Annons

Wet n Wild

(4 omdömen)
Utomhusbassäng

Favorit sparadSpara favorit

Wet n WildWet n WildWet n Wild

Wet 'n Wild klassas av många som den första riktiga vattenparken och den har också fått utmärkelsen "Amerikas vattenpark nummer ett". Här finns massor av olika vattenrutschkanor, flumes, surf och annat vattenkul för hela familjen.

Vattenrutschkanor  Riktigt läskiga vattenrutschkanor är Der Stuka och The BombBay där man åker nästan vertikalt - sex våningar i hög fart! The Storm är en upplevelse där man åker ner i en gigantisk skål och snurras runt, runt. Här finns också snurrande, virvlande, svängande vattenrutschkanor som Blue Niagra och Mach 5. Och vattenrutschkanor som The Surge, Bubba Tub och The Black Hole (spänning i mörker!) där man kan åka flera samtidigt i gummituber.

Andra höjdare ni inte ska missa  I attraktionen Hydra Fighter ska man skjuta vatten på varandra med vattenkanoner, och i Wake Board åker man längs en bana i en konstgjord sjö, antingen på knäna eller stående på fötterna. Jättekul - vi på Barnsemester.se har provat!

För livsnjutare  Vill ni ta det lite lugnare kan ni prova sköna Lazy River, en lugn "flod" som ringlar runt i parken. Här kan ni åka antingen i en gummiring, eller bara lyfta fötterna och flyta med av er själva.

Solstolar kring vågpoolen  I den stora vågpoolen rullar höga vågor. Kring poolen finns solstolar och bord för familjer som vill ta det lugnt mellan varven, och kanske jobba på solbrännan.

För de små barnen  De yngre barnen har en egen Kids Park, med miniatyrversioner av de stora vattenattraktionerna. Här finns också en stor hink som fylls med vatten då och då och överraskar med att splascha över poolen. Mycket populärt!

Hitta
Orlando
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Wet'n Wild ligger på International Drive, mitt i Orlando. Vid Universal Boulevard, vid I-4, tag exit 75A.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Wet n Wild har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 4 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

wow !
en vattenpark med allt. vi åkte så badbyksorna blev ut slittna. två tips,är ni i orlando missa inte wet`n wild och kom dit tidigt sen kan det ...
Läs mer »
Toppenpark!
Jättekul med olika rutschkanor, varning för långa köer till de häftligaste! Räkna med 45-60 minuter för vissa banor. Bra att flytvästar fa...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YP4         KNB      
  Q    E    O D   NRK
  5   S37   ER4      
  U    9    U N   EBQ
  X         23R      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se