   DX7
GLM         HRP      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se