Annons
Betyg och kommentarer

Western Farm

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Western Farm.

» Antal inlägg: 4 st
Alldeles fantastiskt!
Vi var på Western Farm nu i juli, och skådespelarna är proffs, går ute bland publiken mellan "uppträdanden", vi hade barn mellan 3 och 11 år och 6 föräldrar som tyckte det var jättebra! Rekomenderas!
(2008-07-12)

En höjdare
Ett perfekt äventyr i Wilda western miljö.Barnen får aktivt vara med..och med handen på hjärtat så nog känns det lite äventyrligt för oss vuxna att damma runt bland saloner och revolvermän och dricka kaffe i plåtmuggar.Som sagt var nått för både stora och små.
(2006-06-14)

Lite missnöjd...
.. men på det stora hela så var det en bra aktivitet, även om jag tycker att den lämpar sig till de lite äldre barnen. Vår lilla som var 5 när vi var där blev rädd när de sköts och hade sig och ljudnivån blev för hög. Ska man dit med små barn så rekomenderar jag att man kanske tar med hörselkåpor för att inte förstöra en litens öron och hörsel. Men på det stora hela så får de ändå ett bra betyg för de hade kanonbra mat och trevligt bemötande bland de som jobbade där.
(2006-02-13)

western farm
roligt både för vuxna och barn.barnen överlyckliga att få vara med och jaga bankrånare,vaska guld,svinga sig ner i höet,rida och springa omkring i en riktig western stad.barnvänligt.våra barn i åldrarna 2-8 år tyckte det var jätteroligt.
(2006-01-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


E           WUC      
G J    T    D H   3TU
T4J   LS4   8HX      
  D    2    M N   UPT
  4         ME7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se