Annons
Betyg och kommentarer

Treewalker

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Treewalker.

» Antal inlägg: 34 st
Utmana dig själv
Trevlig personal. Bra säkerhets genomgång. Bra att det är olika nivåer. Lätt att hitta. Bra att man kan fika lätt (handla eller ta med). Oerhört roligt och lite utmanande. Kul att testa hur högt man kom på klätterträdet. Har varit där två gånger en gång med sonen+hans kompis då var båda ca 14. En gång med en grupp barn ca 10-12år. Båda gångerna var lika roliga och jag återkommer gärna.
(2020-07-10)

Try this
Detta resmål har äventyr, spänning, mat, fikaplats, grillplats, trevlig personal, toalett, mysig miljö och är lätt att hitta till.
(2019-11-04)

Treewalker
Underbart hisnande upplevelse. Trevlig personal, lätt att använda och förstå säkerhetsutrustning.
(2019-09-23)

Mycket rolig familjeaktivitet!
Vi gjorde detta som en familjeaktivitet med våra två tonårsbarn och det blev verkligen lyckat! Rekommenderar det skarpt! Roligt för både oss vuxna och barnen.
(2019-08-15)

Kul utmaning!
Både läskigt och kul! Bra med rörelseaktivitet. Jättekul tyckte hela familjen!
(2019-08-11)

Roligt och jobbigt på samma gång
Grymt rolig klättring, men också väldigt fysiskt utmanande på de svårare banorna.
Hade med barn på 7 och 9 år, och 7-åringen tyckte det var lite för läskigt på den första gröna banan, men det hindrade inte från att tjata om att åka tillbaka igen redan dagen efter.
Rekommenderas verkligen!
(2019-08-06)

Trewalking
Underbar utmaning för åldrarna 7-90
(2019-07-29)

Kul och fysiskt familjeäventyr
En kul och utmanande eftermiddag för hela familjen. Barnen på 10 och 14 år gillade att klättra runt på de olika banorna. Jag och min man gillade linbanorna mest. För att få ut mest av ett besök krävs en hyfsad grundfysik. Bra och tydlig säkerhetsgenomgång av instruktören.
(2019-07-21)

Treewalk klättring
Rolig och utmanande aktivitet för både barn och vuxna. Jag hade barn från 9-16år med mig. Alla hade superroligt trots regn. Superduktig och trevlig personal. Banorna hade olika svårighetsgrad.
(2019-07-06)

Motion och äventyr som utmanar dig
Ett äventyr som är roligt och fysiskt utmanande. Det är som en bra träning, men mycket mer cool och intressant. Du kan aldrig bli uttråkad och må bra efter.
(2019-06-18)

Jätte kul
En jätte kul upplevelse som alla borde prova på. Minst lika roligt för barn som vuxna. Trevlig personal, fin omgivning och bra med plats för fikastund efter klättring.
Rekommenderas starkt ?
(2019-04-28)

treewalker utmaningen högt uppe :-)
Kul och spännande utmaning för hela familjen. Banor på olika nivå så det fanns något för oss alla, även mamman och dottern som båda har svårt för höjder. Trevlig och hjälpsam personal. Detta kommer vi absolut göra om!
(2018-10-12)

Adrenalinkick på hög höjd
Tre timmars adrenalinkick på hög höjd i tallarna utanför Löddeköpinge. Rekommenderas till alla som vill utmana sig själv och testa att klättra. Rekommenderas till lite äldre barn. Våra barn är 10 och 12 år klarade av de lägre banorna. De högre behöver man vara minst 150-160 cm för att klara av. . Det gick snabbt att komma igång med klättring efter tydliga instruktioner och en prova på runda på testbana.
(2018-10-11)

Utmaning för alla
En perfekt aktivitet för familj med lite äldre barn. Våra barn är 10, 15 och 17. Det fanns banor för alla att utmana sig i. Mycket trevlig och engagerad personal.
(2018-08-12)

Utmana dig själv
På ett säkert och kul sätt utmanas du i de olika hindren olika hlgt i träden. Välj själv hur högt du vill testa dina gränser. Trevlig och hjälpsam personal.
(2018-08-10)

Bra för självförtroendet
Fantastiskt bemötande av alla i personalen. Skitcool upplevelse som stärker självförtroendet och det är en riktigt adrenalinkick. Passar barn från ca 8 år så dom har lite styrka och balans.
(2018-08-04)

Tarzan för en dag!
Vi besökte Treewalker en fin julidag. Innan vi fick börja klättra fick vi en proffsig säkerhetsgenomgång. Treewalker ligger i en trevlig skogsglänta med många äldre träd. Man får lite känslan av naturreservat. Som många andra skrivit var personalen serviceinriktad. De stod strategiskt utplacerade vid hinder där en del av oss behövde ha extra stöd. På förhand var jag lite orolig över höjderna, men man har så mycket fokus på säkerheten så man glömmer bort att man är en bit ovan mark. Vi klättrade med våra barn 11 och 7 år. 11-åringen klarade gula och gröna banan utan problem, men 7-åringen tyckte gröna banan var svår. Hon klagade även över att säkerhetsutrustningen var tung- vuxna och barn hade samma sele. Vi passade på att ta en paus mitt i. Extra plus för att fikat var så prisvärt. I kiosken fanns delicatobitar, godis, glass mm. Både interiören och exteriören var väldigt fräsch. Det märktes att anläggningen var nybyggd. Det behövdes göra lite justeringar i banorna, kanske några extra stubbar att kliva på för de yngsta besökarna. Men på det hela taget är det ett jättetrevligt ställe. Alla i familjen var överens om att det var grymt skönt att slippa köa (mer än några minuter här och där). Besök rekommenderas!
(2018-08-02)

Rekommenderas varmt
Super trevlig hjälpsam personal, speciellt när man får problem med att ta sig över eller ner från ett hinder/bana ?. Mysigt ställe för alla, även de som inte klättrar. De gula banorna skulle kunna fungera för mindre barn, med föräldrarnas totala ansvar och hjälp för barnet. Men som sagt, personalen, naturen, banorna, ja allt där var kanon ?. Jag hade 3 barn med mig(13, 15 och 16 år) och de var lyriska när vi åkte därifrån och gör gärna om det fler gånger.
(2018-07-16)

Häftig upplevelse
Kul och spännande utmaning för hela familjen. Banor på olika nivå så det fanns något för oss alla, även mamman och dottern som båda har svårt för höjder. Trevlig och hjälpsam personal. Detta kommer vi absolut göra om!
(2018-07-01)

Spänning på hög höjd
Trevlig och hjälpsam personal. Olika banor med olika svårighetsgrader. Stärker samarbete i familjen då de yngre kan behöva hjälp. Man peppar varandra. Vår dag var underbar och rolig. Vi gör gärna om detta
(2018-03-05)

Sommarens höjdpunkt
Treewalker var otroligt roligt och uppskattat av hela familjen, även av den som är höjdrädd. Det var en häftig upplevelse och mycket kul att se alla utmana sig själva.
(2017-09-02)

Treewalker - höghöjdsklättring
Ett äventyr för hela familjen (även för den höjdrädde)där man utför olika utmaningar som att åka linbanor (zipline), ta sig fram på stockar, vippbrädor, hängnät och fritt fall m.m. Det finns flera banor med olika svårighetsgrader och höjder upp till 9-11 meter. Mycket trevlig personal och bra priser på enklare fika, grillplats finns. Rekommenderas.
(2017-08-25)

Superkul!
Det var otroligt roligt och väldigt givande. Trevlig personal och fint läge. Dock dyrare att åka hit än att gå på Ölands djurpark (gissa vilka utgifter de har där!)
(2017-08-14)

Skit häftigt/ Mega sejt
Vi hadde en super fantastisk dag hos treewalker? Härligt ställe, lätt att hitta, bra instruktioner, snäll personal, stor säkerhet, många banor.
Perfekt för våran familj med barn på 8 och 11år
(2017-08-05)

Oseriöst
Otrevligt bemötande när vår dotter vad väldigt rädd vid ett av hindren och inte kunde ta sig någonstans. Försökte tillkalla hjälp från personalen, men hon verkade mest intresserad av sin mobil och vi kändes mest som till besvär. En gång och aldrig mer.
(2017-08-03)

Härligt och utmanande!
Härlig dag i det gröna uppe bland träden! Finns utmaningar för alla från 130 cm och uppåt, bra familjedag!!
(2017-07-23)

Treewalker
Jättefin anläggning med supertrevlig personal. Bra genomgång av säkerheten i en övningsbana innan man gav sig upp i de högre banorna. Vi åkte med våra pojkar som är 11 och 14 år. De älskade de olika utmaningarna i banorna. 11-åringen höll sig till de gröna banorna men 14- åringen tog sig även igenom den högsta röda tillsammans med sin pappa. Vi kommer absolut att återkomma nästa år.
(2016-08-28)

Härlig aktivitet för hela familjen!
Treewalker kombinerar en härlig naturupplevelse med roliga och utmanande aktiviteter i olika svårighetsgrader som passar hela familjen, från ca 8 år och uppåt!
(2016-08-21)

Utmaning för både barn och vuxna
Superbra utflykt med lite halvstora barn. Lika roligt för både barn och vuxna.
(2016-08-18)

Klättring bland träden
Bra aktivitet för familjer med tonårsbarn. Vi åkte med en 14-åring och två 17-åringar och alla var nöjda. Vi tyckte det var bra att det fanns banor av olika svårighetsgrad. Det går att köpa dricka på plats, men vill man ha något att äta eller kaffe måste man ta med.
(2016-08-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


K14         RC3      
  U    W    9     WSJ
  J   HS1   T6E      
  U    E      P   STR
  T         HN1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se