Annons

Alla familjenöjen i Höganäs kommun

Karta
  • Sortera
      Sortera efter avstånd till...
    • Höganäs

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Höganäs kommun. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (16 st)
Beredskapsmuseet
Sveriges enda museum i en underjordisk försvarsanläggning från andra världskriget. Här finns bland annat Sveriges största vapenhistoriska utställning.
Viken, Skåne
Bowlinghall.
Höganäs, Skåne
Design Outlet med affärer smo Höganäs Bokoutlet, Keramiskt Center, Iittala Outlet, Lager 157, Orrefors Kosta Boda Factory, Sportfiskebutiken Dan-Tackel med flera.
Höganäs, Skåne
Fabriksbutik med andrasortering från de välkända märkena BodaNova, Hackman, Höganäs Keramik, Iittala, Rörstrand och Arabia.
Höganäs, Skåne
Jonstorps ishall
Ishall i Jonstorp med möjlighet för allmän åkning.
Jonstorp, Skåne
På Kullabergs Naturreservat kan du uppleva både dramatik och stillhet. Den speciella naturen lockar till utflykter, upptäcktsfärder och gömmer något för alla. På sommarhalvåret har även...
Mölle, Skåne
Kullabergsguiderna
Kullabergsguiderna tar er ut på ett äventyrr som passar både stora och små. Tumlarsafari, grottvandring, bergsnedfirning, mountainbike och skattjakt!
Mölle, Skåne
800 m2 stor skatepark i Höganäs avsedd för skateboardåkning.
Höganäs, Skåne
Lager 157 erbjuder ett brett sortiment av modeprodukter, skandinaviska och Amerikanska klassiker blandas med unga spetsiga varumärken. Allt till max halva priset.
Höganäs, Skåne
Naturum Kullaberg ligger i Kullabergs naturreservat. Här finns en utställning som visar Kullabergs naturreservat från himmel till hav.
Mölle, Skåne
Nimis
Ett unikt konstverk, mäktigt träslott och populärt utflyktsmål. Från hela världen kommer besökare, både barn, ungdomar och vuxna, som klättrar på sluttningarna.
Himmelstorp, Skåne
Både förstahands- och andrahandssortering av glas från Orrefors.
Höganäs, Skåne
Oscar Jacobsons ordinarie sortiment från föregående säsonger till minst 50% rabatt på ordinariepriset
Höganäs, Skåne
Höganäs, Skåne
Här hittar du pärlor från föregående säsong till ett bra pris.
Höganäs, Skåne
Simhallen i Höganäs
Detta badhus i Höganäs erbjuder även andra viktiga delar inom friskvården.
Höganäs, Skåne
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se