Annons
Betyg och kommentarer

Walt Disney Studios® Park

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Walt Disney Studios® Park.

» Antal inlägg: 2 st
Riktigt kul Disneypark!
Vi besökte både Disneyland park och Disneyland studios park på vår 6-dagars resa till paris. Det fanns mycket att se på och uppleva i denna park och karuselltokiga som vi är i vår familj, mycket att åka också! Rock´n rollercoaster blev 8åringens favorit. Den var mestadels i mörker och mad loopar och skruvar, (ungefär som kanonen på Liseberg),fast i mörker och till hög rockmusik! vår 5åring gillde Bilar karusellen bäst, och även hitta Nemo. Det var mer än en och en halv timmas kö till Hitta Nemo i 35 graders värme ,så kan man åka utanför högsäsong är det nog att rekommendera. Missa inte stuntshowen men bilar och motorcyklar! Klart sevärd, och den går bara en gång per dag så kolla tiderna noga så att ni inte missar den! Paraden stars and cars var jättefin, med många kända figurer. Tower of terror var också jättekul,var beredd på ett fritt fall i spökmiljö...
(2010-08-04)

Weekend
Vi tog en weekend resa till Disney Paris i augusti, var där torsdag till söndag. De kändes som om de kanske inte var hög-säsong, men trots "lite" folk var de lååånga köer. Minst 45 minuter till varje attraktion, men de var de värt för många av grejorna. Banen hade jätte kul hela dagarna, speciellt att träffa figurerna tror jag. Klart värd resa, men inte för dom allra minsta kanske? (mina barn är 7 och 5)
(2008-08-26)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JUR         E6O      
A G    I    5 I   QUH
S5F   FEL   YQO      
  6    5      8   1MR
MQQ         CFO      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se