Annons

Poggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort

(0 omdömen)
Boende | Hotell

Favorit sparadSpara favorit

 • Hotell

 • Poggio all’Agnello Country & Beach Residential ResortPoggio all’Agnello Country & Beach Residential ResortPoggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort

  Vid Tuscanas kust ligger denna härliga lägenhetsresort som härstammar frän en gammal vacker typisk Toscans gård bara 2 km från den privata stranden.

  De åtta lägenhetsbyggnaderna med totalt 202 lägenheter härstammar från gamla bondgårdar och lador och ligger utspridda över ett härligt grönt område med tre pooler och tennis samt fotbollsplaner.

  En av poolerna har olympisk storlek, en är uppvärmd och har hydojet och en är en barnpool. För barnen finns även en utomhuslekplats och barnklubb inomhus. Man kan även hyra cyklar för att njuta av de vackra omgivningarna.

  Lägenheterna är inredda i typisk toskansk stil med uppmärksamhet på detaljer och arrangerade på 1, 2 eller 3 våningar och pkats för upp till 5 vuxna + 1 barn.

  Gillar man att hitta på nya saker på semestern finns inom bekvämt avstånd även möjlighet för enveckas seglingskurs (även sommarläger för barn), vindsurfing, katamaran, kajak, dykning och snorkling. Det finns också flera olika ridkurser, privatlektioner i bågskytta, vandring med specialiserade guider och annat smått och gott.

  För barnen finns det även massor av annat roligt att hitta på i närheten, exempelvis nöjesparken Cavallino Matto, djurparken Parco Gallorose, vattenparker med mera.

 • Pool
 • Lekplats
 • Barnklubb
 • Hitta
  Loc. Poggio all’Agnello, 31 – 57025, Piombino (LI)
  Italien
  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Poggio all’Agnello Country & Beach Residential ResortPoggio all’Agnello Country & Beach Residential ResortPoggio all’Agnello Country & Beach Residential ResortPoggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort
  Alla bilder från Poggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort (14 st) »
  Har du varit på Poggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort? Ladda upp en bild »
  Besökare tycker till
  Poggio all’Agnello Country & Beach Residential Resort har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Lämna en recension
  Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
  Ditt betyg:
  Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
  Rubrik:
  Text:
  Säkerhetsfråga
  Logga in eller svara på följande fråga:


  K9E         28C      
  D W    H    H 6   JTK
  UW1   QQM   Q8N      
  6 7    D      L   C57
  CDT         6KW      
     
  Namn: (Visas)
  E-post: (Visas ej)

  När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


  © Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se