Annons

Skellefteå Camping

(0 omdömen)
Boende | Campingplats

Favorit sparadSpara favorit

 • Vandrarhem
 • Campingplats
 • Stugor

 • En naturskön semestervistelse med citypuls. Det är Skellefteå Camping i ett nötskal.

  Den fyrstjärniga anläggningen är öppen året runt och rymmer allt från toppmoderna konferensmöjligheter, skidspår i SM-klass och funpark vintertid samt motionsslingor och närhet till massor av spännande aktiviteter under sommaren.

  Bo fenomenalt och prova de ruskigt många aktiviteter som väntar på området och bara ett stenkast bort.

  Sommaraktiviteter

  Känd för sina många soltimmar och sitt förstklassiga boende ligger Skellefteå Camping lummigt inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet. Här finns mycket att göra för vuxna och barn; motionsslingor, bmxbana och mountainbikebana. Vanliga cyklar finns att hyra på campingen.

  Här finns även en äventyrsgolf med 12 spännande banor. Eller varför inte testa grävmaskinerna med hydrauliska armar. Dessutom finns det aktiviteter för de allra minsta och kostnadsfritt trådlöst Internet.

  Missa inte heller Summer Snowpark - 500 kvm snöplattor kommer läggas ut i barnbacken som man kan åka både skidor och snowboard i. Åklängden kommer bli ca 80 meter.

  Högsäsong betyder såklart massor med aktiviteter och evenemang att frossa i både på campingen och runt om Skellefteå. Populära besöksmål är Stadsfesten i början på juli.

  I direkt anslutning till campingen finns ett tempererat utomhusbad med vågmaskin och vattenrutschbana sommartid. I närheten finns även sportarenor och spaanläggningar och skön shopping på bekvämt gångavstånd.

  Bara ett stenkast från campingen hittar du också Allaktivitetsparken som bland annat har street basket och beach volleyplan eller har du skateboard eller kickbike med så är det här definitivt något du borde testa.

  Tips: Shopping i city, badpalatset Eddahallen, Boda Borg och Skellefteå Kraft Arena.

  Vinteraktiviteter

  På vintern finns det skidspår i världsklass på själva campingområdet, både med och utan elbelysning. Finslipa tekniken redan innan säsongen kommit igång, så fort temperaturen sjunker startar snökanonerna och konstsnöspåret på 2,5 km kommer igång. Hårda tävlingsspår som håller internationell tävlingsklass, men även skidspår för motionären. Samtliga spår prepareras för både fri och klassisk stil.

  Campingen ligger på området Vitberget där det finns 10 km skidspår, dagspår, elljusspår på 3 km. Skellefteå skidstadion ligger också på själva campingområdet.

 • WiFi
 • Butik
 • Café
 • Minigolf
 • Hundar är välkomna.

  Hitta
  Mossgatan, Skellefteå
  Västerbotten, Västerbottens län, Skellefteå kommun

  Med bil från till Skellefteå Camping är det ca 1 141 km (13 timmar 3 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till
  Skellefteå Camping har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se