Annons
Betyg och kommentarer

Sonjas Camping & Stugor

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sonjas Camping & Stugor.

» Antal inlägg: 2 st
jättebra camping!!
Kan starkt rekommendera Sonjas Camping, har åkt dit varje sommar sedan jag var 5 år, visst har vi testat andra campingar men har alltid återvänt till Sonjas. Servicen är jättebra, mycket underhållning, inga stökiga kvällar, lugn miljö, fin pool, och för att inte tala om stranden, tycker själv den är den finaste på hela Öland. De cyklar vi hyrt har varit bra. Även så maten i restaurangen. Jag vet att Sonja är mycket noga med sin camping och att alla ska trivas.
(2013-07-22)

Sonjas usla camping
Helt usel standard på Sonjas, kan bara inte fatta att dom lyckats lura åt sig 5 sjtärnor. Dåliga möjligheter till matlagning i de flesta servicehus, rostiga cykelbilar, söndriga duschar, brända köttbullar i restaurangen, kass affär, sunkig lekplats med uppstickande spikar, stängd glasskiosk, höga handfat där barnen inte kan sätta på vattnet, tvålbehållare saknas vid många tvättställ, tröga dörrar till servicehusen så att barnen har svårt att gå på toaletten själva (kanske bra när dom ändå inte kan tvätta sig efteråt), kall (tempererad) pool, tråkig minigolf. Åk till Böda eller Daftö istället!
(2012-07-30)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se