Terra Natura
Annons

Terra Natura

(0 omdömen)
Djurpark

Favorit sparadSpara favorit

Terra NaturaTerra NaturaTerra Natura

Den här djurparken utvecklar ett koncept där besökarna ska få en känsla av att vara mitt bland djuren utan hinder emellan, åtminstone inga väl synliga hinder. 

Här på Terra Natura Benidorm du och dina barn se mer än 1500 djur. 50 arter av de 200 arter som finns i djurparken är allvarligt hotad av utrotning.

Pangea
En fascinerande och lite småläskig värld av giftiga varelser. Här kan du och barnen lära er spännande fakta om gift och de djur som använder gift för självförsvar och för att fånga sitt byte. Här finns gott om sådana sötnosar, till exempel Tarantella från Amerika och Asien, Afrikanska skorpioner, giftiga ödlor, dödliga ormar och även små flerfärgande grodor som kan döda en elefant med en enda droppe av grodans svett!

Asia
Här kan ni titta på elefanter, bengaliska tigrar, lejon, leoparder och många andra djur.

Amerika
Här har parken anlagt en miljö med frodig vegetation och silhuetter av mayaruiner. Det finns bland annat apor (sådana som Pippis Herr Nilsson bland annat) och jaguarer här. Det finns även en stor fågelvoljär med tropisk skog och vackra fåglar, till exempel flamingos, toucaner och papegojor av olika slag.

Simma med hajar
Det finns ett gigantiskt akvarium där man kan stå vid stora fönster och se in i djurriket. Här simmar alla möjliga fiskar. För de mest äventyrliga, finns möjligheten att simma med hajar och rockor. Denna upplevelse kostar extra.

Bird of Prey Challenge
Här kan du flyga som en fågel i 50 km/tim! Det är en slags linbana, och du åker som en fågel helt ensam på en 400 meter lång bana med utsikt över parken. Detta kan man enbart göra på helgerna.

Papegojshow
Fritt flygande papegojor showar över publiken.

Utfodring av elefanterna
Barn brukar tycka om elefanter, och här kan man se hur djurskötarna arbetar med dessa stora elefanter. I elefanternas egen show visar de publiken sin styrka, intelligens och mångsidighet.

Rovfåglar
Det är lätt att fängslas av skönheten och skickligheten hos rovfåglar. Här finns bland annat falkar och hökar av olika slag, och man får se hur oerhört snabba de är och hur bra syn de har.

Barn kan få rida på en åsna
På helgerna kan barn ta en åsnetur ut i landskapet kring den grekiska ruinen. Endast på helger.

Bra att veta: Man bör räkna med minst fyra timmar för att hinna se hela parken.

Har du eller ditt barn funktionshinder? Parken är byggd med tanke på att alla ska kunna njuta av den. Det finns även särskilda platser till showen och en lekplats (Children's Temple) anpassad för barn med funktionshinder.

Hitta
Benidorm
Spanien/Valencia

Med bil från till Terra Natura är det ca 144 km (1 h 34 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Terra Natura. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Terra Natura har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9SO         Y7I      
3 J    1      Q   5BD
F 7   UTL   BT2      
H K    O      U   M8K
E64         ROC      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se