Annons
Betyg och kommentarer

Ystad djurpark

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ystad djurpark.

» Antal inlägg: 43 st
Ystad djurpark
Väldigt dyrt! 210 för vuxen och 145 för barn.
(2019-07-08)

Fin park men
Fin park och lättframkomliga gångstråk och fina trevliga djur. Stort minus för otrevlig kassapersonal i cafet som dessutom tog överpris för sitt pulvermos med microvärmda köttbullar.
(2018-07-01)

Mysig och personlig djurpark
Otroligt mysig djurpark med många olika djur att titta på. Vi blev imponerade av ytorna djuren hade och även urvalet av djur. Lekplatsen, djurklappning,hoppa i höet, ponnyridning och badlandet var en stor favorit hos mina barn.
(2017-08-22)

Skärpning
Deras café är undermåligt gällande pris och kvalitet. Halvfabrikat till överpriser.
(2017-08-10)

Mysig djurpark
Ren, fräsch och mysig djurpark. Många djur att titta på och även klappa. Ponnyridning, lekplatser och bad var roliga och uppskattade inslag i parken!
(2017-08-08)

Mysig djurpark
Ren, fräsch och mysig djurpark. Många djur att titta på och även klappa. Ponnyridning, lekplatser och bad var roliga och uppskattade inslag i parken!
(2017-08-08)

Mysig djurpark
Trevlig djurpark med djur som barn gillar som t ex apor. Lagom pris i inträde. Barnen var helnöjda.
(2017-02-07)

Välskötta djur. Mysiga fikaställen. Hopp bland halmbalarna var poppis. Plus med badet!
(2015-06-24)

Passar barn i alla åldrar
Så mysig heldag med lite större barn 6 o 11 år, men oj vad de njöt! Många av djuren va väldigt nära o gick att klappa. Fräsch mat med mycket sallad till. Efter rundan badade vi och sen fortsatte vi titta på de djur som va mest populära. Sist god glass och sen va vi vuxna trötta, dock ville barnen inte hem:) mycket gott betyg från oss!!
(2013-07-13)

Liten djurpark
Men ganska mysig. Badbassängen är ett plus så glöm ej badkläder.
(2013-06-18)

Väldigt trevlig park i fin miljö. Rekomenderas varmt
Intressanta djur i fin miljö.
Denna djurparken har faktiskt djur i alla sina hägn. Det är så tråkigt när man inte kan se djuren de har för de gått in i sina hus eller är långt bort. På Ystad djurpark var det jättekul att faktiskt utan problem kunna se alla deras djur. Djuren har givetvis hus och bra hägn även där, men många av djuren verkar riktigt tama och kom gärna fram så man får se djuren nära.
Parken är ren, fräsch och välskött och ligger i en väldigt trevlig miljö.
Allra högsta betyg till denna trevliga park.
Väl värt ett besök.
(2013-06-06)

Överraskande trevligt och barnvänligt
Om man förväntar sig djur på djur på djur i en trång miljö och tycker det är jobbigt att gå mer än 500 meter,(vanlig promenad på en bra grusväg som funkade alldeles utmärkt att köra vagn på) då är denna djurpark inte klockren, men om man vill ha en naturupplevelse fylld av roliga djur, ponny ridning och lekplats då tycker vi att Ystads djurpark slår det mesta. Det enda som kanske inte var jättebra var cafet, men vi skulle se på djur, dessutom fanns det en tid när man packade ner matsäck och faktiskt funkar det i dag med.
(2011-08-27)

Tråkig
Tråkig, dyr. Till äldre barn, ta med mat dyr och usel café. Badet var mest roligt.
(2011-07-25)

Djuren hade inte alltid bästa plats
Jag tyckte tyvärr inte att de levde upp till sin slogan "där djuren har bästa plats". Deras terrarium var litet, savannen likaså och den svarta svanen hade inte mycket vatten att simma på. Lev mer upp till er slogan!!
(2011-07-17)

Till lite äldre barn än småbarn
Roligt besök men långt att gå och lite svårt vid stora backen. Kafeen är inget vidare, väldigt dyrt och inte mycket att välja från. Ta med mat och dryck och bekväma skor och kläder. Fina picnicbord och sittplatser. Interessanta djur.
(2011-06-30)

Kul djurpark
Fina djur, rolig lekpark för barnen. Badet var roligast tyckte de.
(2009-09-15)

Denna djurpark är inte så kul för en 2-åring som gärna går själv. Långt att gå, ojämna vägar så vagnen körde lite som den ville. Kul att djuren är sociala och gärna visar upp sig. Lite snålt tilltagna öppettider.
(2008-12-09)

Annorlunda djurpark
Stora ytor, lång promenad, fantastiska vyer och rolig lekpark. En djurpark som fungerar även för små barn. dock inte så barnvagns vänligt men de orkar gå mer än vad man tror här. Glöm inte ta med picnic! Badet är oxå OK men parken är bäst.
(2008-05-19)

Stora ytor
Ystad djurpark föll inte mig i smaken. Alldeles för långa gångavstånd så ungarna tröttnade på allt gående.
(2008-03-27)

Zebror i Skåne!!
En härligt annorlunda djurpark!
Det känns som om man går på böljande ängar, f.d sädesfält och helt malplacerat finns plötsligt en kamel bakom ett staket! Fantastiskt!
Är man där dessutom en härlig, solig sommardag är zebrorna helt rätt och badkläderna kommer väl till pass i den fina poolen! Annorlunda var också parkens samling av albinodjur! Bla. en vit emu och två vita påfåglar! Grillplatsen i annslutning till lekplatsen var oerhört uppskattad! Ett ställe för alla åldrar, men kanske inte för dem som har svårt att gå långt.
Välj en fin sommardag och njut här hela dagen!!!!
(2008-01-07)

mysig park
Lagom stor park och man kommer väldigt nära djuren.Jätteroliga lemurer! Gott om platser att fika vid och även mycket gräs att springa omkring i. Vi var där någon vecka innan de skulle stänga och det enda negativa var att trots att de skulle ha cafeét öppet till stängning (kl 18) så hade de städat rummet och lyft upp alla stolarna på borden kl 16.Av det som de skulle ha till servering enligt de handskrivna menyerna i krita var det mycket lite som fanns att tillgå. Varför stryker man inte det på menyvalen i så fall? Trevlig personal och hyfsat lätt att hitta även om man inte kommer från E 65.
(2007-09-06)

trevligt!
Vår son på 2,5 år tyckte detta var toppen. Ett lagom utflyktsmål med små barn. Lagom runda att gå, bra med grönområden att springa och leka på.
(2007-08-18)

perfekt för de minsta
VAr i Ystad djurpark för ett par veckor sedan.Positivt överraskad. Bra att springa för min 2-åriga dotter lagom stort. Toppen tyckte vi!!!
(2007-08-12)

fantastiskt!!!!
Helt underbart! fräsht och rent. djuren var nyfikna och mådde bra! fin miljö. man ser djuren på nära håll och besöket avslutas med ett dopp i poolen.:) ;) C:
(2007-08-01)

Underbart!!
Efter att ha varit på många större djurparker så hamnade vi på Ystads djurpark! Och vilken överraskning!! Såååå fantastisk miljö, rent o fint o djuren var nyfikna o intresserade av besökarna!
Vi hade fika med oss o det var gott om sittplatser, vare sig man ville sitta i en lummig trädgård eller ute på sllätten o titta på alla djur under tiden!
Det enda negativa var att rundan avverkade snabbt...men vi tog den två ggr istället vilket blev uppskattat av barnen!!
Bara en massa plus från vår familj!
Rekommenderas varmt!!
(2007-07-22)

Alldeles lagom
Idag har vi varit på Ystad djurpark. Alldeles lagom stort för barn upp till 8-10 år. Barnen ser djuren ordentligt och på nära håll. Mysigt område med möjlighet att ta med egen pinic och grilla. Härligt att kunna avsluta med ett dopp i poolen. Våra barn, en tvååring och en femåring, tyckte det var toppen!! :) :). Kanske lite dyrt inträde... men värt ett besök! (P.S. På Zoo i Danmark har djuren det mindre bra....)
(2007-07-15)

Jättemysig miljö
Hej! Jag måste rekommendera Ystad djurpark som en trevlig utflykt för familjen. En jättemysig miljö med djuren väldigt nära: apor, kameler, kängerur, zebror och en massa smådjur som man kan klappa. Ett stort område som man själv kan fixa sin fika eller så kan man köpa i cafeterian. Och det bästa är att det finns pool på området så man kan avsluta dagen med ett dopp eller två innan man kör hem. Vi kommer säkert att köra dit fler gånger för det känns så mysigt och behagligt även för djuren! Ett tips som är värt ett besök tycker jag.(2007-07-06)

NEJ!!!
Vi var där för ca en vecka sedan!
Där var inte mycket djur och Det var verkligen inte barnvagns vänligt.
O 95 kr per vuxen och 60 för barnen var det verkligen inte värt.
Skulle mycket hellre lägga dessa pengar på ZOO i DK!
(2007-07-05)

Besök i bättre väder
Den dagen vi besökte djurparken var det dessvärre horisontellt regn, så många av djuren gömde sig... Men det vi ändå såg och upplevde gjorde att vi definitivt kommer att besöka djurparken igen. Enda nackdelen var att det var lite tungt och knöligt att köra med barnvagn.
(2007-01-30)

Mysigt, hemtrevligt.
Mycket hemtrevlig anläggning. Stora gråsytor. Perfekt för en dag med picknick. Har även ett bad som man kan svalka sig i vid varma dagar.
(2007-01-23)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


F13         F        
B      C    L S   MX2
SDD   XKB   CDG      
U N    T      O   1GM
F35           4      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se