Annons

Ekerum

(6 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Badplatsen ligger precis vid Ekerums camping längs väg 136 mot Borgholm och är handikappanpassad. Här finns också möjlighet till hundbad.

Viken är långgrund och stranden är barnvänlig med lekplatser, toaletter, restaurang och kiosk. Ytterligare en strand med brygga ligger lugnt och lite avsides vid områdets södra del.

På Ekerums Camping & stugor finns för deras gäster ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. För de yngsta finns bland annat lekrum, lekplatser, barnpool, elbilar och egen hoppkudde. Här finns också möjlighet för poolbad.

Denna badplats klassas som ett EU-bad. Som EU-bad räknas alla bad som har mer än 200 badande per dag i snitt. De lyder under EU direktivet med provtagning minst 3-4 gånger under badsäsongen.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Ekerum
Öland, Kalmar län, Borgholms kommun

Med bil från till Ekerum är det ca 1 064 km (11 timmar 37 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Ekerum ligger på mellersta Ölands västra sida. Ca 20 km norr om Ölandsbron och 15 km söder om Borgholm. Väg 136 mot Borgholm, 17 km från Ölandsbron, skyltat Sun Wing Ekerum, badplats.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Ekerum. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Ekerum har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 6 familjer. Alla recensioner »

öland
trots regnig sommar så älskade vi vår semester på öland och på ekerums camping ett jättebra ställe både för barn och vuxna jag kan varmt...
Läs mer »
MYCKET BRA!!!
Både vad gäller både bad och camping.
Läs mer »
Hej! Du har väl inte missat att vi just nu söker testfamiljer? Visa »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se