Annons
Betyg och kommentarer

Vattenpalatset i Lerum

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Vattenpalatset i Lerum.

» Antal inlägg: 26 st
Varmt i luften och i vattnet
Var på palatset I veckan då det regnade. Bliv lite avskräckt av kommentarerna här men åkte ändå. Anläggningen är inte ny. Den är sliten men helt ok. Det var varmt i alla pooler och det finns två extra varma pooler. Det kändes nästan som att bada tunna i dem. Rutschkanorna var helt ok. Kan hålla med om att det var bökigt upplägg med gemensamma skåp men eftersom vi var förberedda på det så gick det bra.
(2017-08-04)

unvik för helv%te, första och sista besök!
Ösregnade, tog en tur till palatset. Sicket misstag!
Dyrt, trångt, badvakterna urusla, cafét skit.
Kommer aldrig tillbacka,
första och sista besök!
(2015-07-29)

café! !!
Bedrövligt dåligt...väntetid i ca en timme för en hamburgare med torr bröd!! Ha mer personal eller stäng cafét ????
(2015-07-22)

Ingen favorit
Ganska överskattat och inte så prisvärt. Inte särskilt lätt för ettåringar, varken i omklädningsrum eller simhall. En riktigt bra plaskpool saknas. Det finns 6 duschar i damernas
vilket gör att det blir kö. Bra café!
(2015-07-09)

Dyrt badhus
Inträdet är dyrt, omklädningsrummen är otroligt bökiga (skåpen finns i ett gemensamt utrymme, så när man bytt om (damer/herrar) så ska du bära ut alla dina (och barnens) grejer och låsa in i skåp. Sedan skall du in i separat dusch (dvs klä av dig igen).

Det finns ingen ordentlig bassäng att simma i. Den "stora" bassängen är såpass grund på det grunda, att man skrapar knäna (fick alltid motionssimma där som tonåring, hur irriterande som helst!).

Barnen tycker dock att det är ganska kul, fram till en viss ålder.
Men som sagt, det är DYRT och jag tycker att det är ganska dålig valuta för pengarna.
(2015-05-11)

Dyrt!!!
Mycket dyrt för vad man får, onödig dyrt jämfört ned andra badhus.
(2015-04-07)

Helt ok
Bor i Lerum men är på Vattenpalatset 2-3 ggr/år bara. Det är lite för dyrt och passar barn fr 8-9 och uppåt bäst.
(2015-01-17)

Sämre vattenpalats får man leta efter!!
Sett mycket reklam om vattenpalatset i Lerum så 6 jan 2015 åkte familjen dit, 2 tjejer 7 o 9 år + föräldrar. Men vilken besvikelse!!!! Rutchkanorna var stängda liksom bubbelpoolerna och mycket folk, kallt i vattnet och dåligt tryck på duscharna i damernas omklädningsrum. Äldsta dotterns kommentar när vi bytt om var: Nu vill jag åka hem och duscha varmt!
Ja, Lerums vattenpalats var inget att ha! Betyg - 10
(2015-01-06)

dyrt, packat med folk, ofräscht
poolen för små barn kallas champangepoolen för det är så mycket kiss i den att vattnet är gult. Usch!
(2014-02-11)

dyrt, smutsigt och inget för små barn!
Sååå besviken på allt
(2014-01-14)

Bra för barn och ungdomar
Ett perfekt badställe om man har barn. Barnen kan roa sig hur länge som helst.
(2009-09-03)

levde inte upp till förväntningarna
Vi har varit på en del badställen o hade hört mycket bra om Lerum, så vi åkte dit med våra barn, 10mån och 4 år. Det var dyyyyrt för att vara så litet, det fanns inget för de allra minsta (som våran) och inte heller för vår 4-åring, han sprang bara runt, runt i en timma och letade efter någonstans han skulle våga vara, sen gav vi upp. Till bastun var man tvungen att ha en kod. Det fanns bara två ruschkanor och som tidigare inlägg sa var ombytesgrejen bra opraktisk. På plussidan låg att det åtminstone var varmt. Lite ofräscht på vissa ställen. Åby är för oss närmare, bättre och billigare!
(2009-08-01)

Inget ställe jag gillar. Liten simbassäng, rörigt omklädningssystem. Vattenrutschkanor och dylikt uppskattas dock av barnen.
(2009-06-25)

bra för småbarn
Vi hade med vår dotter som vid tillfället bara var några månader och den stora poolen var varm nog för henne med massa härliga bubblor.
(2008-11-21)

Varmt och kul
Vi var där under höstlovet. Fram till kl 12 var det ok, sedan blev det trångt. Som andra skrivit, bökigt med gemensamt rum för skåpen. Samtidigt praktiskt att kunna träffas hela familjen. Varmt och skönt i luften, flera varma goa bubbelpooler. Bra med gemensam relaxavdelning och gemensam ångbastu. Praktiskt med familjen.
(2008-11-07)

Vem ritade omklädningsrummen?
Familjen har haft många roliga bad på Vattenpalatset, men man undrar ju hur de tänkte när de byggde omklädningsrummet.
Först går man till dam- resp. herravd,som ser ut som ett omkl.rum i en gympasal, och tillhandahåller EN spegel och EN hårtork. Där tar man av sig kläderna, hänger dem på en galge och tar på sig badkläderna. Därefter bär man med sig galgen med kläder, sina skor, sin väska/kasse med dusch-attiraljer, handduk och kanske en handväska el.dyl för att fortsätta ut i det gemensamma dam/herr utrymmet med skåp. Efter avlastning i skåpet går man in i damernas- resp herrarnas duschrum, där man ska duscha innan allt det roliga kan börja. Efter badet ska denna procedur göras om fast i omvänd ordning, och det är inte roligt!
Plus för det roliga badet, men minus för omkl.rummet och det höga priset.
(2008-04-11)

Mysigt o fräscht
Mycket trevligt badlandskap. Skönt att slippa den jobbiga vågmaskinen. Något för alla åldrar med solarier och mysig relaxavdelning. Många anordade aktiviteter, som vuxenkvällar, simskola och babysim. Fantastisk personal o bra fik.
(2007-11-29)

Vattenpalatset i Lerum
Vilken besvikelse! Det är mycket reklam om detta bad så man tror att det ska vara jätte stort med mycket aktiviteter. Men icke! Två vattenrutchkaner, 3 bubbelbad och en vanligpool att leka i. Inte mycket tycker vi plus att det är dyrt. Vi ska inte ens prata om den konstiga planeringen av omklädningsrum. Först klär du av dig, sedan tar du med dig dina saker och går till ditt skåp (där är det öppet tjej/kille) sedan går du till duschen. Det dumma blir när du ska ut från duschen, naken med handduk eller på med badkläderna igen, för att sedan hämta dina saker för att sedan gå att klä på sig. Inget att rekomendera!
(2007-08-04)

Heja heja
lerum är best men inte så bra pris :( men det är bättre än åbybadet(^o^)
(2007-08-01)

OK
men jag tycker omklädningssystemet är bökigt. Man byter om i ett rum, tar med allt till ett rum med skåp som är för både herrar & damer, och sedan till duschrummet. Speciellt när man går från duschen är det väldigt knöligt och baddräkten vill man ju ta av och duscha ur. Saknar också en vanlig bassäng för motionssimmning, man får vända tidigt om man inte vill slå i benen.
(2007-07-21)

värdens bästa vatten plats
höö??
(2007-06-18)

Ej värt en längre resa!
Vi var 2 familjer på Lerums Vattenpalats i våras. Dyrt att gå in och ej så stort utbud. Det var ok för 5 och 1,5 åringen, men inte för de över 7. Åk inte långt för detta badet. Vi bor 9 mil ifrån...
(2007-01-05)

Vattenpalatset
Besökte vattenpalatset i mitten av juni-06. Vi var en grupp på ca 45 personer,3-45 år. Alla var väldigt nöjda med besöket. Det var varmt och skönt både på land och i vattnet. Attraktioner som passade alla åldersgrupper och ett bra bemötande. God mat tillbra pris fanns att tillgå.
Åker gärna dit igen.
(2006-10-07)

Passar alla åldrar
Dock ett litet minus för att det alltid är väldigt mycket folk och ofta ganska trångt.
(2006-07-30)

Nåt för hela familjen
Vattenpalatset i Lerum är ett stort äventyrsbad med något för alla i familjen. Två långa rutschkanor, varav en för de lite mindre och en som går jättesnabbt. Två härligt varma bubbelpooler + en i relaxavdelningen där det även finns torrbastu såväl som ångbastu. Möjlighet att ha barnkalas. Det går också att simma ut, även på vintern, till den mysiga strömmen som man kan åka med varv på varv. Mindre barnpooler med mycket varmt vatten och bubblor ger skön avkoppling för stora som för små. På minussidan kan nämnas priset som är ganska högt samt att relaxavdelningen kostar extra. Det är dock definitv värt ett besök för hela familjen. Ha en skön sommar
(2006-06-14)

Vattenpalatset
Väldigt fint där inne i badavdelningen, bra med en barn vänlig rutschbana för barnen som dom kan åka själv i.. Bra djup på vattnet. Inte bra med skåpen som är både herrar och damer tillsammans med separata duschrum.. Dela av hela skåpavdelningen istället.
(2006-01-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


N83         688      
K D    N    L W   IK1
1 9   E99   DW9      
D 9    K      5   CLO
2EU         7G2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Hej! Du har väl inte missat att vi just nu söker testfamiljer? Visa »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se