Annons
Betyg och kommentarer

Toivonens Djurpark och Allmogemuseum

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Toivonens Djurpark och Allmogemuseum.

» Antal inlägg: 2 st
Gammaldags mys
Här har vår familj varit flera gånger. Vi bor ca 5 mil ifrån så när barnen var små var det ett utmärkt utflyktsmål för en söndag. Vi har sett och lärt oss mycket om gamla saker här. Intressant och lite spännande att gå in i alla gamla hus och samtidigt titta på husdjur. Även vi vuxna har plockat med oss lärdom härifrån. Jag har en känsla av att de som sköter denna plats är måna om att uppdatera sej trots att det är gamla saker det är fråga om. Detta är nog en idealisk plats för att stanna och rasta på om man har vägarna förbi. Det finns möjlighet att parkera husvagn /-bil på den rejäla parkeringen. Alla de gånger vi varit hit har det funnits möjlighet att äta lunch och annat smått och gott.
(2008-02-20)

Mysigt
Om man har vägarna förbi, är detta ett riktigt lämpligt pausställe. Barnen får röra på sig, klappa djur, leka och äta glass. Våra barn tillbringade säkert en halv timme inne i katternas rum, där de fick gosa med små, söta kattungar. Det är så där småmysigt i allmogestil, och personalen är vänlig. Att köra en lång sträcka enbart för att besöka denna park skulle jag dock inte göra.
(2007-02-24)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


6B3         M5U      
A      O      5   D7N
1CY   QSK   HBW      
  8    6      X   WX8
YUO         D3F      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se