Annons
Betyg och kommentarer

Världskulturmuseet

5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Världskulturmuseet.

» Antal inlägg: 5 st
Inget för små barn
Mer för den vuxne besökaren
(2016-01-08)

Rekommenderas inte, tyvärr
En jättehärlig byggnad, med mycket rymd, ljus o luft. Men utställningarna när vi var där tyckte vi inte om. Destination X handlar om resande, intressant men inte nåt särskilt tyckte vi. Konstinstallationsutställningen: mycket konstiga verk, bl a skateboards av fläsk. Annorlunda, men inte sevärt. Jordlingsutställningen kanske kan vara bra för mindre barn men för vår familj gav den inget. Lunchbuffén tyckte vi inte heller var speciellt god. Vi hade kanske för höga förväntningar på det här muséet, hoppas det passar en annan familj! Personalen var VÄLDIGT serviceinriktad och trevlig!!! Toaletterna var perfekta, fina och välskötta!
(2011-07-24)

Jordlingar - Superbra utställning/lekrum för små och stora barn
Alla deras utställningar är intressanta att se för tillfället. Speciellt Jordlingar, som är för barn med underbara färger och ljus. Detta är både inspirerande och roligt för barn i olika åldrar. Även Bollywood-utställningen kan vara rolig för barn, för att man kan bli filmad när man dansar och det skickas sedan till er mailadress. Mycket uppskattat av oss. Titta gärna på de andra utställningarna också. En av dem har ett sorts orange tält med lite ljus i, så det blir mysigt. Den utställningen är ganska mörk annars, men mysig.
Världskulturmuséet är verkligen värt att besöka.
Ha det så kul.
(2010-05-27)

Världskulturmuseet
Trevligt.Avslappnande att få ligga i hängmattor och trampa omkring på det mjuka golvet för att få djungelkänsla.Då det är gratis entre kan man stanna en stund och återkomma nästa gång man kommer till Göteborg.
(2006-06-14)

Gratis och annorlunda
Världskulturmuseet är spännande och intressant för barn och vuxna. Museet är uppdelat efter teman i tre olika våningsplan utöver entreplan med rolig butik. En våning upp är det plan som bäst passar för barn, sydamerika med härligt vattenfall, berättelser, världens bästa hängmattor, vackra foton med ljud. Workshops med mera för barn erbjuds även vissa dagar. Även bottenplan som är afrikavåningen är intressant men inte lika lättsam då den är en blandning av kultur, samhällsutveckling, religion och historia. Översta våningen handlar om HIV och AIDS och är starkt gripande, vi har ej varit på den våningen med våra barn som är 2 och 7 år. För övrigt är det ett vackert hus med rogivande atmosfär väl värt att besöka och så är det ju gratis också! .. förutom på restaurangen förstås men maten är god! Övrigt vetande: Det finns skötrum och även om det inte fanns någon barnmeny så fick vi efter förfrågan välja en barnportion till lägre pris utan problem.
(2006-06-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


W7C         Y6T      
X 5    H      E   EGP
UBI   4AT   PPC      
  I    4      6   9EJ
T1I         A3U      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se